АНКЕТА: Бихте ли взели пари за да гласувате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Бихте ли взели пари за да гласувате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Бихте ли взели пари за да гласувате?

Мнениеот balgarin » 30 апр 2013 11:25

South_Park написа:
shotgun blues написа:ДА
Много се смея като чуя "Купуването и продаването на гласове е престъпление",в края на всяко предизборно видео,а в същия момент тези партии обикалят села и цигански квартали за да купят някой глас :lol:

докато си пусках еврофутбола(преди 3-4 дена) на пазара, един циганин купи 150 кебабчета (по 30 стотинки), според вас за каква цел са отишли 8-)

Някое дайне се е пръкнало. Или за сватба.
Иначе по темата-НЕ.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 30 апр 2013 11:31

publicimage написа:да, що? ...тъпото е , че никой не ми предлага

И при мен така :) :) :)

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 апр 2013 11:31

Вземайте кинтите и си гласувайте за който искате :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 30 апр 2013 11:34

Другари,за да не ви се налага да вземате пари от измислени агитатори,гласувайте по съвест с бюлетина 45!!! Не се поддавайте на изкушението за 50-100 лева да качвате отново на власт тези които ограбиха нашата мила Татковина!!! Изображение Съюз на комунистите в България ви гарантира : безплатно обучение,безплатно образование,безплатана медицинска помощ,масов спорт-възстановяване на всички спортни площадки ,терени,кортове,плувни басейни и т.н Дойстойни пенсии за вашите баби и дядовци,реални заплати за вас и вашите семейства и много други придобивки в личен и обществен план!!! Не на платеното гласуване!!! Гласувайте за вашите бъднини!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: shotgun blues

Мнениеот Странджата » 30 апр 2013 11:36

Това е най-малко зло и не е най-голямото лицемерие. Злото и лицемерието според мене се крият във факта, че всяка власт си купува твърд електорат чрез "оперирането" с държавната адмистрация. Всеки там знае как е получил своето бюро и на кого трябва да благодарен не само чрез ежедневните си "усилия", но и на изборите, всеки разбира от какво зависи хлябът му , който ни най-малко не е сух и горчив. Не говоря за черноработниците в администрацията, за шерпите, който са там просто защото все пак някой нещо трябва и да върши. Говоря за т.н. шапка. Пресметнете колко такива познавате, колко са техните роднини и познати, добавете това, което сега преименуваха в лобинг, и страха - тук идват не малка част от тези, които са в адмистрацията просто затова, че стават за работа, които за себе си не са по политическа причина попаднали в нея - и ето ти истинското купуване на гласове. Купуват се гласове на хора , които не са свободни, които искат да си бъдат такива и не желаят да платят за свободата си, а искат да я продадат. И сега ми кажете под тази дифиниция колко у нас попадат. И като е престъпление да се купуват гласове, колко такива престъпници са осъдени в неподкупната ни Родина.

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 30 апр 2013 11:45

Другари утре на светлият празник 1-ви май Аз и моите приятели комунисти,социалисти и мислещи хора във форума,ще отбележим нашият работнически празник със теми посветени на труда,отбелязване на празника по света,мнения на участници в манифестации,митинги и т.н, празнични брошури,диплянки,есета и стихотворения написани от наши другари!!! Изображение

Потребителски аватар
Караджов

Re: АНКЕТА: Бихте ли взели пари за да гласувате?

Мнениеот Караджов » 30 апр 2013 11:48

Изображение

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 30 апр 2013 11:49

Изображение

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 30 апр 2013 11:50

Атака по всички фронтове другари!!!! ;)

way
Контакти:

Мнениеот way » 30 апр 2013 11:51

SobieskiVanilla написа:Не по-малко от 100 лв., може и на търг - най-високата цена печели. И в крайна сметка, ще гласувам както аз преценя. Не могат да ме хванат как съм гласувал.
Мога да взема пари от всички даже, обещавам да задраскам всички квадратчета :)

+1

Върни се в “Свободна зона”