storm написа:riddler написа:storm написа:Само, че аз нямам ББТ на Булсата.. щастието е непълно..![]()
Трябва да имаш HD приемник за да ти излезнат всички канали.Взимането на такъв ще ти струва 18 лева + връщане на стария, но по принцип последните месеци малко трудно се намират в офисите им и за това трябва да си упорит докато хванеш пратка
.
Тези 18 лева еднократно ли ги давам за приемника и това, че телевизора ми е обикновен т.е не е ЛЕД, мед и прочие има ли значение..
Колега, сега погледнах моя HD приемник. Има HDMI и чинч изходи, т.е. може да се включи и на телевизор, който не е LCD/LED. Ако телевизора ти няма чинч входове, а само скарт букса(тези широките с 32 пластинки вътре) се продават преходници от RCA(чинчове) към скарт букса и преспокойно ще можеш да го свържеш.
Относно плащането, не помня колко дадох, но беше еднократно. Мисля, че беше предплащане за HBO и Cinemax за 3 месеца, но не съм напълно сигурен. След това ако искаш да гледаш HD пакета си доплащаш 3лв. на месец, ако не - просто каналите, в този пакет, които около 10, но ги има и в стандартно качество, ще са кодирани. Дано да съм бил полезен