toto1912 написа:Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.
тва са пълни глупости! Познавам и още около 100-на цесекари, като не ми направило впечатление да се срамуват! Виж, левскарите-да, но те дори и в София трябва да се срамуват от изборът си