Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 17:07

W84me написа:
kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20 :x

Ти си луд бе!Какъв дефицит? Ти изобщо знаеш ли какво означава тази дума?Станишев остави държавен резерв,какъвто държавата не е имала от 25 години,ама ти и "държавен резерв" не знаеш каков означава...

Ти нормален ли си бе ... 2,5 млрд бюджетен дефицит . Това са пари които НЕ са постъпили в държавната хазна ... а познай къде са отишли ! За станишев ше ми приказва - дето няма и един работен ден , премиер ми станал - нагъл крадец и мошеник :x

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 юли 2010 17:15

kokic1986 написа:
W84me написа:
kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20 :x

Ти си луд бе!Какъв дефицит? Ти изобщо знаеш ли какво означава тази дума?Станишев остави държавен резерв,какъвто държавата не е имала от 25 години,ама ти и "държавен резерв" не знаеш каков означава...

Ти нормален ли си бе ... 2,5 млрд бюджетен дефицит . Това са пари които НЕ са постъпили в държавната хазна ... а познай къде са отишли ! За станишев ше ми приказва - дето няма и един работен ден , премиер ми станал - нагъл крадец и мошеник :x

Много гледаш и слушаш родните телевизии и радиа. Европейските икономики излязоха от кризата септември-октомври 2009 г. Станишев наистина значително увеличи държавния резерв, но никога не се е крало толкова, колкото по негово време. Управлението на ББ няма интелектуален ресурс да управлява държавата. Навсякъде са само бивши ченгета и военни, а те могат само заповеди да изпълняват, няма нищо креативно в тях, то е изтръгнато от корен ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 17:21

ilian12 написа:Много гледаш и слушаш родните телевизии и радиа. Европейските икономики излязоха от кризата септември-октомври 2009 г. Станишев наистина значително увеличи държавния резерв, но никога не се е крало толкова, колкото по негово време. Управлението на ББ няма интелектуален ресурс да управлява държавата. Навсякъде са само бивши ченгета и военни, а те могат само заповеди да изпълняват, няма нищо креативно в тях, то е изтръгнато от корен ...

Ти пък гледаш много повърхностно на нещата . И кои са тия всички бивши ченгета (Освен Цветанов и Борисов) .
И 10 000 пъти по-добре да са ченгета от колкото Руменовците Овачаров и Петков , турчина , Масларова и не знам си още какви потомствени к..... да не казвам какви

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2010 17:24

Аз лично,съм доволен от правителството на Бойко Борисов,но не ми се пишат фермани защо е така.Само искам да кажя,че докато още има хора в тази страна,които подкрепят комунизма и БСП и имат за месии хора като Овчаров и Станишев,никога няма да се оправим.Дали е добро управлението на Герб,всеки преценява сам за себе си,но никога,абсолютно никога не трябва да се дава власта на БСП,ако трябва Атака да е на власт,но не и мръсните комунизми.СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА,СМЪРТ ЗА БСП,СМЪРТ ЗА СТАНИШЕВ !!!! СМЪРТ ЗА РУСИЯ !!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 06 юли 2010 17:28

kokic1986 написа:
amoros написа:Хубавото при Дянков е че ограничи разходите на всички държавни учреждения.Но толкова нищо друго.Или положението е много зле или той не знае какво да прави.Истината винаги е някъде по средата.Предлагам на шоумена Каролев да му се преложи шоу предаване по телевизията ,по добър е от повечето професионални комици.

Ако Дянков не знае какво да прави - то тогава ниокй в тази държава не знае какво прави ;)
Другото правителство което заслужава позитиви е това на Иван Костов 1997-2001 - защото бяха направени сложните реформи и България беше върната на коловоза към европа . Имаше разбира се и хора които се облагодетелстваха подобаващо и доста си покрадоха (както ще има и в това правителство - неизбежно е просто) , но имаше и хора които свършиха добра работа и изправиха държавата на крака след като БСП беше докарало жестока криза - нямаше нищо в магазините (ако въобще нещо можеше да е намери инфлацията беше толкова голяма , че една заплата стигаше горе - долу за 1 кг наденица ) , аз личнои съм се редял с часове на ден :shock: за 2 хляба , а често се случваше и да не се добера до така скъпоценните 2 хляба защото просто свършваха ... Ето това става когато БСП дойде на власт - изсмукват всичко и оставят зверска криза и мизерия - следващото правителство някак успява да оправи положението и тия псевдокомуняги пак идват на власт и пак унищожават всичко ... за това 20г. се въртим в омагьосан кръг :x

Как може да сравняваш това недоразумение Дянков с Иван Костов,и мога да ти кажа че няма никаква разлика между ГЕРБ и БСП, и двете са комунистически формации които си размениха властта точно защото трябва да бъде държан далече Иван Костов от нея.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 06 юли 2010 17:29

Мойта отценка като цяло е 2.33 мн слаб кабинет с доста некадърни дебютанти

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 17:36

rocknrolla написа:Как може да сравняваш това недоразумение Дянков с Иван Костов,и мога да ти кажа че няма никаква разлика между ГЕРБ и БСП, и двете са комунистически формации които си размениха властта точно защото трябва да бъде държан далече Иван Костов от нея.

Не съм си и помислил да сравнявам Костов и Дянков ! А що се отнася до това , че Иван Костов е държан на страна от БСП и ГЕРБ не знам дали е така , но истанската опозиция(в чистия и смисъл) на ГЕРБ и сегашния кабинет е Синята Коалиция , а следващия министър-председател на България ще се казва Иван Костов !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 юли 2010 17:43

Аз моята оценка ще си я дам след като им изтече мандата! Вие за 10 месеца какво искате да направят а? Обяснете ми от какво сте недоволни от тия 10 месеца? При условие,че 20 години всеки краде и лъже както му падне...не казвам,че настоящето правителство не краде,може би но в пъти по-малко и незабележимо от колкото СДС,БСП, а да не говоря за ДПС!!!! Колко гори си заминаха заради турчина ...отделно САПАРД окрадоха и куп други пари...може да давате оценква единствено след като им свърши мандата това е ! Все едно произвеждаш коли и по средата на работата си даваш оценката без да е готова цялостно...ако оценяме,то нека да е след края на мандата им

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юли 2010 17:43

kokic1986 написа:
amoros написа:Хубавото при Дянков е че ограничи разходите на всички държавни учреждения.Но толкова нищо друго.Или положението е много зле или той не знае какво да прави.Истината винаги е някъде по средата.Предлагам на шоумена Каролев да му се преложи шоу предаване по телевизията ,по добър е от повечето професионални комици.

Ако Дянков не знае какво да прави - то тогава ниокй в тази държава не знае какво прави ;)
Другото правителство което заслужава позитиви е това на Иван Костов 1997-2001 - защото бяха направени сложните реформи и България беше върната на коловоза към европа . Имаше разбира се и хора които се облагодетелстваха подобаващо и доста си покрадоха (както ще има и в това правителство - неизбежно е просто) , но имаше и хора които свършиха добра работа и изправиха държавата на крака след като БСП беше докарало жестока криза - нямаше нищо в магазините (ако въобще нещо можеше да е намери инфлацията беше толкова голяма , че една заплата стигаше горе - долу за 1 кг наденица ) , аз личнои съм се редял с часове на ден :shock: за 2 хляба , а често се случваше и да не се добера до така скъпоценните 2 хляба защото просто свършваха ... Ето това става когато БСП дойде на власт - изсмукват всичко и оставят зверска криза и мизерия - следващото правителство някак успява да оправи положението и тия псевдокомуняги пак идват на власт и пак унищожават всичко ... за това 20г. се въртим в омагьосан кръг :x

Само ми кажи за приватизациите на Костов...Разбрах те какъв капацитет си,щом харесваш Костов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 06 юли 2010 17:45

kokic1986: Пич,леко ще се задавиш бре ;) . Такива като тебе е пълно и в моя квартал,които грам не разбират от политика,ама понеже вкъщи родителите са си казали нещо,в кафето подочул нещо и айде най-големия разбирач. Не трябва така-понеже е модерно да си като Бойчо(мъж скала,убавец и т.н.),и ние сляпо да си го следваме.
Като мъжкар, му свалям шапка и до тук

Върни се в “Свободна зона”