3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Caligula furious

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 01:05

зеления написа:
Caligula furious написа:
tevez написа:
зеления написа:
tevez написа:1:0, Черно море са трагични, ще ги излъжите някак.

Мечтай си. Ти се моли да не картотекират за мача Окоро, Така ще ви ококори, че място няма да си намерите. :) Резултата е ясен - 1:2. ;)

Ще видим след мача. Ако завърши 1:2 както казваш, обещавам че ще ти се извиня. Ама, ако ЦСКА бият?

Много си "зелен" за да разбираш от футбол! :mrgreen: В този мач ЦСКА ще "удави моряците", няколко пъти! :lol:

Че съм зелен, зелен съм. Ама защото обичам зелено-бялото знаме. Иначе от футбол разбирам може би малко повече от теб. Най-малкото защото и годините ми сигурно са много над твоите.

Извинявам се г-н Зелен,ако съм ви обидил с нещо.Похвално е,че ходите след знамето,а попитахте ли го на къде ви води?От футбол не разбираш грам,ЦСКА да падне от Гонзо на Армията,направо ще е сензация,ако мачът беше във Варна можеше и да поспориме. И стига с тоя зелен шрифт,други боички нямаш ли си?

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 31 юли 2013 02:27

Сигурно ще бием. Левски също ще запишат първа победа. Фактът обаче е един - СОФИЯ ИЗДИША!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2013 08:35

Време е за победа и Черно море са доста подходящи за отпушване.Може и на резултат да ги качиме.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 09:52

Ако ЧМ устискат първото полувреме без да допуснат гол, мисля че най-малкото няма да загубят...прогноза: 1:0 или 0:0 ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2013 09:55

2-0
Омар Косоко ще бележи на Черно Море, ако играе де. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 31 юли 2013 11:00

Ще се радвам на стадиона да има пак толкова хора, колкото срещу Локо Пловдив. Все пак гоним първа победа и то с отбора на Гонзо, какъв по-голям дразнител от това. Дано най-накрая някой от нападателите ни да се отпуши и да вкараме поне два гола. Ч.Море са зле и трудно бележат, но защитата им е здрава. ЦСКА вече трети мач играе с един и същи състав и футболистите започват да свикват един с друг. Стане ли това окончателно победата ни е сигурна. Трите точки са важни зада не изоставаме от първите, но и за самочувствието на младите в отбора. Предишния мач вкара Долапчиев, сега е ред на Карачанаков, но който и да отбележи няма значение, важна е победата. Дори с грозна игра, но победа, истински футбол ще търсим през зимата.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 юли 2013 11:07

Прогноза за краен резултат няма да давам защото мача е неясен, ЦСКА не са във фома а Ч.Море играят супер слабо засега.
Все си мисля че ЦСКА ще вкара минимум един гол даже знам кой почти сигурно ще вкара -> Карачанаков.
Оттам вече дали Ч.Море може да играе футбол че да направи 2/3 положения и да вкарат и те поне един гол не знам.
От това което видях с/у Славия в техния мач а аз го гледах целия то Ч.Море ще трябва да подобри представянето
си с пъти ако искат да не загубят.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 юли 2013 14:22

Трябва да си го вземем вече този мач.Събота всички на Армията !!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2013 14:33

Бадема и Марсиньо да се стягат. Сигурно взимат най-големите заплати в тима те, но са пълна нула, а от тях зависи в най-голяма степен създаването на ситуации и креативността. Много ги плюем нападателите, ама как да вкарат като тея зад тях са пълна скръб. Другото е, че е време на Григор Стойчо да му даде по-голям шанс, а не само да говори, че бил голям талант. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 юли 2013 14:44

danko_sot написа:Бадема и Марсиньо да се стягат. Сигурно взимат най-големите заплати в тима те, но са пълна нула, а от тях зависи в най-голяма степен създаването на ситуации и креативността. Много ги плюем нападателите, ама как да вкарат като тея зад тях са пълна скръб. Другото е, че е време на Григор Стойчо да му даде по-голям шанс, а не само да говори, че бил голям талант. ;)

Марсиньо с Берое беше пълна скръб,избутавха го като парцалена кукла,а за Гигата и аз съм на мнение,че трябва а му се дава повече шанс,но чак за титуляр не е готов още.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”