Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали
Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
България е забатачена, но другаря премиер за избори се готви! Да се готви и аз съм подготвил нещо за благодарност.

Малко, но от сърце!!!

Малко, но от сърце!!!

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Mitko-Levskar написа:Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
Най-обективното и точно мнение ! Само да попитам "жълта книжка" имаш ли ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Mitko-Levskar
- Контакти:
percival написа:Mitko-Levskar написа:Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
Не,синя имам
Mitko-Levskar написа:percival написа:Mitko-Levskar написа:Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
Не,синя имам
То е едно и също

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Преди няколко дни от ръководството на ЦСКА заявиха ,че държавата и лично премиера много помагат на ЦСКА! Сега и Б.Б. заяви ,че най-много е помагал на червените!
И двете информации идват от извора! Какво трябва да стане за да го осъзнаят и феновете?! Кой още трябва да го каже, папата ли!?
Звучите така: Бойко, дай пари на Титаните, намери им спонсор иначе ще те свалим от власт!!! (това е много смешно)
В същото време: Титаните са мошеници, вън боклуците!!!
Няма да ви правя подробен анализ, но не е зле да се замислите (който може)!
И двете информации идват от извора! Какво трябва да стане за да го осъзнаят и феновете?! Кой още трябва да го каже, папата ли!?
Звучите така: Бойко, дай пари на Титаните, намери им спонсор иначе ще те свалим от власт!!! (това е много смешно)
Не зная какво е говорено и уговаряно с Газпром, но излезна информация в нета, че от ЦСКА са поставили условие бюджета усигурен от фирмата да бъде 10 милиона лева на година и това е отказало Газпром да спонсорира отбора. От начало мислех, че е слух и медийни измислици, но в интервюто си от вчера Майкъла говори точно за 10 милиона бюджет, който осигурява Титан и от там си вадя заключение, че най-вероятно това не е било слух, а е истина. Ето и изказването на Майкъла.
"Публиката вика срещу Титан. Има финансови проблеми, това се отразява, както на отбора, така и на ръководството. В България може би има само една или две фирми, които могат да купят ЦСКА. Ако имате вариант, ми го предложете! Аз не се занимавам с финансите на клуба. За мен 10 млн. е нормална цена за отбора. Не знам какви са дълговете. 80 млн. са фантазии, не говорете глупости.", продължи Илиев.
"В България няма по-голям бюджет от ЦСКА. 10 млн. лева на година. Това са страшно много пари за България. Досега от 2 месеца, откакто съм в ЦСКА, никой няма интерес. Не им прави чест на публиката да викат така срещу собствениците. Не виждам каква полза има от това. Ремонтите са спрени вече от един месец. Чакаме втората вноска за тревите. Около 700 000 лв. бяха разходите. Съвсем нормална сума в бизнеса за подобно нещо.", каза още Георги Илиев.
"Публиката вика срещу Титан. Има финансови проблеми, това се отразява, както на отбора, така и на ръководството. В България може би има само една или две фирми, които могат да купят ЦСКА. Ако имате вариант, ми го предложете! Аз не се занимавам с финансите на клуба. За мен 10 млн. е нормална цена за отбора. Не знам какви са дълговете. 80 млн. са фантазии, не говорете глупости.", продължи Илиев.
"В България няма по-голям бюджет от ЦСКА. 10 млн. лева на година. Това са страшно много пари за България. Досега от 2 месеца, откакто съм в ЦСКА, никой няма интерес. Не им прави чест на публиката да викат така срещу собствениците. Не виждам каква полза има от това. Ремонтите са спрени вече от един месец. Чакаме втората вноска за тревите. Около 700 000 лв. бяха разходите. Съвсем нормална сума в бизнеса за подобно нещо.", каза още Георги Илиев.
Mitko-Levskar написа:Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
Ти въобще четеш ли това което пишеш? Хем с проблеми, хем с дългове пък всички помагали!
Mitko-Levskar написа:percival написа:Mitko-Levskar написа:Не само той им помага,помагали са им вси4ки досега щом със вси4ките проблеми и дългове още съществуват
Не,синя имам
Знаех си ,не може човек без подобна квалификация да роди тия мисли за да публикува толкова акуратно мнение !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
kireto2 написа:Преди няколко дни от ръководството на ЦСКА заявиха ,че държавата и лично премиера много помагат на ЦСКА! Сега и Б.Б. заяви ,че най-много е помагал на червените!
Разликата е, че ние мислим, а не четем. Тоя казал, оня казал а решения и действия никакви..... И приказките свършват с "яли пили и се веселили", но в действителност народа е беден гол и бос.