Екипировка сезон 2013-2014

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Екипировка сезон 2013-2014

Мнениеот tzvetan_tee » 03 юни 2013 11:29

blue avalanche написа:Скоро ще имам път към София.Какво може да се намери в магазина в момента?Още ли е на стадиона?

Да, на стадиона е. Има фланелките от тази година, както и тези от миналата (Найк). Тези от миналата година са доста намалени. Мисля, че струваха по 30-35 лв. Отделно си има тениски, шалове, малове :) Най-добре разгледай онлайн магазина. Всичко си пише ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Екипировка сезон 2013-2014

Мнениеот plamenst7 » 10 юни 2013 22:24

Екипировката за новия сезон остава Пума, но ще има нов дизайн. Днес на тренировката се видяха тренировъчните екипи. Ще е любопитно да видим как ще изглежда и официалния екип на отбора.

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Резервен екип на Левски за 100 годишнината!

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 11 юни 2013 16:51

Пред настоящият сезон нашият любим клуб и на поколения преди нас Левски София ще навърши вековен юбилей! Един от важните въпроси за Левски освен селекция, управление, чествания на юбилея и развитието на клубът е и въпроса за резервният екип, точно през този юбилеен сезон! От дълго време в средите на синята общност се излага идеята през този сезон екипа за гостуване на Левски да е в оригиналните цветове на този клуб, а именно Жълто-Червено! Въпроса към всички фенове на този клуб е трябва ли феновете да настояват пред клубното ръководство това да се случи? Какъв цвят би бил най-добър за резервен екип през юбилейният сезон и какво точно предпочитате?

- Задължително Жълто-Червено райе, в чест на историята на Левски!
- Да върнем жълтият традиционен цвят!
- Или да си останем с бял резервен екип!

Аз определено съм на мнение, че специално за 100 годишнината няма нищо по-хубаво от това нашият клуб да избере оригиналните си цветове за резервни екипи на отбора, поне за този сезон!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Резервен екип на Левски за 100 годишнината!

Мнениеот Corwin » 11 юни 2013 17:03

Все ми е тая. Жълто и червено обаче според мен е крайно грозна комбинация (добре, че синьото е било евтино след войната) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2013 17:03

Задължително Жълто-Червено райе, в чест на историята на Левски!

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 11 юни 2013 17:03

Подкрепям! Очаквам фонда да се включи и с идеи за титулярния екип! Миналата година излезе информация, че ще бъдем с Адидас, но вчера момчетата бяха отново с Пума! Ще видим!
Последна промяна от 1914 на 11 юни 2013 17:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 11 юни 2013 17:08

Има си тема, посветена, на екипировката. Иначе според мен също трябва да играем с резервен на червени и жълти райета. Дори с него трябва да излезем на първия мач от сезона. Говореше се, че ще сме с Адидас, но явно си оставаме с "Пума"... Дано Фонд "Сектор Б" и НКП, спомогнат за направата на една наистина юбилейна фланелка! ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 11 юни 2013 17:17

Съмнявам се да ни разрешат срещу ЦСКА - Литекс да играем с този екип. Все пак цветовете съвпадат...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 юни 2013 17:33

Eminem написа:Задължително Жълто-Червено райе, в чест на историята на Левски!

И aз съм "зa". Все пaк, който не познaвa минaлото си, нямa бъдеще! Спрaвкa - чорбaтa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 юни 2013 17:36

Аз питам нещо много по-сериозно...Каква ще ни е вековната емблема и кои ще я прави ? Ще има ли конкурс или как е ? Някои знае ли ? Щото има много хора които се занимаваме с направата на лога с графичен дизаин се занимаваме и сме Левскари... искаме да участваме. Поне да дадем предложения...
Тонев каза при Томислав , че Левски имали най-добрия маркетинг в България. Сигурно си имат хора за тия неща но мисля , че и ние заслужаваме шанс. Незнам Ботев и Славия как решиха въпроса. Как бе направена емблемата на Славия...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”