Поредната нагла лъжа за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Поредната нагла лъжа за ЦСКА

Мнениеот Кировец » 26 фев 2013 13:35

terata написа:
Кировец написа:Интересно инфо се е завъртяло в Италия - фамилия Поцо има интерес да купи ЦСКА или австрийски отбор.

Имат, имат... то интерес към ЦСКА имат и Газпром и Берлускони, и разни хАмерикански компании и т.н. Апетитна хапка сте вий, и всеки ваш "купувач" вика вземи го ти :mrgreen: Що ли никой не ще харизмата, незнам :) :) :)

Щото си на коня капака. :lol: И щото, ако Ганя го застрелят оставате в кофата на боклука и Титан ще ви извозят до бунището, а тогава ЦСКА ще стане тотален хегемон, та затова не искат да ни купуват. :lol:

Bumer

Мнениеот Bumer » 26 фев 2013 13:40

levski magic написа:Защото вие сте на кое място.....? И от колко години не сте ставали шампиони?

От точно една година повече от вас. В което време все пак имахме по-добро класиране от вас (2 сезона сме преди вас, а вие само един пред нас) и спечелихме 2 трофея. Вашият последен трофей беше от 2009-а. И всичко това без държавната помощ от Тикви и тем подобни субекти.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 26 фев 2013 13:57

levski magic написа:
Stanimir-74 написа:
levski magic написа:Абе стига ни занимавахте с простотийте в ЦСКА бе! На кой му пука къде и за какво ви викат,кой ви съди,на кой не сте платили и кого сте изпържили. Дайте нещо футболно ,около ЦСКА/ако има де/ . Отдавна на никой не прави впечатление помия свързана с ЦСКА. Ако ви устройва бройте се за най-честните,чистите и неопетнени. Остава обаче и да излъжете потециалните си купувачи и спонсори. Че нещо много бързо ви надушват и бягат надалееече! На вас обаче ако ви харесва гледайте си с розови очила,отиват ви на..... ;)

Голяма злоба от абонатите на второто място!

Защото вие сте на кое място.....? И от колко години не сте ставали шампиони? И между другото : националната агенция Блитз и националния всекидневник Меридиан мач съобщават същото като тъмно сините Спортал и ***! Ако и тях ги обявите за левскарски обаче,нямаме нищо против! Просто всичко е синьо! ;)

Може в момента да сме 4-ти, но до края на първенството има доста време. А относно това, от колко години не сме ставали шампиони-от 5, а вие от колко каза?? М/у другото за тия 5 години имаме 2 купи, а вие за последните 4 колко имате?? И най-накрая 31 - как ти стои?? :) :)

levski magic

Мнениеот levski magic » 26 фев 2013 13:58

Bumer написа:
levski magic написа:Защото вие сте на кое място.....? И от колко години не сте ставали шампиони?

От точно една година повече от вас. В което време все пак имахме по-добро класиране от вас (2 сезона сме преди вас, а вие само един пред нас) и спечелихме 2 трофея. Вашият последен трофей беше от 2009-а. И всичко това без държавната помощ от Тикви и тем подобни субекти.

Аааа значи има и някой ,който помни ;) Тука някъде обаче ти се губи и едно четвъртфиналче в ЛЕ и 14!!! мача поред,с елиминиране на разни италиански френски и други отбори. А ти да помниш нещо такова от ЦСКА последните 30-тина години? И за директива ли говорим. Я виж колко титли имате през комунизма и как секнаха след това ;) Иначе по темата той й Майкъла нещо се е объркал,като дава интервю ,че ЦСКА е под мониторинг ,но той вярва че няма да има проблем с лиценза. Или пък той не знае ,колкото вас? Може ,при вас всичко може. :roll:
Последна промяна от levski magic на 26 фев 2013 14:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 фев 2013 14:25

Всъщност, "поредната нагла лъжа" за вашия любим отбор не променя горчивата истина, че на опашката на кредиторите са се наредили и Стойчо Директивата, и "интелигентно недостатъчният" Павел Дочев, и други знайни и незнайни герои, които няма да простят на "титаните", а пък от Мерсин успешно ви клатят, бавейки умишлено жълтата карта на гномчето от Ключ (не че той в момента може да изиграе 60-70 минути, без да колабира на терена)... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 фев 2013 14:34, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2013 14:40

Темата за неграмотността е дълга и широка. Преди време в един друг сайт бях предложил да има постоянно наказание за потребителите, които не могат правилно да използват българския език. Естествено това доведе до много силно негодувание. Така е за жалост. Много грешки има в статии, коментари, интервюта, излъчени по телевизията, и т.н.
За мен лично това е недопустимо. Много хора обаче толерират неграмотността, а да се бориш с тях дали винаги си струва? Нервите са до едно време, но после вече виждаш, че смисъл може и да няма. Всъщност вината за това, което говоря, е на родители, учители, изтървали съответните в немалък период от време.
Жалко!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 26 фев 2013 14:42

teerr написа:
kamilata3 написа:и *** и тои само че със сини журналисти

Малеееееее *** четем.....................................

и спортлайн а и Блиц са толкова жълти и лъжливи
за това единствено имам доверие на Гонг и на Тема Спорт
Последна промяна от emi_cska на 26 фев 2013 14:58, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 26 фев 2013 14:45

Кировец написа:
RIR написа:Каня те да надникнеш в темата за реконструкцията на Герена, особено в последните и 2-3 страници.

И когато разбереш, че и във вашата кочинка има прасенца като говедцата в нашият обор, мисля, че ще се успокоиш и ще приемеш нормално нещата.

Истината за тези новини е, че отборите се върнаха от подготовка, чакат се първите мачове и журналята се чудят какво да пишат и защо да не подхванат една стара, популярна и привличаща внимание тема като неразбориите в ЦСКА.

Ти как очакваш цесекарите да коментират строеж на стадион подпомогнат от мафията и монополистите в България?

Кои са монополистите и коя е мафията? Никой не е казал нищо официално за парите за стадиона откъде идват, което, признавам, дразни и мен. От спонсорите на Левски, към момента, няма нито един монополист. Аз разбирам какво ви дразни, но аз и ти какво можем да променим в това, че отборите ни се използват и са се използвали за политически цели?

Освен това, поста, на който отговорих коментираше факта, че привърженици на Левски влизат в темите за ЦСКА и започват да се бъзикат, да обиждат откровенно и като цяло да ръсят негативизъм. Аз само показвам реципрочното отношение, което съществува в нашият форум. Което е нормално в известна степен.

А и в крайна сметка и двата отбора си имаме форуми, където можем да си говорим само с подобни на нас. Който не иска да спорим и да се дразним защо се нерви да пише в Гонг?

Bumer

Мнениеот Bumer » 26 фев 2013 14:53

RIR написа:Кои са монополистите и коя е мафията? Никой не е казал нищо официално за парите за стадиона откъде идват, което, признавам, дразни и мен. От спонсорите на Левски, към момента, няма нито един монополист. Аз разбирам какво ви дразни, но аз и ти какво можем да променим в това, че отборите ни се използват и са се използвали за политически цели?

Освен това, поста, на който отговорих коментираше факта, че привърженици на Левски влизат в темите за ЦСКА и започват да се бъзикат, да обиждат откровенно и като цяло да ръсят негативизъм. Аз само показвам реципрочното отношение, което съществува в нашият форум. Което е нормално в известна степен.

А и в крайна сметка и двата отбора си имаме форуми, където можем да си говорим само с подобни на нас. Който не иска да спорим и да се дразним защо се нерви да пише в Гонг?

Български Спортен Тотализатор е добър пример за монополист. Неговият шеф по съвместителство е и шеф в ПФК Левски. Донякъде и монополист са ВТБ - приватизатор на Булгартабак. А на мен ми е крайно любопитно защо като внеса сравнително малка сума по депозит в банка и ми искат декларация за произход на средствата, а пък на някои за цял "нов и модерен стадион" никой даже не ги пита. Разбра се, че нямало да взимат кредит, ама как ще го строят не се разбра. За това сега ще си скубете косите - защото, когато постоянно се въвличаш в такива политически схеми, понякога се случва махалото да се обърне и да се озовеш ненадейно от другата страна на х*я.

Да, случва се и наши да пишат във ваши теми. Само дето като съотношение е сигурно 1 към 10 във ваша полза. Да не говорим, че тук има няколко идиота, които въобще не коментират ЛЕвски, а само висят в наши теми и провокират - Мустака, Цимбика, Ямбол и още няколко.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 фев 2013 15:00

RIR написа:
Кировец написа:
RIR написа:Каня те да надникнеш в темата за реконструкцията на Герена, особено в последните и 2-3 страници.

И когато разбереш, че и във вашата кочинка има прасенца като говедцата в нашият обор, мисля, че ще се успокоиш и ще приемеш нормално нещата.

Истината за тези новини е, че отборите се върнаха от подготовка, чакат се първите мачове и журналята се чудят какво да пишат и защо да не подхванат една стара, популярна и привличаща внимание тема като неразбориите в ЦСКА.

Ти как очакваш цесекарите да коментират строеж на стадион подпомогнат от мафията и монополистите в България?

Кои са монополистите и коя е мафията?

М-Тел, Газпром, Чорни, Батков, Тонев, ББ, малко ли са?

Върни се в “ЦСКА”