"Ботев"-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: "Ботев"-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/8 финал

Мнениеот bnborisov » 11 дек 2012 14:49

дааа мисията наистина е невъзможна

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 11 дек 2012 15:53

Тя беше невъзможна и миналата година срещу Черноморец,все пак около Коледа стават чудеса.

vaskop
Контакти:

Мнениеот vaskop » 11 дек 2012 16:11

botev112 написа:Този мач е спечелен от Славия още в края на октомври. Спомняте ли си кой ревеше най-много за ТВ-правата и после не обели и дума, когато се реши че Левски и Лудогорец ще разпределят баницата? Кой отбор догодина става на 100, и единствения начин за добро представяне е купата. Кой отбор има нов тренъор, меко казано недолюбван от феновете и трябва да му се осигури победа при първото гостуване напролет, за да получи желания старт? ;)

не знам от кои фенове е недолюбван Вили?!? Влез във форума на Славия да видиш какво става там - 99% му вярват и смятат, че е за добре...то след Кукушима който и да беше дошъл щеше да е месия.
Истината обаче е, че Вили има някаква визия за играта има хъс и със сигурност крещи и не дава на манекените много да се мотаят и спотайват. Явно на българския футболист му трябва точно това...иначе стават лекета като Наско Курдов.

За мача - лично мен ме е страх дори и след това 3:0...наще многократно са доказвали, че на чужд терен са гола вода. Ревне ли публиката, влезе ли гол за Ботев става страшно...в Ловеч Литекс ни вкараха 5 гола за едно полувреме...

Надявам се все пак да се пределно мотивирани! Ако в допълнение е истина, че някои от важните играчи на Ботев ги няма /а не са само димки / ... честито на всички слависти:))

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 11 дек 2012 16:15

Няма да има никьв проблем за Славия продьлжава без проблеми.Вандер го няма а когато го Няма Ботев е трагичен Иршак сьщо е наказан.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 дек 2012 16:16

naskostaf написа:Тя беше невъзможна и миналата година срещу Черноморец,все пак около Коледа стават чудеса.

И аз само на това се надявам.Всъщност ръководството явно е отписало този мач-уволняват треньора преди него,а новия подписва договор от 1 януари....за капак тренировките ги води помощника,който няма лиценз за А група и чиято съдба в клуба е неясна.Като прибавим контузени,наказани и нямащи възможност да вземат участие в мача картинката става ясна.Въпреки това се надявам момчетата да покажат дух и себераздаване и да победим,а дали ще е достатъчна победата-ще видим в неделя.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 дек 2012 16:19

vaskop написа:
botev112 написа:Този мач е спечелен от Славия още в края на октомври. Спомняте ли си кой ревеше най-много за ТВ-правата и после не обели и дума, когато се реши че Левски и Лудогорец ще разпределят баницата? Кой отбор догодина става на 100, и единствения начин за добро представяне е купата. Кой отбор има нов тренъор, меко казано недолюбван от феновете и трябва да му се осигури победа при първото гостуване напролет, за да получи желания старт? ;)

не знам от кои фенове е недолюбван Вили?!? Влез във форума на Славия да видиш какво става там - 99% му вярват и смятат, че е за добре...то след Кукушима който и да беше дошъл щеше да е месия.
Истината обаче е, че Вили има някаква визия за играта има хъс и със сигурност крещи и не дава на манекените много да се мотаят и спотайват. Явно на българския футболист му трябва точно това...иначе стават лекета като Наско Курдов.

За мача - лично мен ме е страх дори и след това 3:0...наще многократно са доказвали, че на чужд терен са гола вода. Ревне ли публиката, влезе ли гол за Ботев става страшно...в Ловеч Литекс ни вкараха 5 гола за едно полувреме...

Надявам се все пак да се пределно мотивирани! Ако в допълнение е истина, че някои от важните играчи на Ботев ги няма /а не са само димки / ... честито на всички слависти:))

Прочети внимателно какво е написал колегата.Ще ти дам жокер-Кой от двата отбора има тежко гостуване първия кръг напролет и на кого гостува?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 11 дек 2012 18:24

Мача е от ясен по ясен!Ако Неделев играе Ботев бие,ако не играе пада!Все пак си мисля,че Ботев ще бие,но ще си вкара авто гол 100%!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2012 19:16

Ако играчите ни са решили, че мачът е протоколен, то тогава ще си изпатим. Надявам се, нашите да играят съсредоточено и да продължим!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 дек 2012 21:56

slash1912 написа:
vaskop написа:

Прочети внимателно какво е написал колегата.Ще ти дам жокер-Кой от двата отбора има тежко гостуване първия кръг напролет и на кого гостува?

Колегата е написал пълни глупости. Излиза, че елиминираме Ботев само защото сме се уговорили те да ни пуснат за Купата, а ние да пуснем на Мъри в 1-вия кръг, което е безумие :lol: :lol: :lol: Венци ненавижда Мъри, а и да не забравяме, че не сме много над чертата на изпадащите, то ако легнем на Ботев накрая да не вземем да изпаднем :mrgreen: Пък и ако Мъри така ще я кара с уговорени мачове, така или иначе доникъде няма да стигне Ботев ;) Аз пък казвам, че ще бием Ботев 1-вия пролетен кръг, както винаги е ставало в София 8-)
Изображение

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 11 дек 2012 23:11

3:0 за Ботев и след дузпи Пловдивчани продължават напред в турнира.

Върни се в “Славия”