to6kata1912 написа:Такам. Искам и аз да споделя някои виждания относно мача днес, а и целия ни шампионат. Първата дузпа, както се видя на идеалното повторение по канал3 - никаква дузпа, леко го бутна, но тоя от ЦСКА направо така се сгромоляса, все едно не знам кво го е направил. Втората дузпа за мене беше 50-50. Можеше да се даде, но според мене нямаше, защото нито имаше удар по посока на вратата, който да е спрян, нито имаше няква умишлена игра с ръка. Относно шампионата - наистина ЦСКА и Левски са определени за 1ви и 2ри в крайното класиране още преди началото на шампионата. Черно Море според мене заслужават да се борят за титлата, защото отбора е много добре сформиран, сработен, но просто му трябва още малко работа и ще се получат нещата.
С всичко съм съгласен, но ти гледа ли мачовете на Черно море с Левски и преди това с Черноморец? Защото в тези два мача играха много зле и не съм склонен да приема, че ги слагаш в борбата за титлата. Локо София и Литекс показват доста по-стойностен футбол от моряците.