Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Мнениеот favaca8888 » 30 юли 2013 16:46

Garfildbg1929 написа:
favaca8888 написа:Всеки има право на мнение и позиции.Уважавам всяко мнение стига, то да бъде обосновано.
Съжалявам ако ти разваляме кефа, но това е положението.

И АКО НЕ БЯХМЕ С "НАЩЕ ПСУВНИ" НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ В НАДЕЖДА.
НА СВОГЕ И НА СЛАВИЯ ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ?

Аре стига глупости ;)

И защо решихте че благодарение на вас сме се върнали в Надежда ????????

А на кой ?
Редовия фен не го интересуваше и не е направил АБСОЛЮТНО НИЩО по въпроса, даже с кравешки възторг си ходеше по Армии, Славии, Своге и къде ли не.

Ако агитката не беше облепила цела "Надежда" с плакати, целия център с лепенки "гигов-вътре", 150 декларации в медиите, срещи с областния управител, с кмета на Надежда, с неправителствени организации с кого ли още не.И какво се оказа?За едни 60 000лв. и работата се оправи(само че не докрай).Не ти искам евалата, но фактите са си факти :mrgreen:

Подкрепяйте си Локомотив, ходете си на мачове, ама аре да не коментирате агитката.

АКО ИМАШ ДА НИ КАЗВАШ НЕЩО, ЗНАЕШ КЪДЕ СЕ СЪБИРАМЕ ЕЛА И СПОДЕЛИ.СТИГА СИ СПАМИЛ ТУКА, КОТАРАК !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 30 юли 2013 20:23

Каква стана тя?!!!!Аз се чудя защо се събираме по 500 души на мач, а то агитката е прогонила ИСТИНСКИТЕ,трезво мислещи привърженици.За кой предлагате да викнем следващия мач?Може за новата маймуна която не знае къде се намира.Изпуснахме момента да викнем за Дани Кики.Ама то какъв момент беше,май около 15 минути...(беше му плащана заплата 5 месеца)Агитката има позиция и не се страхува да я отстоява.Позицията е ГИГОВ,ЧАВО,РЕНДЕ И ВЕЛЕВ ВЪН!!! Ако имате различна позиция изкажете си я на стадиона, не да мрънкате по форумите.И аз подкрепям отбора на дядо ми и баща ми!Ама от този отбор остана само емблемата.Ако искаме да го има Локомотив трябва активна позиция, а не слъзливи обяснения как не трябвало да псуваме мамин Емилчо.Като толкова ви кефи си го водете в къщи.Имам чуството,че част от пишещите тук са стигнали до мазохистичното малоумие на Първанов , който на фона на най-голямата клубна трагедия в Ловеч с усмивка на полуидиот ми обясняваше"споко Шефа е редил всичко" АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 30 юли 2013 20:33

НЕ СА докторе ,не са !Виж че като викнеме:СЪСИПАХТЕ ВЕЛИК ОТБОР-ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗАТВОР и се спотайват и се оглеждат като мишки "редовите" фенове... :twisted: :evil: :oops:
Как един път не взеха някакво мнение да кажат ?!? :roll:
Нищо уще устискаме и без тяхната подкрепа.САМО ЛОКО ! :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 31 юли 2013 00:49

Turo написа:
hd29 написа:
loko29 написа:Само че при Т.Велков имахме по -добър отбор от сега и то без пари.А Кокала изгони всички на които може да викаш името.Останал е един Галев.

Лично за мен отборът,който беше направил Т.Велков е най-слабия ни за последните 25 год.Моите уважения към момчето,но победите му се броят на пръстите на едната ръка,а някои от резултатите си бяха срамни.

Спор няма,при Велков играхме много слабо за без пари и с играчи събрани без пари.Но какво става при Велев?Колко по-добре играем при него с 21 нови футболисти?Този наглец има претенции,но за 20 мача от както е начело като треньор има 5(пет) победи за първенство,три от които му бяха купени(Монтана,Литекс,ЦСКА)и една съмнително дали е постигната от него.Да не говорим,че нямаме никакъв стил на игра и играем безобразно слабо!Колко още трябва да търпим треньора,който откъдето е минал трева не никне?

Да така е ,за съжаление.Но дали само Велев виновен(не го защитавам).Откакто Окука напусна просто отбора не върви, изредиха се куп играчи и треньори и нищо.Не съм много запознат ,но според мен селекцията в Локомотив е за без пари и тая година (два месеца не могат да вземат нападетел),а без пари футбол не се прави.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 31 юли 2013 08:27

Garfildbg1929 написа:
Pride написа:Смит ти виждал ли какво е състоянието на школата? Гигов убива Локомотив. Имаш ли нещо да кажеш за това? Знаеш ли благодарение на Кокъла колко деца вече не са в Локомотив?

Знам колко деца не са в Локомотив благодарение на Велков.

Колко изброй ги!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 авг 2013 00:02

hd29 написа:
Turo написа:
hd29 написа:
loko29 написа:Само че при Т.Велков имахме по -добър отбор от сега и то без пари.А Кокала изгони всички на които може да викаш името.Останал е един Галев.

Лично за мен отборът,който беше направил Т.Велков е най-слабия ни за последните 25 год.Моите уважения към момчето,но победите му се броят на пръстите на едната ръка,а някои от резултатите си бяха срамни.

Спор няма,при Велков играхме много слабо за без пари и с играчи събрани без пари.Но какво става при Велев?Колко по-добре играем при него с 21 нови футболисти?Този наглец има претенции,но за 20 мача от както е начело като треньор има 5(пет) победи за първенство,три от които му бяха купени(Монтана,Литекс,ЦСКА)и една съмнително дали е постигната от него.Да не говорим,че нямаме никакъв стил на игра и играем безобразно слабо!Колко още трябва да търпим треньора,който откъдето е минал трева не никне?

Да така е ,за съжаление.Но дали само Велев виновен(не го защитавам).Откакто Окука напусна просто отбора не върви, изредиха се куп играчи и треньори и нищо.Не съм много запознат ,но според мен селекцията в Локомотив е за без пари и тая година (два месеца не могат да вземат нападетел),а без пари футбол не се прави.

hd29,

Ако трябва да сме точни Тони Велков би Ботев (Вц) 3-0, Етър 3-0, и равни с Миньор като гост и домакин Локо (пд), Берое.
Същия спря Левски с 1-1 след 6 поредни победи на сините.Антонио Павлов изравни в 95-тата.Един от култовите мачове остава пак
на ст.Славия когато Дани Пеев с уникален удар прехвърля Митрев и едва след рикошет Левски изравнява 10-ина минути преди края.
Също и една домакинска победа над Локо пд с 2-0 също беше култова.Отбора бе съставен от локомотивци, които знаехме че ще дадът всичко
от себес и, да, слаби, но се раздават/А тези уж много силни, ги боли Уя/
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 04 авг 2013 00:36

hd29,

Ако трябва да сме точни Тони Велков би Ботев (Вц) 3-0, Етър 3-0, и равни с Миньор като гост и домакин Локо (пд), Берое.
Същия спря Левски с 1-1 след 6 поредни победи на сините.Антонио Павлов изравни в 95-тата.Един от култовите мачове остава пак
на ст.Славия когато Дани Пеев с уникален удар прехвърля Митрев и едва след рикошет Левски изравнява 10-ина минути преди края.
Също и една домакинска победа над Локо пд с 2-0 също беше култова.Отбора бе съставен от локомотивци, които знаехме че ще дадът всичко
от себес и, да, слаби, но се раздават/А тези уж много силни, ги боли Уя/

Излишно е да влизаме в полемика за това,кой отбор е бил по-слаб.И преди при Тони и сега отбора е трагичен.Самият факт ,че вече и рутинните победи срещу посредствени отбори от типа на Локо ПД минават в графата"култови",говори само едно ,ударили сме дъното и копаем,а краят е неизбежен(за добро или лошо).Край,чието начало беше дадено в сезона,в който бе "жертван" най-силният отбор на Локомотив от 95-та г. насам, в името на евроучастието на Левски и ,който вече предпочитам пред това да гледам,как се съсипва една институция.

Върни се в “Локо София”