Свобода или смърт за ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Свобода или смърт за ЦСКА!

Мнениеот 1912plovdiv » 04 яну 2013 20:11

Кашчей написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Пътят на Ботевата чета е труден,но славен.Успех във вашата борба.Заглавието на темата би трябвало да е друго.

Вие, канарчетата, наистина ли вярвате, че сте прогонили Христолов с изцепките си?Ако той не беше направил простотията да не отпише от Търговския регистър Ниновият Ботев... още щяхте да си скандирате против него!

[offtopic]Христоловото АД е в несъстоятелност, какви регистри какви 5лв :lol:[/offtopic]
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 04 яну 2013 20:38

Живи ли сте още?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 20:52

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Пътят на Ботевата чета е труден,но славен.Успех във вашата борба.Заглавието на темата би трябвало да е друго.

Вие, канарчетата, наистина ли вярвате, че сте прогонили Христолов с изцепките си?Ако той не беше направил простотията да не отпише от Търговския регистър Ниновият Ботев... още щяхте да си скандирате против него!

[offtopic]Христоловото АД е в несъстоятелност, какви регистри какви 5лв :lol:[/offtopic]

[offtopic]Като истинско канарче си нямаш понятие от нещата, но не ти пречи да тръскаш перушина.Нямам намерение да се занимавам с вас в този подфорум![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Privateer
Контакти:

Мнениеот Privateer » 04 яну 2013 21:53

Аз съм на 43 години, от деветгодишен съм заклет левскар, но не може да не ме боли, когато някакви мутри, облагодетелствани от други такива се подиграват с най-славните български футболисти. Никога не съм бил съгласен с изявленията на Стойчо Младенов като треньор (особено по отношение на Левски ), но най-горд бях, когато ЦСКА отстрани два действащи европейски шампиони, и Стойчо имаше главна заслуга за това. Винаги, когато сме гледали мачове, сме се събирали и левскари ,и цесекари, слависти, беройци, локомотивисти,и пр. и не се подигравахме един с друг, когато падне любимият ни отбор. Затова според мен темата трябва да е "Свобода или мутри за Бългаският футбол", защото благодарение на политиците "Бай Ганьовците" владеят ВСИЧКИ футболни клубове, и тяхното мото е "насъскай ги едни срещу други и владей".
И ако днес не подкрепим феновете на ЦСКА, утре това ще стане и с вашият любим отбор! Защото така сме попаднали и под византийско, и под турско робство! Дали сме достатъчно единни ???

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 04 яну 2013 22:05

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:

[offtopic]Майна, той човека е по-запознат от теб с нашите си неща, наистина добре че Селския не беше заличил Сдружението![/offtopic]

Тея титани действат тотално нелогично, според мен единственото заради което се гонят играчи и треньори е за да се вземат послушници с ниски финансови изисквания!
За съжаление дълговете са огромни и продължават да се трупат нови и реално една продажба ми се струва невъзможна.
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 04 яну 2013 22:27

Успех майна в неравната битка! Пътя е само един и ние, въпреки нежеланието на кашчей го извървяхме. Само гад за тия боклуци, контра на всичките им действия или бездействия. А пък ако е рекъл господ и вие ще намерите нещо в "търговския регистър".

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 04 яну 2013 22:33

Кашчей написа:
[offtopic]Като истинско канарче си нямаш понятие от нещата, но не ти пречи да тръскаш перушина.Нямам намерение да се занимавам с вас в този подфорум![/offtopic]

[offtopic]Като истинско магаре си мислиш, че всичко ти е ясно, компетентен си по всички въпроси, на всяка манджа мерудия, както се казва, и всички екстри :lol: Аз също не искам да се занимавам с теб, но засъжаление настъпах без да искам мозъчните ти екскременти които си оставил в началото на темата :lol:[/offtopic]
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 04 яну 2013 22:44

Privateer написа:Аз съм на 43 години, от деветгодишен съм заклет левскар, но не може да не ме боли, когато някакви мутри, облагодетелствани от други такива се подиграват с най-славните български футболисти. Никога не съм бил съгласен с изявленията на Стойчо Младенов като треньор (особено по отношение на Левски ), но най-горд бях, когато ЦСКА отстрани два действащи европейски шампиони, и Стойчо имаше главна заслуга за това. Винаги, когато сме гледали мачове, сме се събирали и левскари ,и цесекари, слависти, беройци, локомотивисти,и пр. и не се подигравахме един с друг, когато падне любимият ни отбор. Затова според мен темата трябва да е "Свобода или мутри за Бългаският футбол", защото благодарение на политиците "Бай Ганьовците" владеят ВСИЧКИ футболни клубове, и тяхното мото е "насъскай ги едни срещу други и владей".
И ако днес не подкрепим феновете на ЦСКА, утре това ще стане и с вашият любим отбор! Защото така сме попаднали и под византийско, и под турско робство! Дали сме достатъчно единни ???

Няма кой да те разбере в този форум за съжаление....
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 22:46

Tomata написа:Успех майна в неравната битка! Пътя е само един и ние, въпреки нежеланието на кашчей го извървяхме. Само гад за тия боклуци, контра на всичките им действия или бездействия. А пък ако е рекъл господ и вие ще намерите нещо в "търговския регистър".

Майна, Кашчей има по-дълга памет от теб!Това обаче не е тема, в която се разисква как Ботев се освободи от Христолов и на колко години всъщност ви е отборът.ЦСКА е пререгистриран по правилата, които важеха тогава, за съжаление на феновете на отбора.

Търговски регистър се пише без кавички, умнико!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 22:54

1977 написа:
Privateer написа:Аз съм на 43 години, от деветгодишен съм заклет левскар, но не може да не ме боли, когато някакви мутри, облагодетелствани от други такива се подиграват с най-славните български футболисти. Никога не съм бил съгласен с изявленията на Стойчо Младенов като треньор (особено по отношение на Левски ), но най-горд бях, когато ЦСКА отстрани два действащи европейски шампиони, и Стойчо имаше главна заслуга за това. Винаги, когато сме гледали мачове, сме се събирали и левскари ,и цесекари, слависти, беройци, локомотивисти,и пр. и не се подигравахме един с друг, когато падне любимият ни отбор. Затова според мен темата трябва да е "Свобода или мутри за Бългаският футбол", защото благодарение на политиците "Бай Ганьовците" владеят ВСИЧКИ футболни клубове, и тяхното мото е "насъскай ги едни срещу други и владей".

Няма кой да те разбере в този форум за съжаление....

Какво няма кой да разбере?Защо трябва да подкрепям някой, за когото аз съм селянин и отборчето ми е селско?Да подкрепям тези, които нахлуха на стадионите в Ловеч и Мездра, защото не им харесваше резултатът от мача?Че от какъв зор да го правя?Тези, които посрещат всеки нов управник в клуба си с Ура! и след половин година започват да го псуват... такива фенове си заслужават и Титан, и Майкъла!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”