След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас ти
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас ти
hide_and_seek написа:След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас титлата, за вас от Литекс- Купата
Вчерашните полуфинали за Купата на България са път да потвърдят сценария, който беше начертан в нечий „болни мозъци" (сред които и моят)! .Победата на Литекс и загубата на Лвски, допълнени от поведението на синия отбор по време и на мача на неговия собственик след това, може да означава две неща:
Или схемата - за нас титлата (или поне в оставането в борбата за нея), за вас - Купта, получава още по - сериозно потвърждение след „битката" в Благоевград. Там Левски предпочете да отправи общо два удара във вратата на Пирин и очевидно да не иска да победи, за да не се налага на финала да връща вересията на Литекс.
http://mysportalk.com/quickstart/index.php?option=com_content&view=article&id=367:2009-04-30-08-05-34&catid=36:2009-03-24-16-17-55&Itemid=65
Тези приказки на първо място означават,че чорбарите се презастраховат,да не би да не станат шампиони!Ще видим "сценария",само още около месец...
Ще ми се и сляпо вярвам , че не е имало уговорка , но ако е така защо недоразумението Велев все още е треньор или Батков е откачил напълно да го остави. И ако не е имало уговорка с тази игра и Гонзо няма да ни спаси . ЦСКА ако вземе , че падне този мач по огромна случайност сигурно еврей , марсианци и всякакви други ще са им виновни , че не са шампиони точно на тях където имат изиграни 3 истински мача през пролетта

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Абе хора бях на мача. Бях също ина мача с Беласица. Говедата толко си могат.Галчев е голям цесекар и ако последният мач решава титлата,Пирин пак ще бие.Така че не говорете че този мач е продаден.
- blue magic
- Контакти:
Очевидно е че няма никакви схеми. Това е чорбарска измислица за да бъдат прикрити техните уговорки и предварително ясни резултати - Сливен пуска по 3 точки на предстоящия съперник на цС*ка, а ако това не стане - то реферът с 2-3 дузпи обръща мача в полза на червените.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
blue magic написа:Очевидно е че няма никакви схеми. Това е чорбарска измислица за да бъдат прикрити техните уговорки и предварително ясни резултати - Сливен пуска по 3 точки на предстоящия съперник на цС*ка, а ако това не стане - то реферът с 2-3 дузпи обръща мача в полза на червените.
Левски бие Сливен, а на 9 май губят от ЦСКА! Перфектна система!

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
[offtopic]sega e momentat da tresnem levskarite mnogo qko!tolkova sa slabi 4e nqma nakade[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!
Пиши на кирилица!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
vladko_cska написа:sega e momentat da tresnem levskarite mnogo qko!tolkova sa slabi 4e nqma nakade
Честно казано не виждам вие да сте по-добри...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- ***cska***
- Контакти:
tprodanov написа:***cska*** - за теб имам само един отговор и ти се чудя на ценностната система - да, за мен е по-добре да сме паднали, щото сме слаби, отколкото да сме паднали заради уговорки. За теб, ако не е така, май най-добре да се метнеш от някъде.
Да,прав си!Просто не съм се изразил правилно.Имах в предвид да си избере кой варянт првдпочита (уговорка или безумно-слаба игра).
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
hlucho написа:blue magic написа:Очевидно е че няма никакви схеми. Това е чорбарска измислица за да бъдат прикрити техните уговорки и предварително ясни резултати - Сливен пуска по 3 точки на предстоящия съперник на цС*ка, а ако това не стане - то реферът с 2-3 дузпи обръща мача в полза на червените.
Левски бие Сливен, а на 9 май губят от ЦСКА! Перфектна система!
Не, трябва да паднат от Сливен, за да си потвърдят теорията. Ако не успеят ще е голяма излагация! Аз им пожелавам една убедителна загуба, за да си запазят честта! Човек за едното име живее

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.