donDiego написа:Captain Stottlemeyer написа:С удоволствие ще гледам финала за ШЛ, защото играят два германски отбора и във всички случаи купата ще замине за Германия. Не съм фен на нито един чуждестранен футболен тим, така че ще отсъства и напрежението - просто кротко ще си пия бирата и ще се наслаждавам на играта. Нека по-достойният да победи!![]()
[offtopic]Разбира се, задължително условие за приятното гледане на финала за ШЛ за мен ще бъде победата на "Левски" на финала на първенството.[/offtopic]
Незнам какъв човек си,за да харесваш "победите" на Левски..Играе великият Байерн Мюнхен,ти ще си доволен да гледаш фарс в синьо-бяло.Наздраве въпреки това
Както казваше на не дотам добър английски първият капитан на ЦСКА, бай Нако Чакмаков (лека му пръст), когото имах удоволствието да познавам лично, one by one:
1. И аз не знам, що за човек си ти, за да си сложиш като аватар снимката на един наркоман и бездарен треньор (иначе гениален футболист).

2. Великия „Байерн” – Мюнхен аз съм гледал още през 70-те години на миналия век, когато отборът стана трикратен европейски шампион и беше в основата на бундестима – световен шампион от 1974 г., докато ти си бил тогава още в похотливия поглед на баща си.

3. Естествено ще гледам и двата мача – и на „Левски”, и на „Байерн”. Не ставай смешен, както обича да казва един от главните герои в американски комедиен сериал.
4. Победите на „Левски” специално през тази кампания са победи без кавички, душко. Можеш ли да ми кажеш, кой ни полегна за тях: ЦСКА, „Лудогорец” или „Литекс”!? Или може би ни полегнаха „сините” треньори: Мъри на „Ботев”, Гонзо на „Черно море”, Кокала на „Локо”...!? Скрий се и след това се търси, сладур! Наздраве, все пак.