Балканиада по спортно ходене: 20.04.2013!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Балканиада по спортно ходене: 20.04.2013!!!

Мнениеот soilwork » 17 апр 2013 16:55

Шумкар кажи как върви пиячката и как е храната в хотела,ще си носите ли ракия от дома или на място ще се оправяте. Дай и един ценоразпис на дънки,маратонки и останалата конфекция. на този пазар на който ще ходиш

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2013 16:55

BLUE CHAMPIONS написа:Страхотно събитие! Жалко, че поради някой причини от битово-материален характер няма да мога да го посетя :( Все пак ще следя дискусията, надявайки се на по-голямо осветление и тънкостите около трафика на зехтин и конфекция. Това е начин и по-финансово несъстоятелни люде да бъдат ощастливени с присъствие на тази страхотна Балканиада :?

Недейте да използвате така безотговорно думата "трафик". Някой незапознат с благородната и честна натура на другаря Шумкар, ще си помисли че той извършва престъпни деяния. Моля, бъдете по-акуратен в избора си на изразни средства.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 17 апр 2013 17:00

Благодаря за милите думи. Радвам се, че все още се намират люде, които са запалени, или поне проявяват любопитство към спортното ходене. Поради засиления интерес от ваша страна, ще използувам трите предстартови дни, за да информирам за някои от тънкостите на този тип занятия, както и значението им за облагородяването на душевното и физическото у человека.

Относно предложената подписка, не зная дали тя ще помогне за каузата за популяризиране на тази дисциплина! Но според мен спортното ходене би могло да се въведе като норматив на дистанция километър или поне седемстотин метра в часовете по физкултура. Това би била първата крачка към приобщаването на деца и юноши към каузата. Истината, обаче е, че именно медиите трябва да започнат популяризирането на спорта, като излъчват поне едно състезание на година и може би някакви документални предавания относно историята на спортното ходене и нейното развитие.

По настоящем, липсата на качествени наставници, които да оглавят школите, се оказва пагубна за развитието на този спорт. Не ми се иска да го призная, ала и человешкият материал не е на ниво. Наблюдават се душевни и физически пороци като разхайтеност, лигавщина, немарливост, затлъстялост, ниска хигиенна култура, липса на демараж. По-добре да се обяви нулева година откъм опити за постижения, но да се реформира структурата на звеното по спортно ходене.

Вече обясних, за конфекция няма да говоря. Това си е моя работа.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 апр 2013 17:00

shumkar_44 написа:Ще поясня за зехтина с лаконичен маниер, ала моля да се придържаме към спортната дискусия! Та, из Саръмсаклъ се носи мълвата за бутафорно ниските цени на един много рядък в кулинарния свят зехтин - студено пресирания Шато Джарман, който по мое знание се изнася единствено за Обединеното Кралство и струва около тридесет лева килото, като аз планувам да закупя кило на цена от девет или десет лева. Не искам да влизам в допълнителни подробности относно механизъма на тази покупко-продажба и не виждам, защо се обсъжда, къде ще нощувам и каква конфекция ще си закупя. Градил съм съвременна България и спестявам от миналата година за тазгодишната балканиада. Смятам да извлека оптималното от посещението ми на Анадолска земя.

+1 , приятно прекарване ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 17 апр 2013 17:06

Rafa написа:
Thsmith написа:Мосю Шумкар да сподели колко пиян предвижда да е : 0 докато го гледа това :lol:

Ще Ви помоля за акуратно отношение към дугаря Шумкар 8-) Апропо,ще споделите ли с нас человеците,нещо за този интересен и вълнуващ спорт 8-)Нещо конкретно по темата-Балканиада,спортно ходене,зехтин,конфекция.

Искам да изкажа искрените си благодарности към Вас, господине с брадата, за акуратната корекция, която направихте. Тъкмо се канех да поднеса своята градивна критика към този человек, който подронва реномето на уважавания от всички нас другар Шумкар и с огромно облекчение прочетох навременната Ви и в случай, че позволите бих искал да отбележа изключително акуратна намеса. Хвала за такива люде като Вас, брадати господине!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 апр 2013 17:09

Другарю Шумкар, мисля, че вие трябва да станете треньор на младите надежди по спортно ходене, защото виждам, че знаете всички тънкости в този иначе толкова непопулярен в България спорт. Апропо, с вашата акуратност ще донесете златни медали от следващите Олимпийски игри!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Педя човек

Мнениеот Педя човек » 17 апр 2013 17:09

shumkar_44 написа:Благодаря за милите думи. Радвам се, че все още се намират люде, които са запалени, или поне проявяват любопитство към спортното ходене. Поради засиления интерес от ваша страна, ще използувам трите предстартови дни, за да информирам за някои от тънкостите на този тип занятия, както и значението им за облагородяването на душевното и физическото у человека.

Относно предложената подписка, не зная дали тя ще помогне за каузата за популяризиране на тази дисциплина! Но според мен спортното ходене би могло да се въведе като норматив на дистанция километър или поне седемстотин метра в часовете по физкултура. Това би била първата крачка към приобщаването на деца и юноши към каузата. Истината, обаче е, че именно медиите трябва да започнат популяризирането на спорта, като излъчват поне едно състезание на година и може би някакви документални предавания относно историята на спортното ходене и нейното развитие.

По настоящем, липсата на качествени наставници, които да оглавят школите, се оказва пагубна за развитието на този спорт. Не ми се иска да го призная, ала и человешкият материал не е на ниво. Наблюдават се душевни и физически пороци като разхайтеност, лигавщина, немарливост, затлъстялост, ниска хигиенна култура, липса на демараж. По-добре да се обяви нулева година откъм опити за постижения, но да се реформира структурата на звеното по спортно ходене.

Вече обясних, за конфекция няма да говоря. Това си е моя работа.

Другарю Шумкар успех в начинанието за популизиране на спортното ходене. Относно подписката, аз вече пуснах такава за връщането ми на екран. Спортното ходене и поучителните притчи на Педя човек трябва, да се излъчват по телевизията, за да се одухотворява младежта. Пожелавам Ви приятно прекарване в Айвалък и успех на нашите. Успех и в търговията със зехтин.
Педя човек е визитната картичка на България пред света !

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 17 апр 2013 17:26

Другарю Шумкар ще подкрепя подписката Ви ,въпреки че с вас винаги сме имали различия и спорове по темите за извънземни.На мен също ми допада спортното ходене като лекоатлетическа дисциплина,и въпреки че не го практикувам ми е интересно и вълнуващо. Успех,лек път и незабравими моменти с любимият Ви спорт и свободното време. И не забравяйте : Те са някъде там !!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 17 апр 2013 17:43

Другарю Шумкар,простете за моето невежество и лекото отклонение от темата,но от известно време не мога да си намеря място и размишлявам над фундаменталния въпрос:Ако аз съм "колегата с брадата",според вашия широк мироглед,то Педя човек,какъв трябва да бъде :? :? :?Благодаря ви предварително за акуратното отношение.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Blazin
Контакти:

Мнениеот Blazin » 17 апр 2013 18:40

shumkar_44 написа:Привет, мили приятели. Щом температурите навън се покачат достатъчно и наближи краят на април, настава време физическа култура и интензивен спорт, с цел каляване человеческото здраве и добродетелна духовност! А какво по хубаво от една прекрасна надпревара, която изпитва издръжливостта на атлетите до краен предел, изправя на нокти зрителите и кулминира в бурна радост и задоволство, независимо от победителя.

Пиша тези редове, за да ви въведа в темата за балканското първенство в Айвалък, Турция, което ще се проведе след три дни (20 април)! Два български клуба ще излъчат по един участник в нелеката 20-километрова дистанция. Ето кои са те:

- Участвуване - мъже: Ненад Филипович от спортен клуб Правец '92
[center]Изображение[/center]

- Участвуване - жени: Радосвета Симеонова от спортен клуб Добруджа '99

[center]Изображение[/center]

Апропо, с трима другари вече си уредихме изключително намаление в реномирания хотел "Боюк берк", където ще прекараме два дни. Естествено, покрай състезанието ще мога да посетя и прочутия пазар в Саръмсаклъ, от където да си закупя качествена конфекция на изгодни цени, както и първокласен зехтин.

Нека в тази дискусия обсъдим шансовете на нашите младежи и евентуално да преценим колко голяма група от тук пишещите ще тръгнем натам. Аз, естествено, ще отразя събитието в неделния ден, като се надявам да пиша за български триумф на балканиадата!

Тоя на снимката не е никакъв Ненад Филипович. Образовай се малко..

Върни се в “Други спортове”