20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
С такива треньори като Радуканов и Йешич и с такива футболисти като Присо, Стоянов, Василев и разни други измислени, нищо добро не ни чака. Неможе треньор на ЦСКА да казва , че футболистите играели за удоволствие на публиката и в най - важния си мач за сезона до момента да не си ги мобелизирал за победа - пълен смешник е Радуканов. В това отношение Ст.Младенов е с класи над всички в А група. Видя се днес Литекс как играят с дух и желание , а в нашите МЪРШИ това липсва. Вече са ми напълно безразлични и безлични.
choko77 написа:arekusanderu написа:Кой простак назначи мача с Локото да започне в три и половина..........подигравка и с тези който работят,и с тези от провинцията.Поредният гаф на малоумен чиновник от алкохолизиралото се Бфс.![]()
![]()
Абе тъпчо,в колко да играят?Онзи ден в понеделник на обяд кои играха,помниш ли?Не помниш ще ти кажа, Челси-Ман Юнайтед и стадиона беше фул макс!А относно мача,дано дойдат много хора,ще стане супер атмосфера и да победи по-малко слабия,защото и двата отбора не са цъфнали!Иначе точки за Ботев са жизнено важни,поне 1 ако измъкнем ще е супер!
изложи се мъжки, там беше почивен ден заради Великден, ама откъде да знаеш
в България не се печели от зрители и за това е все тая кога ще се играе, то и от ТВ не се печели, абе въобще нищо нормално няма във футбола ни, за съдиите да не говорим, главния си свири правилно, идва някакъв дебел страничен и си изпълнява поръчката, ама на кой му пука, ЦСКА им е все тая, сега плещят глупости, че не играли като Барса и не вкарали 100 гола, и за това можело съдиите да си правят гаври, толкова искат и те да бият
- david_villa
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Re:choko77
По принцип си прав - часовете навярно са заради телевизията. Не може за това, че не ти стиска да избягаш от школото заради страха от някоя даскалица да е повод да ругаеш и обиждаш БФС. А в понеделник някъде беше Великден
.

Бием ама кел файда..
Радуканов се прави на мотика и казва, че ще гоним купа, а пази играчите за първенството.. Очаквам добра игра, за разлика от днес.
Радуканов се прави на мотика и казва, че ще гоним купа, а пази играчите за първенството.. Очаквам добра игра, за разлика от днес.
Пълним стадиона в събота, пък каквото сабя покаже. Прогноза 1:1
БОТЕВ ВРАЦА ДO ГРОБ! ВЕРНИ ДО СМЪРТ!
-
- Контакти:
emi_cska написа:muzovir написа:Аз ще отида на мача въпреки днешният резултат! С това показвам, че си обичам отбора, защото любовта към клуба се дава при лоши моменти, защото е трудно, а не когато ти отърва и е лесно- тогава всеки може.
аз съм с теб музовир, няма как да отида на мача защото съм в Америка. Но аз си обичам отбора и винаги ще бъда зад него
Пак се изложихме.Както казват масоните "нЕ ПОЖЕЛАВАЙ НА ДРУГИТЕ ТОВА КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ"
Всичко зависи от мотивацията тоя мач.Ако Ботев играе мъжки като миналия сезон може и да спечели нещо от мача.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
j0rka7aa1 написа:Вече може Радуканов спокойно да налага Анатоли Господинов, Васил Попов, Ангел Грънчов, Богомил Христов, Ивайло Чочев, Григор Долапчиев и т.н, тогава дори и да падаме с много никой няма да се сърди, аз лично ще продължа да си ходя на мачовете без значение от резултатите, защото съм сигурен, че никое от изброените горе момчета няма да ни разочарова за разлика от някои си Коцета, Платинита, Присовци и т.н. Иначе за мача очаквам все пак да победим, въпреки че според мен настроението доста ще е понижено. 0:1/2
В България треньорите, независимо кои, нямат топки да го направят това. Нали "звИздЪта" ша са разсърди, че не играе, ще има цупения, стойки, коментари.
Защото в БГ, сам виждаш, такива като "сиропа" решават дали им се играе или са "контузени". Мърши!

За мача очаквам както каза Udoji мисля - или разгром, или загуба.