Календари на ЦСКА и Левски - от къде в Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Календари на ЦСКА и Левски - от къде в Пловдив

Мнениеот cska - maina » 03 яну 2013 10:38

toto1912 написа:Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.

тва са пълни глупости! Познавам и още около 100-на цесекари, като не ми направило впечатление да се срамуват! Виж, левскарите-да, но те дори и в София трябва да се срамуват от изборът си :idea: И можеш да бъдеш сигурен, че както ти си обичаш отбора, така и аз моя, дори и повече, може би, именно щото съм "далече" от София!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 03 яну 2013 11:22

cska - maina написа:
toto1912 написа:Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.

тва са пълни глупости! Познавам и още около 100-на цесекари, като не ми направило впечатление да се срамуват! Виж, левскарите-да, но те дори и в София трябва да се срамуват от изборът си :idea: И можеш да бъдеш сигурен, че както ти си обичаш отбора, така и аз моя, дори и повече, може би, именно щото съм "далече" от София!

София е всичко друго, но не и чорбарски град! Тука сте много по-малко от нас! И като добавим, че до преди 20 години бяхте 3 пъти поне по-малко! Но много хора от София напуснаха тази държава през тези години и сега живеят в чужбина! А тук се напълни от селяк нагоре от Северозападна България, Пазарджик, Смолян, Пиринска Македония т.н. и то в 70% от вашият отбор! Недей да говориш за София щото преди да се отмени жителството на мач между Левски и ЦСКА, 70% от стадиона беше СИН! А в София можеше да видиш някой да носи червен шал само ако ще го окачва на някое дърво, всичко друго беше Трайчо Костов! Дори и днес въпреки, че съотношението не е такова както преди, всеки знае къде е фен кафето на Левски в София? Но никой не знае къде е това на феновете на ЦСКА? И защо по дяволите за толкова години едно фен кафе не направиха на повече от 100 метра от стадиона им, какво толкова страшно има в това :lol: !
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

vetsark
Контакти:

Мнениеот vetsark » 03 яну 2013 12:09

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА И ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ!
Моля темата да бъде закрита.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 03 яну 2013 13:05

Потърси календари на Левски и ЦСКА в магазина на фенклуб Скрита сила Мъдрево в Шекера.Може и да има някой залежал от 1971г.А сега сериозно.Пич след като познаваш други левскари поръчайте си или отскочете до София.Не че няма фенове и на други отбори в Пловдив освен местните, но сбора на всички е наполовината на феновете на Спартак Пловдив.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 яну 2013 13:12

Ми...идвате за поне един мач и си взимате календари или артикули! Два часа път е все пак. Хората за 1-2 пъти в годината до Англия и Испания стигат. ;)

Друг е въпросът за малоумното отношение на двата клуба към феновете си. ЦСКА и Левски имат големи фенски маси насвякъде в България, особено там, където местните отбори рядко стигат до А група. Толкова ли ще е трудно и скъпо да пуснат една каравана с артикули да обикаля по областните градове и да радва местните фенове. Елементарно отношение е това! Да не говорим за сравнително евтините ПР и реклама... :roll:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2013 17:48

Как къде?На сметището. :lol:

Върни се в “Футбол - България”