Интер - Тотнъм (14 Март | Четвъртък |20:00)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Интер - Тотнъм (14 Март | Четвъртък |20:00)

Мнениеот GGMU_forever » 11 мар 2013 20:44

tevez написа:
GGMU_forever написа:Добре де. Може да изглежда нереалистично да бият с 4:0, но така го виждам аз или просто така искам да стане. :mrgreen: :lol: :oops:

Що? Не искаш ли повече английски отбори напред в турнирите?

Ами в случая това е ЛЕ, която за мен не е толкова интересна. Все пак съм свикнал да гледам турнир, като ШЛ, поради факта, че там играят големи отбори. Аз може би не знам какво искам в момента :mrgreen: :lol: , но ако Тотнъм продължи, турнирът почти ще се обезмисли. Не виждам кой друг може да спре Тотнъм, но не че Интер може да направи чак такъв резултат 4:0, но ще е хубаво да видя нещо интересно в този мач. :) ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 11 мар 2013 21:06

Ще ми се Интер да победи. Все пак топка е, кръгла е, така че не се знае. За жалост обаче, едва ли ще стане това.
[rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 мар 2013 21:38

rhaegar написа:Тотнъм нищо особено не играят, избухванията на Бейл им носят победите напоследък. И срещу Нюкясъл и срещу Уест Хям, срещу Лион двата мача, снощи също. Така че без него Интер би следвало да вземат мача. Вече дали ще им стигнат силите за достатъчно убедителна победа не знам, но стискам палци :)

Убеден съм че нито 1 мач от изброените не си гледал,особено костатациите за мачовете с Нюкасъл,Уест Х и Пуул ме карат да се смея
:lol: :lol: А относно това че Интер ще бият с 4-0,ставало е де ама до почивката ;) .Тия пенсии не могат да бият Болоня,в четвъртък изглеждаха повече от трагично,та с тия контузии и проблеми в атака да вкарат 4 безответни гола :shock:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 мар 2013 21:44

MagicMoments написа:
rhaegar написа:Тотнъм нищо особено не играят, избухванията на Бейл им носят победите напоследък. И срещу Нюкясъл и срещу Уест Хям, срещу Лион двата мача, снощи също. Така че без него Интер би следвало да вземат мача. Вече дали ще им стигнат силите за достатъчно убедителна победа не знам, но стискам палци :)

Убеден съм че нито 1 мач от изброените не си гледал,особено костатациите за мачовете с Нюкасъл,Уест Х и Пуул ме карат да се смея
:lol: :lol: А относно това че Интер ще бият с 4-0,ставало е де ама до почивката ;) .Тия пенсии не могат да бият Болоня,в четвъртък изглеждаха повече от трагично,та с тия контузии и проблеми в атака да вкарат 4 безответни гола :shock:

Абе смееш се, ама ако не беше Бейл, половината от тия точки нямаше да ги вземете. Иначе едва ли ще отпаднете, но няма да се учудя ако загубите тоя мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 мар 2013 21:57

2:1
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 мар 2013 22:02

rhaegar написа:
MagicMoments написа:

Абе смееш се, ама ако не беше Бейл, половината от тия точк
и нямаше да ги вземете. Иначе едва ли ще отпаднете, но няма да се учудя ако загубите тоя мач.

Малко офф ама да ти отговоря,да Бейл прави феноменален сезон,има феноменално КПД ще бъде продаден за 60 млн. ,ама отбора не е зависим от него,та той дори изпусна 2 пъти на празна врата в част от гореспоменатите мачове,оня бездарник Адебайор се конкурира с Торес и Керъл за дърво на годината,и това + липсата на късмет и фрапантни грешки в защитата коства много точки на отбора
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 мар 2013 22:07

MagicMoments, не гледам английското първенство и не съм ви гледал там мачове, но наблюденията ми в ЛЕ, е че именно той ви класира на 1/8 финал.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 мар 2013 22:08

1-0 за честта на Интер
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 мар 2013 22:10

MagicMoments написа:
rhaegar написа:
Абе смееш се, ама ако не беше Бейл, половината от тия точк
и нямаше да ги вземете. Иначе едва ли ще отпаднете, но няма да се учудя ако загубите тоя мач.

Малко офф ама да ти отговоря,да Бейл прави феноменален сезон,има феноменално КПД ще бъде продаден за 60 млн. ,ама отбора не е зависим от него,та той дори изпусна 2 пъти на празна врата в част от гореспоменатите мачове,оня бездарник Адебайор се конкурира с Торес и Керъл за дърво на годината,и това + липсата на късмет и фрапантни грешки в защитата коства много точки на отбора

Малко ще оспамим темата, но пак горе-долу сме в контекста :lol:

Според мен щом ще играете в ШЛ (поне за момента изглежда така), ще е глупост да продадете Бейл. Ако си тръгне той, не виждам с какво ще задържите и другите класни футболисти и ще продължите да израствате като отбор. Ако Тотнъм иска да прогресира и наистина да стигне до борбата за титлата не трябва да продава, а да надгражда този отбор. Вече какво е в главата на Леви си знае само той, но при класиране в ШЛ просто не трябва да го продавате, дори и за 60 милиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Интер”