Барса - Валенсия 2:2 коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Барса - Валенсия 2:2 коментари

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 17:21

Че за каво ви е нов стадион на този какво му има???? Най-голям в европа??Другия колко хиляди ще побира?????

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 апр 2009 21:45

MORSKI написа:Че за каво ви е нов стадион на този какво му има???? Най-голям в европа??Другия колко хиляди ще побира?????

Ми най голям е обаче има покрив примерно само над Главната трибуна, над ложите, което малко или много си е по източноевропейски тертип.Нищо че стадиона е най-голям в Европа и се пълни редовно, ама се пак видя дизайна на другия.С покрив сичко как трябва да си е.Не аз си признавам не съм запознат много с казуса, може и да е същия стадион няма смисъл да се бута целия за да се прави нов, най вероятно ще е същия даже самоче с покрив и с онези странни неща приличащи на люспи по фасадъта.Ноо ми се струва че е пак същия стадион.Camp Nou просто подобрен.С покрив.А може и капацитета да се увеличи още.Ако играем сяка година мачове в Европа на четвъртфинали и полуфинали , както тази напримерн със сигорност биха отишли и още хора, освен тези които ще идат утре.Тоест и още места , и съответно и още пари от билети.Защо не, ние имаме де, а има и финансова криза, може и да повлияе и на строежа и на разпродажбата на билети, въпреки , че се съмнявам.Но все пак си е печалба, ние спонсор нямаме, носят момчетата Unicef на фанелките си, и дават пари от клуба за да носят емблемата, не сме като АIG на United или Carlsbarg на Liverpool и др.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 28 апр 2009 02:16

Не, капацитета ще бъде намален на 80000 места! :( Стадиона ще е чисто нов, няма да бъде подобряван Камп Ноу, името на новия стадион най-вероятно ще бъде Жоан Гаспар! ;( За името обаче не се знае, защото масово сосиотата сме против смяната на името!

Лично за мен идеята е тъпа..., но и Камп Ноу е остаряло съоражение. Причината за намаляване на капацитета е, че вече Камп Ноу рядко се пълни до горе, наистина не е много удобно да гледаш мач от 4-тия етаж, играчите са като мравки на терана! А и при гадно време не е много приятно да си под дъжда... И все пак ми се струва глупаво да се намаля капацитета на стадиона.
Бтв мога да разкажа един интересен факт при одобряването на идеята за новия стадион. За да бъде прието построването на новият стадион имаше гласуване, в което всяко едно сосио на отбора имаше право на глас. За да се приема идеята трябваше да се съберат 2/3 от гласовете. Това обаче не стана! Доколкото помня идеята за нов стадион беше одобрена от 58% от сосиотата. После президента на клуба промени правилника, точно по този въпрос и бе записано, че трябват над 50% от гласовете да се положителни. Последва второ гласуване и на него около 60% от гласовете бяха "за" и така се прие идеята да се построи нов стадион! :(
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 апр 2009 11:29

Еми идиотщинаа амаа какво да се прави.Явно още при първото гласуване са решили да се строи стадион.Абе незнам де.А някаква информация около това къде ще се строи? щото явно няма да е на същото място.Нов стадион щом ще е, и какво ще стане с Ноу Камп сегашния?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 28 апр 2009 13:50

Това е проблема, че новият стадион трябва да е на мястото на Камп Ноу, който трябва да бъде разрушен! :( :o :( :o :x

По принцип идеята беше, да се строи нов стадион на ново място в Барселона, а през това време да си играем мачовете на Камп Ноу, но общината не може да осигури толкова голям терен, а и Еспаньол имахе мераци за нов стадион... и ако трябва да се строят 2 нови съоражения... трябва доста място и не се знае. Има още много неясноти около новият стадион! Аз лично се надявам нещата да пропаднат... ;)
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 29 апр 2009 00:20

LordVOODOO написа:Това е проблема, че новият стадион трябва да е на мястото на Камп Ноу, който трябва да бъде разрушен! :( :o :( :o :x

По принцип идеята беше, да се строи нов стадион на ново място в Барселона, а през това време да си играем мачовете на Камп Ноу, но общината не може да осигури толкова голям терен, а и Еспаньол имахе мераци за нов стадион... и ако трябва да се строят 2 нови съоражения... трябва доста място и не се знае. Има още много неясноти около новият стадион! Аз лично се надявам нещата да пропаднат... ;)

Е те докато построят новия ние кво ше играем на тоя на Атлетико или на Севиля или на Еспаниол ли? Или за по близо в Монако може , той и без това мизерства , Монегъските одавна не са елемент в Европа?Егати простотията, стадионаа е виждал какво ли не за 100 и няколко години.И сега да го бутат и да правят nov.Тогава какво да кажем, изтрихме си историята с багерите и на нейно място построихме нов стадион?Демек градим нова история.Стадион построен и открит през 21век, и по точно примерно 2013 година, значи , че това е нов стадион започващ да пише новата си история.За мен това не е продължение на старата традиция.Нищо че е на същия терен.Дано пропадне вярно.

Върни се в “Барселона”