Дунав - Добруджа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Дунав - Добруджа
"Дунав" ми е вторият най-симпатичен отбор в България и много силно се надявам да се върнат поне в Б група. Не знам какво е състоянието на отбора в момента, нито това на "Добруджа", но разбира се много ще се радвам отборът от Русе да вземе този мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.
Udoji90 написа:"Дунав" ми е вторият най-симпатичен отбор в България и много силно се надявам да се върнат поне в Б група. Не знам какво е състоянието на отбора в момента, нито това на "Добруджа", но разбира се много ще се радвам отборът от Русе да вземе този мач.
Радвам се,че има хора,които изпитват симпатии към нашият отбор

По-класният отбор сме от Добруджа и би трябвало да ги бием!
MQplaya написа:Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.
Абсолютно точно.
sandi74 написа:MQplaya написа:Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.
Абсолютно точно.
А кой отбор е фактор ?
zuekaa написа:grasiani написа:Успех на Дунав и е обидно на 5-ия по големина град в България отбора му да е играе по селата.
Там му е мястото по селата ..![]()
![]()
![]()
Поредния ти много тъп коментар ама както и да е.Подкрепям те,нека си ритат за здраве по селата.

Последна промяна от sandi74 на 23 мар 2013 15:13, променено общо 1 път.
m_fuel написа:sandi74 написа:MQplaya написа:Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.
Абсолютно точно.
А кой отбор е фактор ?
Незнам какъв фактор може да сте като сте като асансьор движещ се между Б и В група.Фактите са такива.Нищо лично.

sandi74 написа:m_fuel написа:sandi74 написа:MQplaya написа:Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.
Абсолютно точно.
А кой отбор е фактор ?
Незнам какъв фактор може да сте като сте като асансьор движещ се между Б и В група.Фактите са такива.Нищо лично.Нека стане здрав и хубав мач с атмосфера като за дерби по трибуните и нека по-добрия отбор победи.
Е,то и за двата отбора е така.Каквото стане това е мач не е война.
Върни се в “Футбол - България”