Честита победа! Дано и в ЦСКА се радвате, на подобни победи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Честита победа! Дано и в ЦСКА се радвате, на подобни победи!

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2009 00:21

to6kata1912 написа:Такам. Искам и аз да споделя някои виждания относно мача днес, а и целия ни шампионат. Първата дузпа, както се видя на идеалното повторение по канал3 - никаква дузпа, леко го бутна, но тоя от ЦСКА направо така се сгромоляса, все едно не знам кво го е направил. Втората дузпа за мене беше 50-50. Можеше да се даде, но според мене нямаше, защото нито имаше удар по посока на вратата, който да е спрян, нито имаше няква умишлена игра с ръка. Относно шампионата - наистина ЦСКА и Левски са определени за 1ви и 2ри в крайното класиране още преди началото на шампионата. Черно Море според мене заслужават да се борят за титлата, защото отбора е много добре сформиран, сработен, но просто му трябва още малко работа и ще се получат нещата.

С всичко съм съгласен, но ти гледа ли мачовете на Черно море с Левски и преди това с Черноморец? Защото в тези два мача играха много зле и не съм склонен да приема, че ги слагаш в борбата за титлата. Локо София и Литекс показват доста по-стойностен футбол от моряците.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 апр 2009 01:56

Съгласен съм абсолютно,днес Славия беше жестоко ограбена насред центъра на София.....

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 06 апр 2009 08:13

slavia_forever написа:Гледах репортажа.
1. Първата дузпа стана след несъществуващ фал. Не се вижда абсолютно, дали има дори леко побутване, но за сметка на това имаше артистично падане. Абсурдна дузпа!
2. При втората дузпа, наистина се отклони топката с ръка, макар и неволно. По правилата е дузпа, макар че наистина не влияеше на ситуацията, с последващ удар към вратата например, или реална и конкретна опасност.
3. Имаше още една дузпа, която според мен, беше по-реална в полза на ЦСКА, но не я свири.
4. Спестен червен картон, на Иван Иванов от ЦСКА.
Има и други спорни детайли, но няма смисъл да се задълбочавам. Мача е 2:1 и това е. :(

Първо,искам да те поздравя ,за мъжката и сърцата игра на Славия!!!!Красив гол,от заучено положение,който рядко се вижда по българските терени,браво "дано да не вкарате такъв и срещу нас :D ".Съдията ,беше неадекватен като цяло ,несъществуващи картони и за двата отбора,накъса играта,измислена първа дуспа и неотсъдена такава ,абе голям тюрлюгювеч както казват старите хора :mrgreen: Славия играха мъжки ,не полегнаха както се очкваше,а от това печели футбола в БЪЛГАРИЯ.Дано дане ни порежат и нас ,срещу Левски ,че тогава ще видим каква песен ще запеят от Герена :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 апр 2009 09:43

Аз искам да кажа нещо по темата.Значи те със сигорнос се радват точно толкова колкото и вие при измислените дузпи които ви дадоха миналия полусезон :D .
И друго искам да кажа,тази тема малко ми мяза на онази случка дето крадеца викал дръжте крадеца :mrgreen:

Lucas
Контакти:

Мнениеот Lucas » 06 апр 2009 10:33

1 Нямаше нарушение при гола на славия , нямаше.
2 Дузпата за нас беше много спорна, но събарянето беше факт просто Маркиньос центрира на никой.
3 ЦСКА игра безобразно слабо, Славия признавам си игра доста добре. Въпреки че при 1-1 почнаха с глупостите и бавенето.
4 С две дузпи е смешно да си първи! Такава титла не ни трябва!
5 Радвам се за господата от герена сигурно правят масови самоубийства!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 06 апр 2009 12:15

:D :D :D :D Але,вие ме трепите от смях не сте видели в репортаж да ли има дуспа или не,и почнахте имало,нямало :lol: :lol: .Значи,помня на 1 мач как тия от подуене играха със локо пловдив и И.Иванов изчисти със глава и съдията даде дуспа :o и к'во праим сега,мача свърши и свърши,край на спора.
КАПИШ :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2009 14:09

Lucas написа:1 Нямаше нарушение при гола на славия , нямаше.
2 Дузпата за нас беше много спорна, но събарянето беше факт просто Маркиньос центрира на никой.
3 ЦСКА игра безобразно слабо, Славия признавам си игра доста добре. Въпреки че при 1-1 почнаха с глупостите и бавенето.
4 С две дузпи е смешно да си първи! Такава титла не ни трябва!
5 Радвам се за господата от герена сигурно правят масови самоубийства!

Благодаря ти за мъжката позиция, по първите четири точки!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2009 14:10

plamen etov написа:
slavia_forever написа:Гледах репортажа.
1. Първата дузпа стана след несъществуващ фал. Не се вижда абсолютно, дали има дори леко побутване, но за сметка на това имаше артистично падане. Абсурдна дузпа!
2. При втората дузпа, наистина се отклони топката с ръка, макар и неволно. По правилата е дузпа, макар че наистина не влияеше на ситуацията, с последващ удар към вратата например, или реална и конкретна опасност.
3. Имаше още една дузпа, която според мен, беше по-реална в полза на ЦСКА, но не я свири.
4. Спестен червен картон, на Иван Иванов от ЦСКА.
Има и други спорни детайли, но няма смисъл да се задълбочавам. Мача е 2:1 и това е. :(

Първо,искам да те поздравя ,за мъжката и сърцата игра на Славия!!!!Красив гол,от заучено положение,който рядко се вижда по българските терени,браво "дано да не вкарате такъв и срещу нас :D ".Съдията ,беше неадекватен като цяло ,несъществуващи картони и за двата отбора,накъса играта,измислена първа дуспа и неотсъдена такава ,абе голям тюрлюгювеч както казват старите хора :mrgreen: Славия играха мъжки ,не полегнаха както се очкваше,а от това печели футбола в БЪЛГАРИЯ.Дано дане ни порежат и нас ,срещу Левски ,че тогава ще видим каква песен ще запеят от Герена :mrgreen:

Благодаря ти за позитивното мнение за Славия.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 06 апр 2009 16:20

С оглед на играта на двата отбора мисля, че равния резултат щеше да е най-справедлив....

Тук много специалисти се изказваха има ли дузпа няма ли срещу Котев...

Личното ми мнение е, че не трябваше да се отсъжда дузпа при това единоборство, но това, което не свири съдията срещу Тошо Янчев си беше не 100 ами 300% дузпа.

И за втората дузпа искам да кажа - значи Сашо Тонев играе с топката и прави финт в наказателното поле, след което щеше да продължи да играе с нея и то пак в наказателното поле, така че смятам белия защитник умишлено попречи на развитието на атаката в НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ и затова за мен това е 100% дузпа.

Иначе съдията доста оплеска иначе хубавия и интересен за гледане мач - и Данчо Минев и Маркиньос бяха за втори жълти картони, Ходжата също трябваше да отнесе картон за симулация...
От белите пък Роберт Петров и капитана Йордан Петков също бяха за втори жълти картони....
Просто съдията го достраша да бъде докрай стриктен, от което бяха ощетени и двата отбора...

Аз също искам да поздравя привържениците на Славия в този форум - много добра игра, дано продължават и срещу другите отбори по този начин....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2009 22:18

Yasso написа:С оглед на играта на двата отбора мисля, че равния резултат щеше да е най-справедлив....

Тук много специалисти се изказваха има ли дузпа няма ли срещу Котев...

Личното ми мнение е, че не трябваше да се отсъжда дузпа при това единоборство, но това, което не свири съдията срещу Тошо Янчев си беше не 100 ами 300% дузпа.

И за втората дузпа искам да кажа - значи Сашо Тонев играе с топката и прави финт в наказателното поле, след което щеше да продължи да играе с нея и то пак в наказателното поле, така че смятам белия защитник умишлено попречи на развитието на атаката в НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ и затова за мен това е 100% дузпа.

Иначе съдията доста оплеска иначе хубавия и интересен за гледане мач - и Данчо Минев и Маркиньос бяха за втори жълти картони, Ходжата също трябваше да отнесе картон за симулация...
От белите пък Роберт Петров и капитана Йордан Петков също бяха за втори жълти картони....
Просто съдията го достраша да бъде докрай стриктен, от което бяха ощетени и двата отбора...

Аз също искам да поздравя привържениците на Славия в този форум - много добра игра, дано продължават и срещу другите отбори по този начин....

Благодаря и на теб!

П.П. Толкова безпристрастни мнения, направо не знам какво да кажа... :? :roll:

Върни се в “ЦСКА”