До Г-н Томислав Русев и целия екип на гонг !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

katani4
Контакти:

Re: До Г-н Томислав Русев и целия екип на гонг !!!

Мнениеот katani4 » 12 юли 2013 12:19

Както винаги не много свързани и не на място коментари,червените бокл.... да не се месят защото тяхното тепърва предстои с вълка ЛУПИ начело.та сега за мнението ми,ЛЕВСКАР съм откакто се помня за съжаление първият ми ярък спомен от евромачовете на Левски е онзи злополучен мач срещу Антверпен.Тогава бях 10 годишен и си спомням че плаках 15 минути.Спомням си и присъствах разбира се на мача с Удинезе.Спомням си как почна онзи мач с 0-1 на полувремето 2-1 в края.Онзи Левски исках да видя вчера но не би,вчера не плаках но ми се плачеше както когато бях на 10. http://vbox7.com/play:52db5e7b98.Изхода от така създалата се ситуация аз го виждам колкото и революционно да звучи не във юношите,не в Херо(сигурен съм че ще се почне пак със него)не във старите "кучета"като Станислав Ангелов(опазил ни господ от такива като него вече) а в един цесекар.Да знам че сега ще бъда оплют от знайни и незнайни люде но за мен той доказа че може и знае как да го направи.Батков и Сираков да отиват и да започват да му се молят да дойде и да вкара нещата в ред с налагане на юноши но и със опитни играчи,защото само с голобради момчета няма да стане.Говоря за националния ни селекционер Любослав Пенев.
Последна промяна от katani4 на 12 юли 2013 12:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 12 юли 2013 12:20

Започвайте да свиквате "сини" и "червени" фенове! Започва дългоооо... "жълто-черно" робство за Вас.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 12 юли 2013 12:29

От Париж ,та до Иртиш всеки вика “ Я ги виж “
Евроидиота се задава и всички нас ни озадачава .
Намерил поредното географско откритие
С цената на много говеда кръвопролитие
Представил “достойно “ България на Европейска сцена
С говеждата психика обременена
Всяко лято едно и също представление
Оставил в много хора чуството на огорчение
И пак тази година едно и също
Говедата ще си ревнат присъщо
“ Искаме купа и титла на всяка цена “
“Има много начини за постигане на всичко това “
Но какъв е смисълът от всички тези купи
Когато ГЛУПОМЕРА в Европа ти се чупи
Защо ощетяваш други отбори
Дай възможност на някой друг да се бори !
Някой който ще представи достойно България
А не да претърпи Евро-Азиатска авария !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юли 2013 12:49

Томислав Русев да не работи в Левски в сектор връзка с феновете, че му задавате подобни задачи?
Толкова ли е трудно да отидете на тренировка и да кажете същото вие феновете директно на ръководството и футболистите?
Изображение

pmgeorgiev
Контакти:

Мнениеот pmgeorgiev » 12 юли 2013 12:54

набор 88 ще ми говори какви са истинските фенове на Левски ... ха ха ха

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2013 13:22

tinko написа:Започвайте да свиквате "сини" и "червени" фенове! Започва дългоооо... "жълто-черно" робство за Вас.

Като държавата си дръпне парите от банката на Караибрахим и ЦСКА се стабилизира - ще сте там където ви е мястото.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 юли 2013 13:27

Iv4o88 написа:
crap написа:Как беше - "шампиони на всяка цена"?

Истинските фенове на Левски знаят че е много по важно да виждат играчи които си остават сърцето и душата на терена всеки мач и се радват и страдат с Левски а не някакви скъпо платени мърши които не знаят къде се намират.Това с шампиони на всяка цена са думи на мустака

На перчема. ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 12 юли 2013 13:49

Аз пък ще призова Русев и компания да спрат с "фалцетите" не само в "гонг" ами и в другите си участия по ТВ! Естествено, че когато ти плащат ще играеш по свирката на този дето дава парите, но дори и тогава не бива да забравяш за любимия си отбор!
Какво имам в предвид: Всички знаем, че в момента силните на деня са Ц.Василев(Караибрахим) и.... "кръга", който стои зад него! Знаем и клуба, който е негов и който съвсем логично е един от най-мощните финансово такъв! На всичкото отгоре този клуб, отново благодарение на Василев, Пеевски и майка му има и най-големия медиен комфорт, който е имал някой ФК у нас след 89-та година! Та в тази връзка, защото е нужно да плюем по Левски и респективно да въздигаме в култ силните на деня, след като всички знаем, че проблема във футбола ни е глобален и той не е нито в Левски или ЦСКА! Той е при всички и въобще в цялата ни система!
Кому е нужно "навеждането" пред власт имащите и клуба им, след като ако те бяха играли със собствения си коефициент, днес заглавията по пресата щяха да са присмехулни не само за отбора на Левски, а и за тях, имам в предвид Ботев Пловдив!?
Защо излизате със заглавия "Ботев отсрами България" след като имаме още 2 участника в ЕКТ, които още не са играли мачовете си? Това не е коректно спрямо тези клубове и съответно очевадното "навеждане" към собствениците на ТВ-7 става още по-силно, на всичкото отгоре и за сметка на любимия ви Левски!
Кой има полза от подобни заглавия и хвалби, след като на всички ни е ясно, че при първия класен отбор в предварителните групи и дай боже поне да стигне някой до групите, всичките ни отбори са обречени....!? Ето днес и ФАКТА с нелигитимного ни БФС......при положение, че и него го знаем(те) всички от години, но си траем!?
"Вчера" бяха Левски и Цска "великите", после се "излюпи" Литекс(всички знаем на коя партия е прислуга собственика му), после дойде и Лудогорец, отново с мощен спонсор не без помощтта на власт имащите,...........сега същата е ситуацията и с Ботев.......! Е, достатъчни ли са подобни временни явления на футбола ни като цяло, за да може той да тръгне нагоре, както всички уж искаме или ще продължаваме да си затваряме очите пред такива "времянки" за сметка на другите ни славни клубове, които просто няма как, всички да имат богати блгодетели като Василев,Ганчев и Домусчиев в държава като нашата и в политическата мафия, в която сме затънали от повече от 20 години?????
А уж бяхте радетели на честта и истината и на това тя да не бъде скривана за нищо на света :?: ..........................

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 юли 2013 14:12

Iv4o88 написа:Мили хора от екипа на Гонг умолявам ви да предадете нещо на управниците на Левски тъй като нямам възможност да ги посрещна на летището.Много искам тази идея да стигне до тях за да видя пука ли им за Левски и за феновете му.Левски навлезе във важна година вековен юбилей а сезона започва така както завърши предишния ТРАГИЧНО!!! Искам да им кажете че единствения подарък който могат да ни направят за юбилея е сезона да бъде изигран само и единствено с юноши на тима било то старша възраст 15-16 -18 годишни момчета с ЛЕВСКАРСКО СЪРЦЕ. Сигурен съм, че феновете на отбора няма да са разочаровани дори и да не спечелим титлата стига да играят нашите деца.В Левски в момента го няма онзи дух онази романтика която носят само собствените кадри израснали с идеята за Левски тези дето знаят какво означава да носиш синята фланелка.Моля ви нека това стигне до управниците в Левски за да видим колко им пука на тях...

И тея юноши като паднат 3 мача подред с по 4-5 гола,какво правиме,това,че си юноша на някой не отбор не значи,че ще си като Меси...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

bg_user
Контакти:

Мнениеот bg_user » 12 юли 2013 14:40

От целия форум май само svilennv е усетил каква е работата. Батков няма пари и след вчерашния мач осигури бюджета на отбора за сезона. Газпром мина една година от както са тръгнали да дават пари за отбора. Истината е, че Левски е на същия хал като ЦСКА в общи линии, но я няма тази честа смяна на собственици и затова не се вдига толкова шум. Засега. Този клуб, както и всеки един клуб в България, няма откъде и как да генерира честни приходи. Парите от ТВ права са просто смешни (пак по-добре от предни години, но картинката не е драматично по-различна), имат 1-2 по сериозни спонсора, но сумите, които дават са, колкото да не е без хич. Феновете много обичат да плюят по отбора, но колко хора ходят редовно на мач? Колко са си купили новия екип на отбора за сезона? Ами за децата си(ако имат такива)?
Отделно, българите сме адски комплексирана нация. Чета за срам, позор за нацията, че някакъв си отбор бил отпаднал от друг, бил той и от Казахстан. Първо, това е просто спорт. Второ, България влезе в ЕС, но българите си останахме със същия селски манталитет. Така и не се научихме да уважаваме своите противниците. Идват отбори с традиции от Германия, от Италия, от Англия и хората всички засвидетелстват уважение към нас. За тях ние сме това, което са казахстанците за нас. И ако някой техен отбор отпадне (например Леверкузен, Оксер или Удинезе), пресата не пише за позор на нацията. Отдават ни заслуженото и това е. Само да попитам, как бихте се почувствали, ако в немската преса прочетете заглавия - "Позор, отпаднахме от някакви българи"? А хората, които пишат подобни заглавия - те какво са направили, за да прославят България, да измият срама така да се каже? Трето, колко човека според вас в Европа вчера са разбрали, че Левски и Иртиш за играли мач за ЛЕ извън тези две страни (или ако искате колко хора са разбрали за прославата, която Ботев ни донесе)? На обикновения англичанин му пука и се интересува от България и Казахстан, колкото на нас ни дреме за Таити и Хаити.
Позорът се крие другаде, ама малко ни е срам да си говорим за него. Позор е да се уреждат юнoшески мачове. Всички реват за юноши в отборите. Ами че то е същата работа. Дали децата или батковците им ще уреждат мачове - все едно. Има и още, ама няма смисъл. Карайте я малко по-спокойно и правете повече деца. Всички се печем на един огън в крайна сметка.

Върни се в “Футбол - България”