Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrorist
Контакти:

Re: Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Мнениеот terrorist » 03 мар 2013 21:38

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.

Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!

професионално ли е преди мача да кажеш пред цяла България че като сме на Армията ще сме с човек повече или пък че сме били играли пролетта за максимален брой точки?! После идва Литекс и ни правят смешни пред толкова много хора?! Мен ми писна да ме лъжат в лицето всяка година, не искам титли и купи, искам ЦСКА ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ!!!!!!!!!! Как да не ревеш, това не се търпи бе човек!!!!!!!

Ти си с пораженско мислене, как така ще ни закриват и си доволен ще ти свършат болките..... Какво да прават феновете на Ливърпул, Арсенал, Фейонорд, ХАМБУРГЕР, Спартак М не съм чул да се бесат по улиците. Сравни последните години ЦСКА и Левски как се представят и после говори

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 03 мар 2013 21:53

С риск отново да ме баннат / защото го правят за 5-ти път, когато кажа истината за определен отбор, странно, нали.../

1. Защо подяволите смятате, че нещо, което НЕ Е ваше и НИКОГА не може да бъде ваше...ВСЕ ПАК е ...ВАШЕ?
Направиха зала, която изкарва пари за държавата, колкото жалката сгория, която беше, къщата с педофила с 20-тте кучета и 3-те камиона отзад... да не говорим за нивата, която се водеше за стадион.

Трябва ли да намеся това, че като малък от този жалък отбор ме взеха ДИРЕКТНО от квартала ми, защото са видяли какъв талант имам...и трябва ли да намеся това, че ми ебаха майката освен на "кариерата", да кажем и на живота?

Трябва ли да споменавам, че имаше хора, които обясняваха, че съм имал най-много талант от цялата школа набор 91, но треньорите не ме пускаха в официалните мачове, защото родителите на НАЙ-ДОБРИЯТ ми ТОГАВА приятел и други деца...носеха КАРТОФИ, ПАРИ и други неща на треньорите, за да пускат дечицата им титуляри?

Радвам се, че ЦЯЛ ЖИВОТ съм бил ЛЕВСКАР и тогава ми ебаха майката като ТАКЪВ.
Затова ще мразя това отборче толкова много, ВИНАГИ!
Трябва ли да споменавам, че треньорите повече говореха по телефоните си, отколкото да гледат тренировките на децата?
Или да споменавам, че ги караха да тичат на 70%, отколкото да играят с топката?

Никой не е ощетил отборчето, което винаги е подкрепяно от властта.
Знаеш ли колко пари струват квадратите в борисовата градина? Знаеш ли колко незаконно е това, като цяло? Та нов стадион искате?

Хората казват, че каквото си посееш - това ще жънеш.
Цял живот сте се издържали на държавни пари, субсидии и помощи - сега ще се мъчите, ще гниете и ще фалирате.
Освен, ако Б(*П и ДП(* не дойдат на власт и не субсидират отново отрочето на....
Вие си знаете на кой, предполагам?

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 03 мар 2013 22:05

Според авторчето на темата, виновни за всички беди на „червените” са ББ и „титаните”.
Според поета Едвин Сугарев, цитиран днес от един друг красный маладец, главен виновник е другарят Сергей Дмитриевич Станишев.
Според Стойчо Симитлийски виновни са „синьото БФС” и Директивата.
За Майкъла главните виновници са враговете с „червен” билет – Павката Дочев и Стойчо, които искат пари от „титаните”…
Аз ще добавя и КГБ, ЦРУ, Мосад, масонската ложа П2, мафията, камората, ндрагетата, Ватикана, триадите, Ал Каида, Хизбула и не на последно място, нашия любим Боратко….Смятам, че така кръгът на враговете на четирибуквената харизма е ясен, пълен и затворен. 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2013 22:10

terrorist написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.

Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!

професионално ли е преди мача да кажеш пред цяла България че като сме на Армията ще сме с човек повече или пък че сме били играли пролетта за максимален брой точки?! После идва Литекс и ни правят смешни пред толкова много хора?! Мен ми писна да ме лъжат в лицето всяка година, не искам титли и купи, искам ЦСКА ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ!!!!!!!!!! Как да не ревеш, това не се търпи бе човек!!!!!!!

Ти си с пораженско мислене, как така ще ни закриват и си доволен ще ти свършат болките..... Какво да прават феновете на Ливърпул, Арсенал, Фейонорд, ХАМБУРГЕР, Спартак М не съм чул да се бесат по улиците. Сравни последните години ЦСКА и Левски как се представят и после говори

Къде ни сравняваш с ония бе брат, те за разлика от нас имат всичко, докато ние си въртим една и съща плоча 5 години.... не ме интересува тези клубове дето си ги изброй, аз си гледам моя отбор.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 04 мар 2013 00:39

Около 100-ина червени фенове освиркват футболистите на ЦСКА и скандират "Божков вън".

Ето ви отговора другари.
Кой,как и защо проведе кампания тогава срещу Божков ви разсипа. :shock:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2013 08:55

Captain Stottlemeyer написа:
vaskonti написа:Освен да пишете по форуми и блогове, намерете начин да кажете тия неща в някоя сериозна медия. Това за "концесията" наистина е скандално, меко казано, и не трябва да се оставя да отшуми за ден-два.

1. Знаеш ли как се отдава на концесия обект - публична държавна собственост? Жокер: Закон за концесиите. ;)
2. Чувал ли си за т.н. "безвъзмезден наем"? 8-)
Преди да пишете до сериозни медии, най-напред се ограмотете, драги ми красноармейци... :)
П.П. Авторчето на темата знае ли, че ексминистър Цветан Цветанов е върл цесекар? :roll:

Именно де! Есента ни надуха главите как са взели базите на концесия, а се оказва не баш така!

Ти си голям човек, би трябвало да осъзнаваш, че за пари и Батков ще стане върл цесекар.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2013 08:59

sin4ec написа:

Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 09:19

Много хубава тема с много логични факти, а разбулването на "КОНЦЕСИЯТА" е върхът на сладоледа.
Естествено не липсват никак мненията на просветителите в синьо, които преди години протестираха също като нас, но щом видяха кинтите и благословията на Боко млъкнаха во веки - подлогите на всяка власт. :twisted:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 09:39

sin4ec написа:Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!

Що ли си мисля, че ако е за ЦСКА никой няма да си направи труда да падне и да загуби евроквотата си, докато точно вие няма от какво да се оплаквате и да говорите за 5-ти места, понеже не знам кога последно сте излизали извън 3-ката, благодарение на приятелите ви от рода на Херо, Гигов и много други.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 04 мар 2013 11:05

ИСТИНАТА Е ЕДНА! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”