Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ULTRA NORTH
Контакти:

Re: Футболни фенове бият граждани в софийски Мол

Мнениеот ULTRA NORTH » 09 дек 2012 20:15

Madridist написа:Новината я има вече и в Гонг - http://gong.bg/view_article.php?article_id=315441 . Абсолютна простотия . А този МОЛ, охрана няма ли :?

Има охрани да, но те са ги покрили да се направят на мъже сините мишки, да бият жени лелелелелеле срам

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Фенове бият граждани в софийски Мол

Мнениеот gugushito » 09 дек 2012 20:16

айде не се излагайте : били от ЦСКА ,били от Левски..... еднакви изроди има във всички агитки,лошото е ,че няма държава и полиция да им цепне трътките от бой на тия копеленца !!! смешни сте левскарчетата да се кефите в момента,нали другия път вашите дрогирани малоумници ще направят някой золум....историята се повтаря постоянно и нищо не се променя,защото ни управляват тъпанари.... :evil:

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Мнениеот gushtera » 09 дек 2012 20:20

Абе тия червени скапаняци и комплексари ,защо не попаднат веднъж на мен и моите познати, докато се разхождаме из мола, родителите им няма да ги познаят после, комплексари скапани. Големи мъже са да млатят беззащитни граждани и да трошат автобуси и спирки...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Фенове бият граждани в софийски Мол

Мнениеот v.r.s. » 09 дек 2012 20:25

Рано или късно ще си намерят майстора, не са попаднали на някой по луд, който за им потроши главите.
Разказвали са ми една случка за такива отворковци, която се е случила преди около 30 години в Перник, как една такава групичка от няколко души започнали да се изживяват като силните на деня, докато не попаднали на един от известните по това време биткаджии в града, който няколко души ги е помлял от бой. Само, че тогава за разлика от сега нямаше ножове и други оръжия, както и агресията не беше толкова голяма и освен бой с юмруци синини и натъртвания до сериозни инциденти не се стигаше, защото се знаеше кога трябва да се спре.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 дек 2012 20:28

Сериозно се замислям дали да не излизам вече с нож и бокс. Не знаеш откъде ще ти дойде.

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 09 дек 2012 20:35

Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

П.П. На който и отбор да са били фенове, не се правят така нещата.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 дек 2012 20:36

BU12TRAS написа:Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 09 дек 2012 20:39

Eminem написа:
BU12TRAS написа:Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

Филмар ходи си лягай бе, модераторите не знам как ти оставят да пишеш неща от който даже и не знаеш за какво става въпрос, бил там :shock:

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 09 дек 2012 20:40

на МС (малките свине) много скоро ще им излезе късмета и после ще има рев до небесата

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2012 20:40

Eminem написа:

Ти очевидно си потвърдил, че си от ЦСКА, щом си тук, така ли да го разбираме?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”