Черно море - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот ЕМИЛ » 13 май 2013 00:18

1-0

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2013 01:09

Абе аз не съм на мнение,че играхме добре срещу ЦСКА,но просто Локо Пд са много слаби.Те имат истински късмет,че дръпнаха с точките,защото сега са със сигурност сред 4-те най-слабо играещи отбори.Гледам им играта,никаква идея,кюскане,ритане напред и нагоре и каквото стане,защитниците им са плеймейкъри и така.Стефан Генов направи бума си като ги пое няколко кръга,дръпнаха с точките(както и ние за няколко месеца през 2011) и както казах-могат да черпят,че не са примерно на хала на Ботев Вр като точки,че иначе 100% щяха да изпаднат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2013 07:46

lauta1926 написа:Пич 3 точки ви оправят към актива ви сметни добре.

Само ако Локо Сф загуби в Бургас.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2013 10:17

Еееееееееевала за хубаво направената тема !!! GGMU_forever искрено ме зарадва да знаеш.

Не бях гледал мач на ЦСКА, преди нашия този сезон. Не съм гледал и на Локо Пд. Дайте малко повече инфо за стила им на игра. Ние сме ясни, вече има лек проблясък да свалим топката на тревата. Горките чайки, жална им майка, щяха да ги избият 2-3 години. От видяното през последните 3 мача, мисля че определено ни куца точни пас в нападение, който да изведе нападателя в добра позиция. Почва да се създава някаква връзка между защита и халфове, ама после .... обикновено се стига до безадресни центрирания. Надявам се Локо-то да не се напъват много и да затвърдим желанието да останем в А група.

Успех Моряции !

[offtopic]GGMU Champ20ns ![/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2013 10:46

Локо Пд играят горе-долу като нас към края на Геновия ни период. Безплодни в атака, много изритани топки, сравнително трудни за побеждаване, без особен блясък в играта.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 май 2013 12:05

Кролик написа:Еееееееееевала за хубаво направената тема !!! GGMU_forever искрено ме зарадва да знаеш.

Не бях гледал мач на ЦСКА, преди нашия този сезон. Не съм гледал и на Локо Пд. Дайте малко повече инфо за стила им на игра. Ние сме ясни, вече има лек проблясък да свалим топката на тревата. Горките чайки, жална им майка, щяха да ги избият 2-3 години. От видяното през последните 3 мача, мисля че определено ни куца точни пас в нападение, който да изведе нападателя в добра позиция. Почва да се създава някаква връзка между защита и халфове, ама после .... обикновено се стига до безадресни центрирания. Надявам се Локо-то да не се напъват много и да затвърдим желанието да останем в А група.

Успех Моряции !

[offtopic]GGMU Champ20ns ![/offtopic]

Напъване срещу нас,за сметка на Локо сф?И то след изявлението на Марешки?Мисля си,че този мач играчите на Локо пд ще го загубят и ще получат премии като за победа над Локо сф от президента си! :mrgreen: А нашата игра вече виждаме че се подобрява.Създаваме все повече положения за гол и мисълта е повече за атака,отколкото за защита.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 май 2013 13:43

Срещу Локо Пд,винаги играем трудно.Генов ще се затвори отзад и ще разчита на случайност някаква за атака.Много разчитам на Райков,Инканго и Жоро Илиев да вкараме ранен гол.Дано Божилов да се е оправил и да играе.От една страна е в супер форма,ключов играч ни е,а от друга никак не ги обича.При престоя му там отношението им към него,никак не му е харесало.Ако се закучи мача,Гонзо според мен не бива да рискува,както с Етър и с ЦСКА (не го виня),да вади опорен халф (с Етър),или защитник (с ЦСКА) и да вкарва нападател.Дори и "X",да направим все е нещо.С оглед на програмата и на точките,и на предимството в преките двубои сме в изгодна позиция.Разбира се за равен даже и да мислим не бива,но всичко се случва.Ние за разлика от някои миризливи отборчета,играем честно и нищо не ни е гарантирано.Гонзо и Чечо много се имат,сега е време по-младия да покаже на по-стария,че го е надминал като треньор.В честен мач.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 13 май 2013 23:02

Черно Море са ни абонати в Пловдив незнам от колко години нямат Х.В Варна миналия сезон ги бихме не са нищо особедно ако играем сериозно мача е Х2.Спираме Жоро Илиев и Няма Черно Море

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 май 2013 23:15

bianchi написа:Черно Море са ни абонати в Пловдив незнам от колко години нямат Х.В Варна миналия сезон ги бихме не са нищо особедно ако играем сериозно мача е Х2.Спираме Жоро Илиев и Няма Черно Море

Какви глупости говориш? Остави миналия сезон. В Пловдив сте вие, а във Варна - ние.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2013 23:26

Самозаблуда.Да,биете ни в Пловдив,във Варна баланса ви е плачевен.Отбора ни като еденици е много по-добър от вашия.Спрете Жоро Илиев,да ви видя как ще се оправите с Райков и Инканго и Жоро Божилов,ако играе де :oops:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”