миньор-цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Re: миньор-цска

Мнениеот zalojnik » 07 апр 2009 13:23

вече ми писнааааа-----по тая болна логика, в която сливен води програмата на цска....какво става....за да бие цска в гостуванията си сливен преди това трябва да падат като домакини--ОК.... ама сливен ще изпаднат бре---кой ще бият---АМА ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ИЗТРЕЩЯЛИ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 07 апр 2009 13:27

sasho1977 написа:
hlucho написа:Победа за ЦСКА! Милими левскари по ваща, логика Локо Сф трябва да паднат, защото са били предишния кръг!

А бе тапънари, тук не става въпрос за некво локо, моко и тем подобни измислени отборчета, пишете си във вашите форуми тъпотиите, същото се отнася и за цефката

Абе смотан, защо си пуснал тема за ЦСКА във форума на Левски! Вземи се осъзнай и не драскай тъпотии!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 апр 2009 13:36

zalojnik написа:вече ми писнааааа-----по тая болна логика, в която сливен води програмата на цска....какво става....за да бие цска в гостуванията си сливен преди това трябва да падат като домакини--ОК.... ама сливен ще изпаднат бре---кой ще бият---АМА ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ИЗТРЕЩЯЛИ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма страшно, Сливен не са сами. Черноморец вече дадоха своя дан срещу Локо Пд, сега и Мездра се включиха с еротиката със Сандански. Наистина ли ви се струва нормално домакините на цска, преди домакинството да вземат гостуванията си? И то в България, където фактора домакин е доста силно изразен при срещи между отбори от 4-5 място надолу. И то не един, не два, вече три пъти подред.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 апр 2009 13:38

Не съм писал до сега по обясними причини. Просто мисля , че нямаше смисъл да се спори за каквото и да е.То е ясно , че всеки си има мнение и никой не може да му го промени. Но сега по радио Гонг слушах предаването "Греда" и чух една страхотна тъпотия от страна на журналистите. Значи в момента се били оформили две ООД-та, като едното ООД-БФС работело срещу другото ООД-Левски. Така,обаче виждаш ли в ООД-БФС са се събрали групата на САЩ-94, която включвала Л.Пенев (нищо, че той не е участвал на финалите), Й.Лечков( от който отбор ЦСКА има единствената загуба за сега), К.Балъков (не знам ,какво общо има той в тая работа) и забележете Борислав Михайлов, без който нищо и никъде не може да стане( точно това бяха думите на журналиста). От другата страна бил останал само Д.Боримиров, защото той бил от другия лагер. Хайде сега ,ако може някой да каже ,как така Борислав Михайлов стана от ООД-БФС-ЦСКА, че хич не ми е ясно. Човекът ,който е потомствен левскар (Бисер Михайлов- баща) , който е една от най-големите легенди на клуба, и най-големия идол на левскарите в САЩ-94, и човекът чието поколение е рожба на Левски (Н.Михайлов-син) , да вземе , че да мине от другия лагер. От това, по-голяма глупост не бях чувал.
П.П. И понеже аз съм сигурен,че това не е вярно(което казват в Гонг-Греда) ,как така човекът ,който коли и беси в българския футбол, ще разреши точно това да става, с тези два клуба.
Последна промяна от msm на 07 апр 2009 13:45, променено общо 1 път.

gonzo prezident
Контакти:

Мнениеот gonzo prezident » 07 апр 2009 13:43

АМА ТО НЕ САМО МИНЬОРО И ЛОКО ПД БИ В БУРГАС И ОТНОВО СЛИВЕН ПАДА ОТ СПАРТАК ВН ВСИЧКО Е ЯСНО НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ НА СФКА МАЧОВЕТЕ СЕГА ПОЧВАТ И С ПРЕКИТЕ КОНКУРЕНТИ НЯМА ДА ГО ИМА ЛЕКОВ И БФС -ТЕ СЛАБИТЕ ЕДВАМ БИЯТ А ЩЕ ВИДИМ В ГОСТУВАНИЯТА В БУРГАС И ВАРНА ЛОВЕЧ И НАИ ВЕЧЕ СРЕЩАТА С БАТКО ИМ ГОНЗИЧ -ЛЕВСКИ ЩЕ ВЗЕМЕ И КУПАТА ТАКА ЧЕ СПОКО !!!!
Последна промяна от Darina на 08 апр 2009 11:52, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 07 апр 2009 14:03

Абе смотан, защо си пуснал тема за ЦСКА във форума на Левски! Вземи се осъзнай и не драскай тъпотии![/quote]

Аз не ти искам мнението на тебе бе, а на феновете на Левски, ама ти явно си много тъп за да се сетиш!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 апр 2009 15:02

Много пумия против ЦСКА се излива от 2 дни насам. Като щом на Гонг не ми издържат нервите значи болката от бъдеща 32-ра титла е толкова голяма, че няма накъде.
Томислав е доказал, че може и да бъде обективен, но лефскарското в него си казва думата. В неделя вечерта бях убеден, че нямаше дузпа за 1:1, но после като видях повторения ясно се вижда, че е бутнат Котев. Ако има претенции, те може да са за червен картон на Иван Иванов, но не и за дузпите.
Също Гонзо така се метна на Тича, че не мога да повярвам каква дузпа се иска от сините.
Сега и Табаков започна конспирациите. Г-н Табаков въпреки, че отговаряш за Локо Сф лично аз си те спомням още от Меридиан мач какви гнусни статии пишеше като лефскар за ЦСКА - комунисти, укази...абе тези вашите си измишльотини. Но ето, че няколко години се правеше на обективен докато не ти издържаха нервите и на теб. Защо не писа като отговорник за уредените мачове на Локо Сф. Например гостуването на Пирин, където вратаря и защитата се чудеха как да пуснат Камбуров и компания да вкарат гол.
Защо мълчахте когато 2-рия кръг в Сливен дадоха чк на Машадо и дузпа като той беше на 2 метра от играча на Сливен и после фаул срещу Маркиньос, неотсъден от съдията и контратака и гол?
Защо казахте за мача в Благоевград с Пирин 7-мия кръг, че Маркиньос е вкарал от засада, а не че Пиетробон си бута с две ръце топката в пенала и подава за гол?
Защо при супер очевадна дузпа срещу Елекричката на дербито оревахте света?
Защо не коментирахте в Надежда съдията се гавреше с ЦСКА и не дадоха две дузпи за нас?
Защо не коментирахте отменения гол на Котев в Мездра за неправилно дишане?
Защо не коментирахте дузпите на "вашия" отбор срещу Черно море?
Защо не коментирахте поляганията на Локо Мездра и Миньор на Левски? Защо не написахте за скандиранията "горчиво" там?
Защо ЦСКА хем няма пари и го закривате, хем купува мачове не само на ЦСКА, но и на Локо Пд, Спартак Вн, Миньор? Сега ще купим преди мача вашия мач за да ви бием в директния?
Защо злобеете така? ЗАЩОТО ВИ Е ЯД И НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ ТИТЛА ЗА ЦСКА, В ГОДИНА КОЯТО ПЪРВО НИ ЗАКРИВАХТЕ, ПОСЛЕ НИ ПРАЩАХТЕ ПРИ АМАТЬОРИТЕ, ПОСЛЕ НИ ПРАЩАХТЕ В БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, ПОСЛЕ ЩЯХТЕ ДА НИ БИЕТА КАТО МАГАРЕТА - МЕД ЗА СИНИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ СЪРЦА!!!
И НАКРАЯ ЗЛОБАТА И БОЛКАТА ЩЕ ВИ ИЗЯДАТ!!!
Разбирам ви, не ви е лесно да сте вечно в сянката я на Славия (преди 1944 г.), я на ЦСКА!

НИЕ НЕ СМЕ ЖАЛКИ КАТО ВАС!!! НИЕ ИМАМЕ ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ!!! НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Междудругото, Томов откраднал 9 млн. от ЦСКА? Питам като го осъдят, тези пари как ще се върнат на отбора?

Браво за съдържателния поуст!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 07 апр 2009 15:57

Ами надявам се ЦСКА да бие , що вие в Перник не бихте ли , и беше ли ви много трудно там последния мач ???

Пак взехте промити от сините мозъци в Гонг да , виждате вещици , да де но Сливен ни би в Сливен , ако тръгнеме така да си мериме победите и загубите !2
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 07 апр 2009 16:01

Защо злобеете така? ЗАЩОТО ВИ Е ЯД И НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ ТИТЛА ЗА ЦСКА, В ГОДИНА КОЯТО ПЪРВО НИ ЗАКРИВАХТЕ, ПОСЛЕ НИ ПРАЩАХТЕ ПРИ АМАТЬОРИТЕ, ПОСЛЕ НИ ПРАЩАХТЕ В БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, ПОСЛЕ ЩЯХТЕ ДА НИ БИЕТА КАТО МАГАРЕТА - МЕД ЗА СИНИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ СЪРЦА!!!

Напълно прав е колегата писал това

Синята сдуханярщина няма равна тя зомбира хората , уж обективни журналисти поне така се правят , иначе после идва БАТЕ , Жилина , Беверен , Аалст , Олимпия , Антверп , Офи и започват пак сините драскачи да вият и точат пера
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2009 17:06

RED MAGIC написа:Много пумия против ЦСКА се излива от 2 дни насам. Като щом на Гонг не ми издържат нервите значи болката от бъдеща 32-ра титла е толкова голяма, че няма накъде.
Томислав е доказал, че може и да бъде обективен, но лефскарското в него си казва думата. В неделя вечерта бях убеден, че нямаше дузпа за 1:1, но после като видях повторения ясно се вижда, че е бутнат Котев. Ако има претенции, те може да са за червен картон на Иван Иванов, но не и за дузпите.
Също Гонзо така се метна на Тича, че не мога да повярвам каква дузпа се иска от сините.
Сега и Табаков започна конспирациите. Г-н Табаков въпреки, че отговаряш за Локо Сф лично аз си те спомням още от Меридиан мач какви гнусни статии пишеше като лефскар за ЦСКА - комунисти, укази...абе тези вашите си измишльотини. Но ето, че няколко години се правеше на обективен докато не ти издържаха нервите и на теб. Защо не писа като отговорник за уредените мачове на Локо Сф. Например гостуването на Пирин, където вратаря и защитата се чудеха как да пуснат Камбуров и компания да вкарат гол.
Защо мълчахте когато 2-рия кръг в Сливен дадоха чк на Машадо и дузпа като той беше на 2 метра от играча на Сливен и после фаул срещу Маркиньос, неотсъден от съдията и контратака и гол?
Защо казахте за мача в Благоевград с Пирин 7-мия кръг, че Маркиньос е вкарал от засада, а не че Пиетробон си бута с две ръце топката в пенала и подава за гол?
Защо при супер очевадна дузпа срещу Елекричката на дербито оревахте света?
Защо не коментирахте в Надежда съдията се гавреше с ЦСКА и не дадоха две дузпи за нас?
Защо не коментирахте отменения гол на Котев в Мездра за неправилно дишане?
Защо не коментирахте дузпите на "вашия" отбор срещу Черно море?
Защо не коментирахте поляганията на Локо Мездра и Миньор на Левски? Защо не написахте за скандиранията "горчиво" там?
Защо ЦСКА хем няма пари и го закривате, хем купува мачове не само на ЦСКА, но и на Локо Пд, Спартак Вн, Миньор? Сега ще купим преди мача вашия мач за да ви бием в директния?
Разбирам ви, не ви е лесно да сте вечно в сянката я на Славия (преди 1944 г.), я на ЦСКА!

НИЕ НЕ СМЕ ЖАЛКИ КАТО ВАС!!! НИЕ ИМАМЕ ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ!!! НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Междудругото, Томов откраднал 9 млн. от ЦСКА? Питам като го осъдят, тези пари как ще се върнат на отбора?

Макар и да си прав, за част от горното ти изложение, във всички случаи не мога да приема за нормално тезата ЦСКА и Левски, неподпирани от пумията БФС (съдии и всякакви подобни)! Сега кажи, че в България няма двуполюсен модел, на т.н. "грандове" и те признавам! Дали шампион ще стане Левски, или ЦСКА, лично за мен е все едно!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”