RIR написа:Кои са монополистите и коя е мафията? Никой не е казал нищо официално за парите за стадиона откъде идват, което, признавам, дразни и мен. От спонсорите на Левски, към момента, няма нито един монополист. Аз разбирам какво ви дразни, но аз и ти какво можем да променим в това, че отборите ни се използват и са се използвали за политически цели?
Освен това, поста, на който отговорих коментираше факта, че привърженици на Левски влизат в темите за ЦСКА и започват да се бъзикат, да обиждат откровенно и като цяло да ръсят негативизъм. Аз само показвам реципрочното отношение, което съществува в нашият форум. Което е нормално в известна степен.
А и в крайна сметка и двата отбора си имаме форуми, където можем да си говорим само с подобни на нас. Който не иска да спорим и да се дразним защо се нерви да пише в Гонг?
Български Спортен Тотализатор е добър пример за монополист. Неговият шеф по съвместителство е и шеф в ПФК Левски. Донякъде и монополист са ВТБ - приватизатор на Булгартабак. А на мен ми е крайно любопитно защо като внеса сравнително малка сума по депозит в банка и ми искат декларация за произход на средствата, а пък на някои за цял "нов и модерен стадион" никой даже не ги пита. Разбра се, че нямало да взимат кредит, ама как ще го строят не се разбра. За това сега ще си скубете косите - защото, когато постоянно се въвличаш в такива политически схеми, понякога се случва махалото да се обърне и да се озовеш ненадейно от другата страна на х*я.
Да, случва се и наши да пишат във ваши теми. Само дето като съотношение е сигурно 1 към 10 във ваша полза. Да не говорим, че тук има няколко идиота, които въобще не коментират ЛЕвски, а само висят в наши теми и провокират - Мустака, Цимбика, Ямбол и още няколко.