Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Re: Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Мнениеот ivodm72 » 25 фев 2013 13:56

Bumer написа:Мале, колко рогат добитък се събра тук - осмърдя цялата тема на обор. Дали не е щото "гузен негонен бяга"?!

Абе , къде е новият стадион?! :lol:

Стига квича бе,ти къде си видял нов стадион за 1 месец,а и ГЕРЕНА в това състояние е по добър от кочинпарк
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 25 фев 2013 13:56

Защо не сравните програмата с тази на Разград? Ние с тях се борим за титлата!!! Вие извън тройката се сравнявайте с Литекс и Ботев!!!

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:01

ivodm72 написа:
Bumer написа:Мале, колко рогат добитък се събра тук - осмърдя цялата тема на обор. Дали не е щото "гузен негонен бяга"?!

Стига квича бе,ти къде си видял нов стадион за 1 месец,а и ГЕРЕНА в това състояние е по добър от кочинпарк

Няма стадион вече - Тиквата му биха шута, а с него изчезва и Иво Буфера. Цялата схема ви се разсъхна. Неслучайно Буфера като даваше първа пресконференция много се репчеше и се правеше на велик, ама така и не каза откъде ще идва финансирането.

А че говедото ще си харесва винаги обора, дори и вонящ и разрушен, в това не съм се съмнявал никога. Само дето нашата "кочина" е в центъра на София, насред най-хубавия парк, заобиколане от гора и дървета. А вашият полуразрушен обор е насред панелките на гетото Подуене.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 фев 2013 14:02

Айде стига рев, тези изнежените дето взимат по 10 К Е на месец без премиите трявба да се научат да игратя повечко мачове.
Календара в БГ е толкова беден на мачове седнали сте да ревете че ще се играе през 3 дни. Е нали сме много смели
и силни на думи и в мечтите ни играем след зимата и в евротурнирите та тогва как щеше да е календара?
Това се отнася за всички БГ отбори и част от феновете на които са им виновни: трева, кал, дъжд,студ,пек и т.н.т.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2013 14:03

Bumer написа:Човекът им говори с факти и цифри, а ония мучат ли, мучат.

За тях цифри и факти не важат,тръгнали да ми говорят за игра,тактики,можене и т.н.,а пък извадиха лозунг"През трупове и кърви пак ще бъдем първи".За какъв феърплей може да говорим при наличието на такива зомбирани индивиди,с такива лозунги.Искат да ме уверят че е едно и също да играеш неделя-сряда-събота,както е направена програмата на ЦСКА и събота-сряда-неделя,както е програмата на Левски.Но на мен друго ми е интересно, аз никъде не обиждам някой от Левски,обвинявам БФС че не е направил програма,която да дава равни условия за всички отбори.Някои тук ме засипват с обиди и не ми позволяват да си кажа това което мисля.Представям си какво щеше да се случи ако Левски трябваше да играе през 2дни и всичките тук които възхваляте БФС,как щяхте да плюете.Този същия БФС който ще ви разреши да играете на наполовин взривен стадион,само и само да не плащате наем,наем който ЦСКА от 1990г. винаги си е плащал,и за Армията и за В.Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 25 фев 2013 14:07

peliforewer написа:20 кръг
06.04 (събота), 15:00 часа
Ботев Враца - ЦСКА (TВ7)
07.04 (неделя), 16:00 часа
Левски - Берое (БНТ)
21 кръг
10.04 (сряда), 14:00 часа
Пирин ГД - Левски (БНТ)
11.04 (четвъртък), 16:30 часа
ЦСКА - Лудогорец (TВ7)

22 кръг
13.04 (събота), 15:00 часа
Левски - Локомотив Сф (TВ7)
14.04 (неделя), 17:00 часа
Етър 1924 - ЦСКА (НЮЗ 7)

Това е за сега оповестената програма от пролетния дял на първенството на ЦСКА и Левски.Да Ви прави Впечатление,колко пъти ЦСКА играе през два почивни дни и колко Левски.На тези сини "приятели" които сега ще скочат да защитават БФС и да доказват как всичко е станало "случайно",нямам намерение да отговарям.Аз извадих факти и те са красноречиви.Няма да се учудя и ако първият кръг се отложи.

Естествено, че не е справедливо. Как така цска играят събота-четвъртък-неделя (3 мача за 8 дни, 2часа), а Левски неделя-сряда-събота (3мача за 5 дни, 23часа)?
Вуцов да звъни в БФС-то да оправя нещата. КАЗАХ! :mrgreen:
...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Bumer

Мнениеот Странджата » 25 фев 2013 14:10

Ти какво си мислиш - защо ваш Борисов клепа пред парламента - да не би защото Бойко не му даде боклука - и този на гражданите, и този сред парка и дърветата.
Иначе си много ербап - защо не отидеш да се изтъпаниш пред недоволните и да им кажеш, че си от Царската градина, а те от села, градчета и паланки.
А колкото до справедливостта - програмата се прави, след като по жребий отборите си теглят номера. И мислиш, че само ти един видя несправедливостта, че протестира - къде е официалният протест на твоя клуб? Поне на директиви се наслушахме от вас - сега защо не квикнете пак или си траете, че Коледа е далече - да дръпнете дявола за опашката.

Bumer

Re: Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:17

Странджата написа:Ти какво си мислиш - защо ваш Борисов клепа пред парламента - да не би защото Бойко не му даде боклука - и този на гражданите, и този сред парка и дърветата.
Иначе си много ербап - защо не отидеш да се изтъпаниш пред недоволните и да им кажеш, че си от Царската градина, а те от села, градчета и паланки.
А колкото до справедливостта - програмата се прави, след като по жребий отборите си теглят номера. И мислиш, че само ти един видя несправедливостта, че протестира - къде е официалният протест на твоя клуб? Поне на директиви се наслушахме от вас - сега защо не квикнете пак или си траете, че Коледа е далече - да дръпнете дявола за опашката.

Дъртак, Коледа може да е далече, но Великден е скоро, та да не ви резнат гърленцата говежди?!

Какъв жребий, какви номерца, бе, архивен?! Жребият определя само двойките по кръгове и се теглеше в началото. Датите и часовете се определят от БФС лично. Тъп ли си или само се правиш на такъв?!

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:18

blue_dobrich написа:Защо не сравните програмата с тази на Разград? Ние с тях се борим за титлата!!! Вие извън тройката се сравнявайте с Литекс и Ботев!!!

Абе то и миналата зима голЕм го вадехте и се борихте за титла, пък ние щяхме да сме в златната среда, ама накрая трябваше Черноморец да правят циркове, само да се добутате до Европа. :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 фев 2013 14:19

Bumer написа:
ivodm72 написа:

Няма стадион вече - Тиквата му биха шута, а с него изчезва и Иво Буфера. Цялата схема ви се разсъхна. Неслучайно Буфера като даваше първа пресконференция много се репчеше и се правеше на велик, ама така и не каза откъде ще идва финансирането.

А че говедото ще си харесва винаги обора, дори и вонящ и разрушен, в това не съм се съмнявал никога. Само дето нашата "кочина" е в центъра на София, насред най-хубавия парк, заобиколане от гора и дървета. А вашият полуразрушен обор е насред панелките на гетото Подуене.

Опикахте и ос****е хубавия парк! Дръжте си я тая кочина,дето смърди на урина и фекалии поради липса на тоалетни,то заради това,че сте много ербап ,че стадиона ви е в центъра ,заобиколен от парк и дървета ще видите нов стадион през 3413-та година.Ама от къде толкова акъл в празните ви червени глави?!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Футбол - България”