Контрола Локомотив - Теута Дуръс (Албания)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Re: Контрола Локомотив - Теута Дуръс (Албания)

Мнениеот doniobbb » 23 юни 2013 06:21

От Левски съм, но този клуб не заслужава подобна съдба и подобен измекяр за собственик ! Дано в скоро време намерите свестен собственик и отборът тръгне нагоре ! Искрено ви го пожелавам ! ;)

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 23 юни 2013 17:53

SMITH написа:Айде стига с тия мрънкания бе момчета. Не усещате ли, че вече омръзнахте и на локомотивци и на неутрални фенове.
Какво е това ежедневно мрънкане за оставки и затвори? Ако утре Велев го уволнят и Гигов влезе в затвора какво положително ще се случи? Изведнъж ще заиграят само юноши за без пари, които ужасно много обичат отбора си? Изведнъж стадионът ще блесне, ще изникнат 5 нови игрища, ще изникнат кадърни треньори и всичко ще е цветя и рози?
За толкова много време, през което чета само мрънкане, мразене и уволняване на някого, ако бяхте насочили енергията си към всякакви връзки, контакти, медии, популярни личности за това да се намери някой наистина толям и сериозен човек или фирма, която да поеме отбора, може би вече щяхме да сме забравили за Гигов.
Но след като такъв човек или фирма НЯМА , то в момента не виждам какво печели отбора и феновете от това, че всеки ден някой мрънка, уволнява, коли и беси?
Аз ще Ви кажа - нищо не печели...Никой.
Подкрепяйте отбора, подкрепяйте футболистите - добри, лоши, куци - те в момента носят фланелката на Локомотив.
Бъдете малко по-позитивни и съм сигурен, че рано или късно ще дойдат и по-добри времена за Локомотив.

+1

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 23 юни 2013 18:04

Стига сте плули как не ви писна.И стига с тези наши момчета та те ревът най много за пари.Футболистите са можещи и НЕможещи а не наши и ваши.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 юни 2013 21:32

Garfildbg1929 написа:Стига сте плули как не ви писна.И стига с тези наши момчета та те ревът най много за пари.Футболистите са можещи и НЕможещи а не наши и ваши.

Не виждам разлика между

Митрев,Трифонов,Цанков,БИБИшков и т.н.
и
Галев,КОце Велков,Юлиян Петков,ДАни Пеев,Младен Стоев и т.н.

Единствената разлика е че единте са локомотивци, а другите не са ! КОи от тях са можещи и неможещи е друг въпрос !
Но да се изгавриш така с тях, когато дойдоха да спасят отбора е нечуван СРАМ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 юни 2013 00:24

Омръзнахме на всички лапащи покрай Локомотив това си е факт. Колкото и да ги засяга (финансово) някои няма да спрем докато Гигов не започне да инвестира в школата и базата или не се изнесе.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 24 юни 2013 16:29

Само,че Литекс и Лудогорец след някоя година няма да ги има,а Локо сф е вечен!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 юни 2013 09:18

vesat написа:НЯМА ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЕЦ КОЙТО ДА ХАРЕСВА Кайчо-ЛЪЖЕЦА !!! :o :shock: :twisted:
Дано такива като Смит и Деп(може би Джони... :) ) ГО ПРОУМЕЯТ ТОВА .
ГОЛАТА ИСТИНА Е ЧЕ :
1.За 19 години публиката се стопи от 5-6000 средно на мач до 500-1000 души...
2.Съсипа с безхаберие а най-вероятно умишленно една от най-читавите школи в БГ- фактите с изпадането на 17г. миналата година и на 19г. тази го подчертават дебело.
3.От най -новия и хубав(макар и недовършен) стадион в България ,заедно с Аврионов го докараха до руина и взимане на лиценза ЗА ТРИ ГОДИНИ ! :twisted:
4.Има спечелени за тези 19 г. точно една купа на България ,един сребърен и три бронзови медала....тоест утре КАТО СИ ОТИДЕ Лъжльо ОСТАВА СЛЕД СЕБЕ СИ НИЩО !
СРАВНЕТЕ ГО С ПОСТИГНАТОТО В ЛИТЕКС ОТ ГАНЧЕВ(1997-2013= 4 ТИТЛИ И 4 КУПИ !!!) ОСНОВНО РЕНОВИРАН СТАДИОН С ЛИЦЕНЗ ЗА УЕФА ,ШКОЛА И БАЗА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В БГ И ДОМУСЧИЕВ В ЛУДОГОРЕЦ (2010-2013 = 2 ТИТЛИ И 1 КУПА + СУПЕРКУПА ) И СЪЩО НОВ СТАДИОН ,БАЗА И ШКОЛА НАПЪЛНО ОБНОВЕНИ И НА ЕВРОНИВО ! :roll: ;)
АЙДЕ СРАВНЯВАЙТЕ И ПИШЕТЕ СКЪПИ ГИГОМОТИФЦИ ! :mrgreen: :o
САМО ЛОКО ! :o

Чакай малко. Не мисля, че някой от нас(или поне аз) харесва Гигов. Но кажете каква е алтернативата? Да речем(съвсем хипотетично, щото в действителност едва ли ще се случи скоро), че Гигов се махне. Какво се случва тогава? Бозата каза преди време, че няма възможностите сам да издържа отбора. От Софарма също преди време казаха, че нямат такова намерение. За БДЖ въобще не коментирам. Остава общината, но на нея определено не може да се разчита. Та кой ще го издържа тоя отбор? Запалените локомотивци, можещи да осигурят по 2-3 млн на сезон за съжаление май не са много...
Колкото до микренския и Домус-ага, да, постигнаха успехи с отборите си. Само че направи ли ти впечатление микренския колко бързо беше готов да зареже Литекс(всъщност само огромните дългове на ЦСКА, които не му се плащаха, го спряха). Не знам защо си мисля, че до 5-6 години и Домуса ще си начеше его-то и Разград ще си останат само със стадиона и базата(не, че е малко)...
Та така...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 25 юни 2013 13:48

Има и друг въпрос обаче, като БСП падне от власт, от къде ще вади пари Гигов? Нали помниш какво беше предходните 2 сезона. Най-богатите локомотивци, които аз знам са Радосвет Радев и Атанас Тонев, но никой от тях няма да тръгне против Гигов. Ако той се махне може пък да се заинтересуват?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 юни 2013 14:27

loko1 написа:Има и друг въпрос обаче, като БСП падне от власт, от къде ще вади пари Гигов? Нали помниш какво беше предходните 2 сезона. Най-богатите локомотивци, които аз знам са Радосвет Радев и Атанас Тонев, но никой от тях няма да тръгне против Гигов. Ако той се махне може пък да се заинтересуват?

За Атанас Тонев ти гарантирам, че няма...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 01 юли 2013 19:41

Lyubaka01 написа:
loko1 написа:Има и друг въпрос обаче, като БСП падне от власт, от къде ще вади пари Гигов? Нали помниш какво беше предходните 2 сезона. Най-богатите локомотивци, които аз знам са Радосвет Радев и Атанас Тонев, но никой от тях няма да тръгне против Гигов. Ако той се махне може пък да се заинтересуват?

За Атанас Тонев ти гарантирам, че няма...

Вероятно все пак Иво Тонев е наследникът, а и той като Зарков е от тези при които са парите.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”