Не е чак толкова зле, не ги броя камерите колко са, ама към момента тв7 вадят най-доброто излъчване на мачове от а-група.
Пускаш паралелно канал1 и се връщаш в 80-те години - картина, водещи, повоторения с мигащо R...
Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- publicimage
- Контакти:
Re: Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери
Udoji90 написа:Позитивното в ТВ7 е, че благодарение най-вече на тях отново може да гледаме родни мачове, което е супер, защото много хора вероятно искат да наблюдават срещите и на основните конкуренти, които не биха отишли да гледат на живо. Положителното обаче спира дотук - повторенията в много случаи не са им чак толкова лоши, но щом и досега остават съмнения за някои ситуации, значи определено мачовете не се предават с по 20 камери. Да не говорим за коментаторите им, които по цял мач не успяват да загреят кой играч на каква позиция играе, при положение че дори на един най-обикновен зрител (като мен и повечето тук) му трябват не повече от 10-15 мин. внимателно гледане, за да се ориентира за постовете на отделните футболисти. Разбира се в такива моменти просто спирам звука, така че и този проблем не е фатален.
Позитивното е, че Кирил Домусчиев закупи правата за излъчване на АПФГ и телевизии, като ТВ-7, изгубиха възможноста за изнудване на българския футбол!
Ако не беше се случило ТВ-7 щяха да излъчват първенството, но за сметка на футболните клубове.
Muscarin написа:И аз не защитавам никой, ама с нищо не се различават от ТВ+. А направиха всичко възможно да вземат правата с афиширане на лъжи! Ти виждаш ли излъчване с 20 камери на мача Литекс-Левски? Щото аз не! Едно свястно повторение нямат за спорни ситуации.
Е как да не се различават преди ги гледаха само абонатите на Булсат сега ги гледат всички.
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Големи приказки за HD и накрая нищо . Малко по български се изхвърляме в приказки преди да сме направили нещо .
А за коментаторите ако не се лъжа са същите дебили от PRO BG и Ринг-а , и тогава дразнеха и сега дразнят . Защо не заложиха на нови и свежи лица ТВ 7 незнам . Аман от левскарчета коментатори в БГ ефира
.
А за коментаторите ако не се лъжа са същите дебили от PRO BG и Ринг-а , и тогава дразнеха и сега дразнят . Защо не заложиха на нови и свежи лица ТВ 7 незнам . Аман от левскарчета коментатори в БГ ефира

Hristo_Stoichkov написа:Големи приказки за HD и накрая нищо . Малко по български се изхвърляме в приказки преди да сме направили нещо .
А за коментаторите ако не се лъжа са същите дебили от PRO BG и Ринг-а , и тогава дразнеха и сега дразнят . Защо не заложиха на нови и свежи лица ТВ 7 незнам . Аман от левскарчета коментатори в БГ ефира.
Баща ми де що чуе коментатор по телевизията казва че е левскар, в т.ч. и Ивайло Ангелов. Напомняш ми на него.

[offtopic]Същите са, но не са дебили, а са големи пичове. Жалко само че не взеха Ванчето Николова да взима интервютата след мачовете.[/offtopic]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Udoji90
- Контакти:
doktora25 написа:Hristo_Stoichkov написа:Големи приказки за HD и накрая нищо . Малко по български се изхвърляме в приказки преди да сме направили нещо.
А за коментаторите ако не се лъжа са същите дебили от PRO BG и Ринг-а , и тогава дразнеха и сега дразнят . Защо не заложиха на нови и свежи лица ТВ 7 незнам. Аман от левскарчета коментатори в БГ ефира.
Баща ми де що чуе коментатор по телевизията казва че е левскар, в т.ч. и Ивайло Ангелов. Напомняш ми на него.
[offtopic]Същите са, но не са дебили, а са големи пичове. Жалко само че не взеха Ванчето Николова да взима интервютата след мачовете.[/offtopic]
[offtopic]Като хора може и пичове да са - това няма как да го знаем. Като коментатори обаче дразнят и тук подкрепям колегата. Не знам дали са пристрастни, обаче някои спорни ситуации ги коментират адски неадекватно - дори от повторенията, от които се вижда много добре, че има грешка, те не са убедени, че реферът е сбъркал (и съответно обратното), а и така не им стига цял мач да разберат кой играч на каква позиция играе - направили са си наизуст там някаква тактическа постройка и по време на целия мач не забелязват, че изобщо не е правилна. Ще кажете, че това са подробности, обаче работата им е точно това - да коментират компетентно и да не пускат елементарни грешки. (Разбира се почти всички коментатори имат някакви кусури, но все пак в момента темата е за ТВ7, затова визирам тях.) В такива случаи разбира се решенито е MUTE, но на всички щеше да ни бъде по-приятно, ако се налагаше по-рядко да го използваме.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
doktora25 написа:Баща ми де що чуе коментатор по телевизията казва че е левскар, в т.ч. и Ивайло Ангелов. Напомняш ми на него.
Между другото и моя баща съм го чувал да нарежда Ивайло Ангелов че е левскар , а аз му обяснявам че той е от малкото ЦСКА-ри коментатори

По принцип няма как да няма и левскари и цска-ри коментатори , но мен лично ме дразни когато на мач на ЦСКА (и без участието на Левски) се сложи коментатор фен на Левски ( а повярвай ми това си личи )

Върни се в “Футбол - България”