tevez написа:Надявам се Карвальо да е готов за този мач и да им вкара някое голче.
Мисля че ще е още 1 ден почивка

0-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Надявам се Карвальо да е готов за този мач и да им вкара някое голче.
kokic1986 написа:Отбора на Пловдив срещу отбора на народа - истинско дерби ни чака , дано да победим , пък било то и с 1-0
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
lauta1926 написа:Ако нашите не ви дадат мача няма да го спечелите твърдо.
stg333 написа:ще се наложи да ги бием а на дебила дето писал за уговорки ще припомня кой друг отбор си взема с огромна лекота мачовете на Лаута, само че е с червени екипи, статистика искате ли да видите или ще си говорим колкото да не мълчим
lauta1926 написа:stg333 написа:ще се наложи да ги бием а на дебила дето писал за уговорки ще припомня кой друг отбор си взема с огромна лекота мачовете на Лаута, само че е с червени екипи, статистика искате ли да видите или ще си говорим колкото да не мълчим
Чорбата си взимат с лекота мачовете на Лаута в последнтие 3 години.Не ми отваряй устата да ти кажа колко мача сме ви дали по времето на Жоро Илиев и преди него само.Ако ходиш от вчера на мачове и не си запознат си е твоя работа.Относно картоните нямаме никакви проблеми с тях.Златински е напълно изчистен от картони,Кавдански,Дани Георгиев.Няма кой да пропусне дербито освен ако някои не си изкара червен.Вие кога сте ни пускали мач че аз нещо такива спомени нямам сладуриМача за купата миналата години ни изтощихте 120 минути.Дано няма мастийски неща в нашия отбор и да си излезнат на 150% четвъртъка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта