Ами ако България вземе та бие Ейре?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АМИ БЪЛГАРИЯ АКО ВЗЕМЕ ТА БИЕ ЕЙРЕ
[center][/cente[offtopic][/offtopic]r]]Няма да бием .Слаби сме .Слаб селекционер.Слаби футболисти,че и дърти.Цесекар съм нотова няма връзка[color=#FF80[offtopic][b][/b][/offtopic]00][/color]
Много, ама, много искам да накажем тия островитяни! Не ме интересува кой играе и кой не! Винаги съм бил за националите! Първо съм българин и после всичко осатнало, но от тоя мач повече от Х не виждам как ще изкараме! Дано не позная и ги бием, ако ще и половин на мъка с клизма да е, но да вземем 3 точки от тоя мач! Прогнозирам равен, но се надявам на победа!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Много, ама, много искам да накажем тия островитяни! Не ме интересува кой играе и кой не! Винаги съм бил за националите! Първо съм българин и после всичко осатнало, но от тоя мач повече от Х не виждам как ще изкараме! Дано не позная и ги бием, ако ще и половин на мъка с клизма да е, но да вземем 3 точки от тоя мач! Прогнозирам равен, но се надявам на победа!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
ей такива хора ме кефят писнами от малоумници дето се дракат за глупости аз съм болен левскар но като играе националният съм за него не гледам дали играчите са червени или сини или пебени всичките те са българи и за последно с това мага да натваря дота хора но от всички национали най ме дразни Бербатов това си е мое мнение все ак немога да харесвам всички
- sedem_!_dva
Ще бием, така ги усещам нещата...После на мача с Кипър, ама малко скъпички билетите 15 за А, 10 за В и по 5 за Б и Г. 

NON MOLLARE MAI
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.Успех на всички , които ще излязат на терена.
ЛЕВСКАР до гроб!
Според мен Ирланците не са кой знае ква сила точно на нашето ниво са и те ползват доста играчи от Чемпиешип-а,а и контузията на Дъф е добре,дошла за нас 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Edinstveniq ni shans v momenta e da ne podcenqt i da gi iztrasim,ne vijdam drug na4in.Tam tiq pensioneri kato Kishishev ne vijvam kakvo mogat da napravqt! Hubavo nqkoi shte kaje imat opit,ama to ne stava samo s opit kato ne moje da izti4a i 2 km za 90 min.Trqbvat ni po-mladi igra4i,nadahani(koito iskat da se dokajat),koito imat sila da izigraqt 90 min na 100% tova ni trqbva.Ve4niq spor CSKA i Levski,ok az sam ot CSKA ,no tova ne zna4i 4e iskam samo iga4i ot CSKA,iskam edin normalen otbor s dobri igra4i,nezavisimo ot CSKA li sa ot levski li sa ot vihren li sa ot loko,botev i t.n. iskam da vida jelanie za igra,da se boraqt do posledno ako shte 5-0 da padnem!!! Moje sega da me psuete i kritikuvate no tova mislq.aide leka ve4er
Ще ги бием ами, няма само да ги гледаме! На всички черногледци и песимисти - ултраспециалисти от бъдещето ще им кажа - ОТ ВАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ. АБСОЛЮТНО НИЩО. НИЩО. НЪЦ. От футболистите си зависи. Ще си бием...
- Боримечката
- Контакти:
Много се издразних на несъществуващата дузпа,която им дадоха срещу Грузия!
Затова си мисля,че този път няма да имат късмет(и съдия
) срещу нас!
Иначе вътрешно да си призная съм пълен песимист!
Ако с тези футболисти Мъри извади мача,Трапатони спокойно може да се обеси на гредата на една от вратите(по избор)
Иначе то се знае-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Затова си мисля,че този път няма да имат късмет(и съдия

Иначе вътрешно да си призная съм пълен песимист!
Ако с тези футболисти Мъри извади мача,Трапатони спокойно може да се обеси на гредата на една от вратите(по избор)

Иначе то се знае-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!