гарфилд написа:зеленобелия написа:Те ако евентуално някога го започнат ББ вече няма да може да реже ленти.
Tака е,ама колегата bez-nick говори,АКО Киро Дупката вземе,че изпълни този път обещанието си.
Ти от умрял писмо получавал ли си?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гарфилд написа:зеленобелия написа:Те ако евентуално някога го започнат ББ вече няма да може да реже ленти.
Tака е,ама колегата bez-nick говори,АКО Киро Дупката вземе,че изпълни този път обещанието си.
зеления написа:гарфилд написа:зеленобелия написа:Те ако евентуално някога го започнат ББ вече няма да може да реже ленти.
гарфилд написа:зеления написа:гарфилд написа:зеленобелия написа:Те ако евентуално някога го започнат ББ вече няма да може да реже ленти.
Не,но много ми се иска,този път да получа.
greenpeak написа:ХИЛЯДИ ВЪВ ВАРНА: ИСКАМЕ НОВ ПРЕМИЕР И НОВ КМЕТ (СНИМКИ И ВИДЕО)
http://petel.bg/HILYADI-VAV-VARNA--ISKA ... EO-__32286
Готвача написа:Имам едни спомени,че тоя Петел има сериозна роднинска връзка по женска линия с Гуцанов,или се лъжа?Откакто са почнали протестите съм отворил да чета какви ли не медии,но към Петекла не съм посягал поради явно изразените му наследствени червени черти.Нормално е точно Петела да иска нов кмет.Нали все пак Гуцанчето се точи за този пост?А относно стадиото нищо не казвате с тези явни промени на статуквото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта