шапки долу.....
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: шапки долу.....
Торес разочарова вчера,а пък Бенаюн не става за титуляр,Бабел щеше да внесе много повече хаос в защитата.
велик мач за нас зрителите, но......с тези защити не ми се мисли срещу Барселона....
Пловдив-люлката на българските таланти
- YELLOW-BLACK
- Контакти:
sinbiqn написа:ТИЬО МИШОЦИ СКРИИТЕСЕ Ж ДУПКИТЕ ЛИВАРПУЛ БИЛ ВЕЛИК З ДА СИ ВЕЛИК ТРЯБВА ДА БИЕШ В ТАКИВА МАЧОВЕ А НЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАШ ЧЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЗАТРУДНИЛИ ЧЕЛСИ И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕЛСИ Е НА ПОЛУ ФИНАЛ ТАКА ЧЕ ПРЕБИРАИТЕ СЕ В ДУПКИТЕ И ТАЗИ ГОДИННА САМО КАЛАФКИТЕ НА КУПИТЕ ЩТЕ САБЕРЕТЕ ЗЛОБЕИТЕ СЕГАААААААААА КОЛКО ВИ БОЛИ САМО
5 ! 5! 5 ! 5 ! 5! Незнаеш какво е 5 нали ? 5 - е това което няма да видят Челси до 2020 година - 5 ТИТЛИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ! Дреме им на кур* от Ливерпул , че са отпаднали .. те им пускат .. да напреднат с титлите .. че няма да е интересно тогава

БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ
Чичо Минчо написа:Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......
Чичо Минчо, предната година преди Аврамович да даде пари Челси бяха на полуфинал в шампионската лига , къде бееш Ливърпул тогава и кога все пак ще стане шампион
хаха stg333.. ти от една година ли гледаш футбол..къде били мин година..ти да не си тръгнал да правиш грешката да сравняваш Ливърпул и 4елси...че по твоята логика къде бяха Ливърпул и 4елси последните 100 години
няма място за сравнение
така че формата е временна,но класата вечна..и както забелязвате никой фен на червения отбор от мърсисайд не злобее и не се ядосва че сме отпаднали,а се гордее с отбора си че дори и да губи никога не се предава и играе до последно и до последно се раздава..ама това злобните и завестливи хора не могат да разберат и го наричат късмет,калитарски отбор и тем подобни глупости..ама не мислите ли че късмет е ако се случи веднъж-два пъти..ама като се получава доста повече пъти и не спират да играят до последната секунда и никога не се предават..май нещо различно от късмет се нарича 

За вас моряци ний живеем...
- YELLOW-BLACK
- Контакти:
stg333 написа:Чичо Минчо написа:Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......
Чичо Минчо, предната година преди Аврамович да даде пари Челси бяха на полуфинал в шампионската лига , къде бееш Ливърпул тогава и кога все пак ще стане шампион
Питаш къде бяха Ливерпул ли ?
- Брояха титлите си .. и изчисляваха .. че трябва да събереш Челси с Манчестър , за да не са най титолуваният клуб в Света ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ
Заради мачове като този и 2005г срещу Милан Ливърпул и феновете им ще си останат най-великите в света.И мой любим клуб ..след този с който съм закърмен .
ЛЕВСКАР до гроб!
- DrAvalanche
- Контакти:
YELLOW-BLACK написа:stg333 написа:Чичо Минчо написа:Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......
Питаш къде бяха Ливерпул ли ?
- Брояха титлите си .. и изчисляваха .. че трябва да събереш Челси с Манчестър , за да не са най титолуваният клуб в Света ..
Папугайче, ти за Реал Мадрид и Милан чувал ли си?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ