Берое по модел на Байерн и Борусия Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Берое по модел на Байерн и Борусия Дортмунд

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2013 17:24

Приликата между Берое и Байерн наистина е поразяваща :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 май 2013 17:26

Абе досега всички прилагаха модела на Барселона, ама явно сега ще започват прилагането на моделите на Байерн и Борусия. :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 май 2013 17:28

Дори споменаването на Берое в 1 изречение с Байерн и Борусия си е живо кощунство.

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 07 май 2013 17:28

Не знам какво подигравателно има в това,че български отбор иска да изглежда като двата най-силни отбора в Европа в момента..Аз лично като фен на Берое съм горд,че се опитваме да копираме Борусия и Байерн,а не родните "грандове" !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 май 2013 17:29

Пожелавам им го от все сърце и дано се класират за ЕКТ. Видя се че този модел ще бъде водещ на континента през идните години и от неговото прилагане всеки отбор може само да спечели. Само ще им пожелая постепенно да заменят чужденците със свои юноши, че са твърде много в момента. Както и да се раздадат на макс на финала (не както за първенството и ако играят по-добре искрено ще се зарадвам ако спечелят купата)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 май 2013 17:32

mtaraduda написа:Дори споменаването на Берое в 1 изречение с Байерн и Борусия си е живо кощунство.

Що бре, те да не са от друга планета? Това, че футбола ни е затънал е проблем на цяла България! Едно време един Марек Дупница ги е опраскал. Берое е бил Ювентус, Атлетик Билбао. Ботев Пд е играел като равен с равен с Байерн и Барселона мисля че бяха. Е тогава кощунство ли е било :?: Първо се замисли и тогава се присмивай на сънародници :idea:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 май 2013 17:35

doktora25 написа:Пожелавам им го от все сърце и дано се класират за ЕКТ. Видя се че този модел ще бъде водещ на континента през идните години и от неговото прилагане всеки отбор може само да спечели. Само ще им пожелая постепенно да заменят чужденците със свои юноши, че са твърде много в момента. Както и да се раздадат на макс на финала (не както за първенството и ако играят по-добре искрено ще се зарадвам ако спечелят купата)

Мерси за пожеланията, но на фона на "грандовете", в това число Ботев Пд и Лудогорец ние направо играем с български състав :) . А иначе наистина главната идея на ръководството е да заработи ДЮШ и малко по-малко да започне да захранва мъжкия състав. Но това не става за година-две. Пример Литекс.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 07 май 2013 17:40

Немските отбори залагат много на школата си.Берое нямат такава.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2013 17:45

balgarin написа:
mtaraduda написа:Дори споменаването на Берое в 1 изречение с Байерн и Борусия си е живо кощунство.

Що бре, те да не са от друга планета? Това, че футбола ни е затънал е проблем на цяла България! Едно време един Марек Дупница ги е опраскал. Берое е бил Ювентус, Атлетик Билбао. Ботев Пд е играел като равен с равен с Байерн и Барселона мисля че бяха. Е тогава кощунство ли е било :?: Първо се замисли и тогава се присмивай на сънародници :idea:

Нужно ли е да се обяснява защо едно време е било така, мисля че не :roll: Освен това нищо общо няма, дори и на 0.0001 %, между стиловете на Байерн и Дортмунд и стила, който налага Хубчев. Първите играят красив, привлекателен, атрактивен футбол, наслада за окото, който смазва противниците им с много голове. Хубчев залага на прагматичен, дефанзивен футбол, на контраатаки и максимална ефективност напред, като обикновено се постигат минимални победи и мрежата ви остава суха ;) Така че ако търсите някакви немски аналогии, то това е Гърция на Ото Рехагел - за това съм напълно съгласен, че Берое го копира почти до съвършенство. 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 07 май 2013 17:47, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 май 2013 17:47

ralimavridov написа:Немските отбори залагат много на школата си.Берое нямат такава.

Нямаме школата на Байерн, за това си прав. Ама от около година и половина се направи толкова за ДЮШ, колкото над 20 години не е правено. Рано или късно ако се работи по този начин, ще има резултат и вложената работа ще си проличи в резултатите на школата.
п.п.: Не съм много-много в час с отбора на Байерн ама колко от титулярите им са техни юноши :?:

Върни се в “Берое”