Лудогорец - Петролул (контрола) - 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Лудогорец - Петролул (контрола)

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2013 16:54

fen-fen написа:
dickinson написа:
Ивайло Лудогорец написа:Нямам търпение да видя новите , особено Платини . Много надежди имам към него , защото сме най-слаби пред гола .

Аз съм скептичен за този Платини, не е нищо особено. Много е преекспониран и хвален от медиите, аз не съм на това мнение, дано бъда опроверган

Като футболист е с много качества но като характер не е цвете за мирисане. Дано да не си покаже лошата страна на характера и да създава интриги, че тогава Петев какъвто е инат ще го закове на пейката и до там ще му е курса в Лудогорец. Както всички знаем едно от основните правила в клуба е дисциплината и колектива.

Пенев не отстрани ли Слован Братислава Домусчиев ще му покаже червения картон.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 юли 2013 17:22

Ивайло Лудогорец написа:Нямам търпение да видя новите , особено Платини . Много надежди имам към него , защото сме най-слаби пред гола .

Този играе когато не е в цикъл демек 1 път в месеца.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 юли 2013 19:13

Кой е на вратата.. тия вкарват както си искат. :x

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 юли 2013 19:14

Чворович бил много некадърен. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 02 юли 2013 19:18

Едвам-едвам изнасяте топката...нещо в този отбор се е скъсало. Петев пак ли ще говори, че противникът играел футбол като за втора лига :roll:

KitKat
Контакти:

Мнениеот KitKat » 02 юли 2013 19:31

Миро Иванов е наказан и за двата мача със Слован. Какво търси на терена като титуляр? Айде предната контрола като смяна, както и да е.
Барт със съмнение за счупен нос...При една контузия на Мантула или картон на Моци, което ама изобщо не е изключено, защитата ще се превърне от сериозен стълб в отбора в сериозна дупка. Ах, Гулдан, Гулдааааааан :cry: (коса, ако имах щях да я оскубя ;) )

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2013 19:49

Ешпиньо и Платини за първи мач се справят добре.Ешпиньо е доста по-бърз от Марселиньо и Ернандес.Платини отправи една тупалка и пропусна още две положения,но се бори.Това се вижда.Дано Барт се оправи.Моци е безобразен.С хърватите и този мач никакъв го няма,а Чворович си личи че се завръща от контузия.Загубил е формата си.Първите 4 минути и между 30 и 45 минута Лудогорец показа играта ,която приляга на шампиона на България.Този мач е едно ниво изигран по-силно от мача с хърватите до момента.Има време ще се изчистят проблемите в защита на отбора не се притеснявайте.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 02 юли 2013 19:56

Пф , изтървах първите 20 мин , те па точно там вкарали голове . Иначе не съм оптимист вече особено . Платини отправи една тупалка встрани , но като цяло сме си слаби .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2013 19:58

Ивайло Лудогорец написа:Пф , изтървах първите 20 мин , те па точно там вкарали голове . Иначе не съм оптимист вече особено . Платини отправи една тупалка встрани , но като цяло сме си слаби .

И двата гола бяха елементарни.Ясно се вижда ,че Гулдан липсва в защитата за съжаление.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 юли 2013 20:01

Нормално е ,Лудогорец да губи.Тези средноевропейски по класа отбори,са си по-добри от нас.Ще гледам второто полувреме ,дано Крейзитата не отидат на 4/5 гола 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”