Фалшификат срещу президента Плевнелиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Фалшификат срещу президента Плевнелиев

Мнениеот Daniel Levski » 18 юни 2013 16:35

Този Байреков няма срам, само за 3 месеца колко лъжи сътвори, и най-интересното,че продължава да се мисли за голям журналист. Това беше поредната простотия съшита с бели конци от комунистите и дпс за отклоняване на вниманието. Друго също ми прави впечатление ,колко много потребители има във форума които са създадени между януари и март тази година, и които постоянно "плюят" по хора които са против комунистите, дпс и атака. Това са писачи на новата тройна коалиция.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 18 юни 2013 16:37

Друго също не мога да разбера, има прекалено много неудачници в България които смятат,че човек след като има пари значи е мошенник, а то не е така. Защото в България има много образовани хора които си изкарват парите с труд и мозък.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 16:54

Пичове,това което прави ТВ 7 е само в наша полза 8-) Погледнете,че по този начин настройват цяла България срещу себе си !!! Дори колегите им от БТВ и Нова ТВ не успяха да се сдържат и да спазят колегиалната си подкрепа към тях и им сипват обилно.А вчера "Господари на ефира" ги побъркаха :mrgreen: :mrgreen:
Колко повече,ТВ 7 обслужва кръговете на ДПС,толкова повече ще ни настройва срещу тях и обратното,ако ТВ 7 сега изведнъж стане обективна и безпристрастна,ние ще подходим типично по български и ще забравим....

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юни 2013 16:58

Не отговарят на истината изнесените твърдения за президента Росен Плевнелиев и “Линднер България” ООД. Това се посочва в изявление на Вернер Хофман, управител на “Линднер България ООД”, изпратено до медиите.
”Съвместната работа на г-н Плевнелиев с “Линднер” в България и в Германия, продължила почти 20 години, винаги е била основана на висока степен взаимно доверие, професионализъм и успешно бизнес партньорство. Под негово ръководство дружеството постигна високи икономически резултати, а отношенията ни бяха прекратени, поради желанието му да се занимава с политика, се казва в изявлението. - Репутацията на “Линднер” в България е изградена на база реализираните мащабни инвестиции в два големи проекта в областта на недвижимите имоти: Бизнес парк София и Резиденшъл парк София. “Линднер” е първият инвеститор в България, получил Сертификат Инвеститор клас А, създал до момента хиляди работни места. Фирма “Линднер” е международна публична компания с 50-годишна история, която оперира в десетки страни, по целия свят. Доброто име на фирмата, част от която е бил г-н Плевнелиев, е от ключово значение за нашия успех. Ние не бихме искали то да бъде замесвано в каквито и да е неверни твърдения или действия, уронващи престижа на компанията, се казва в изявлението.”
http://www.blitz.bg/news/article/206165 .... Щом и сайта на Пеевски си призна фалшификацията какво да говорим.Нали разбирате че всеки който си позволи да мъти водата на Тройната коалиция ще бъде моментално омаскаряван,нищо ново не са научили.Смешни са ми тези които се хващат на лъжите им.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2013 17:02

Viktor4o_Rs написа:Иначе за мен Плевнелиев е един от малкото политици, който се държи адекватно. Държа се адекватно при скандала с Венета Марковска, когато каза, че няма да подписва укази за назначаване на посланици, които са били в ДС, държа се адекватно и при назначаването на Свинян Пеевски ;) Не казвам, че е чист като сълза, в никакъв случай, но на фона на другите е цвете, поне за момента.

При назначаването на "Каратиста" как се държа? Надупи ли се пред вожда си?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2013 17:08

W84me написа:
Viktor4o_Rs написа:Иначе за мен Плевнелиев е един от малкото политици, който се държи адекватно. Държа се адекватно при скандала с Венета Марковска, когато каза, че няма да подписва укази за назначаване на посланици, които са били в ДС, държа се адекватно и при назначаването на Свинян Пеевски ;) Не казвам, че е чист като сълза, в никакъв случай, но на фона на другите е цвете, поне за момента.

При назначаването на "Каратиста" как се държа? Надупи ли се пред вожда си?

И ти си подлога на ГЕЯ,БЕЯ И ЮДЕЯ.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2013 17:14

angelco77 написа:И ти си подлога на ГЕЯ,БЕЯ И ЮДЕЯ.

Ааа, гербер не съм! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2013 18:41

W84me написа:
angelco77 написа:И ти си подлога на ГЕЯ,БЕЯ И ЮДЕЯ.

Ааа, гербер не съм! :mrgreen:

И АЗ не съм,нито съм за Боко,но това което вършат гореспоменатите,е върха на наглостта и цинизма.
В един пост написах ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ВЪН,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 юни 2013 22:31

Пуснете си ТВ7. Сега ще говорят за разследване на журналисти и как разкрили офшорките.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 18 юни 2013 22:40

Те колко са долнииии... :twisted: :twisted:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Свободна зона”