БАТЕ Борисов иска национал на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: БАТЕ Борисов иска национал на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 ное 2012 22:57

doktora25 написа:Ха, дано да стигне до там, пожелавам му го, но идеята ми беше, че да речем перспективите за кариерно израстване пред Иван Иванов и Манолев са по-големи, отколкото например това, което постигнаха Пелето и Бадема и това, което му предстои на Гаррата.

БАТЕ е сериозен отбор за мащабите на Източна Европа . Въобще не е сигурно , ако Терзиев отиде там зимата , ще може да пробие в титулярния състав . Все пак едва от този сезон играе постоянно в Черноморец . Херо може да го научи още много на футбол . А и Терзиев далеч не е стигнал тавана си в Черноморец . За негово добро е да си остане тук поне още година и половина . За съжаление никой от ръководството не се интересува от това ( изключвам Херо и хората от щаба им ) . Те виждат в играчите само пари . Ама Събев дори и там гледа да изкара бърза печалба . Ако Шаешу беше запазен в състава , сега Черноморец щеше да е в челото , а лятото Черноморец щеше да му вземе поне 2 млн. евро . Но както е показала историята , Събев за 3 години успя да профука 35 лмн лева само в Черноморец . За онези над 180 млн. евро в Петрол няма смисъл да споменаваме ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 ное 2012 23:22

Успех на Жорката. Дали в Бате или някъде другаде,България е тясна за него. А на отбора са му нужни пари.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Мнениеот naftastyle » 24 ное 2012 02:19

ntodorov написа:
naftastyle написа:Да се отбележи бивш юноша на Нефтохимик. https://www.youtube.com/watch?v=16QiGFo ... ture=g-upl Дано да се осъществи трансфера и да заиграе в много по голям отбор от сегашния.

За протокола: Георги Терзиев е юноша на Сливен 2000 ;)
ПС: Какво трябваше да видим от това видео ? :roll:
[offtopic]Всичко, което мърда е юноша на Нефтохимик... :mrgreen:[/offtopic]

Ами ако си познавахте футболистите щеше да разбереш че един от тези на видеото е Георги Терзиев. ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 ное 2012 06:03

Според мен БАТЕ е малък клуб за Терзиев,това че бие под път и над път нашите отбори не го прави изключително переспективен за развитие.Акаунта определено е прав,че до лятото не трябва да го продаваме.Вярно е,че трябва да закърпваме бюджета,но си мисля,че това трябва да стане от продажбата на Фо-Поре и Боли,а не на Терзиев или Димов :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 ное 2012 08:43

naftastyle написа:
ntodorov написа:
naftastyle написа:Да се отбележи бивш юноша на Нефтохимик. https://www.youtube.com/watch?v=16QiGFo ... ture=g-upl Дано да се осъществи трансфера и да заиграе в много по голям отбор от сегашния.

За протокола: Георги Терзиев е юноша на Сливен 2000 ;)
ПС: Какво трябваше да видим от това видео ? :roll:
[offtopic]Всичко, което мърда е юноша на Нефтохимик... :mrgreen:[/offtopic]

Ами ако си познавахте футболистите щеше да разбереш че един от тези на видеото е Георги Терзиев. ;)

Предполагам, че БАТЕ са харесали Терзиев от твоето видео...Въпреки, че въобще не съм убеден, че го разпознавам в него.
Иначе ти спокойно можеш да списваш някой политически вестник в Македония. Пишеш в техния стил. Всичко, което мърда и шава идва от техните земи.
Всичко, което сега се случва в света - при тях отдавна се е случвало. :mrgreen:
ПС: Пусни снимки с екипа му на Сливен 2000.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 24 ное 2012 12:51

Георги Терзиев е 92-ри набор, а не 90. ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 ное 2012 13:00

БАТЕ Борисов е голям отбор ! Този трансфер ще е добър само финансово , иначе момчето играе много добре

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2012 19:06

А всъщност, в БАТЭ знаят ли, че искат български "национал" (този е толкова национал, колкото аз съм Далай Лама) на "Черноморец", или ще стане като със сагата за Гошката Миланов от Ловеч и Цецка от Подмосковието!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 ное 2012 19:38

Captain Stottlemeyer написа:А всъщност, в БАТЭ знаят ли, че искат български "национал" (този е толкова национал, колкото аз съм Далай Лама) на "Черноморец", или ще стане като със сагата за Гошката Миланов от Ловеч и Цецка от Подмосковието!?... :roll:

Да. Знаят... За наше съжаление и твое учудване... Ако обаче сега не изкарате 700 000 еврака за Гошко го изпущате. :) НЪЛ знаЙш приказката: "Думам ти дъще-сещай се снахо".

[offtopic]
този е толкова национал, колкото аз съм Далай Лама

...Ти би трябвало тогава да си повече "Далай Лама" от самия Далай Лама. Явно.:| ...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 24 ное 2012 21:11

ntodorov написа:
Captain Stottlemeyer написа:А всъщност, в БАТЭ знаят ли, че искат български "национал" (този е толкова национал, колкото аз съм Далай Лама) на "Черноморец", или ще стане като със сагата за Гошката Миланов от Ловеч и Цецка от Подмосковието!?... :roll:

Да. Знаят... За наше съжаление и твое учудване... Ако обаче сега не изкарате 700 000 еврака за Гошко го изпущате. :) НЪЛ знаЙш приказката: "Думам ти дъще-сещай се снахо".

[offtopic]
този е толкова национал, колкото аз съм Далай Лама

...Ти би трябвало тогава да си повече "Далай Лама" от самия Далай Лама. Явно.:| ...[/offtopic]

А леле-е-е!.... :) Българският Мйеси на тепсия, а пък Тодор се джанка.... Айде бйе, Тодоре, плащай, айде че ората има да плащат наЙм на Събев!... 8-)
П.П. Иначе най-нормално "титаните" ще го вземат с много обещания и без пари, както е ставало вече... :mrgreen: А в Бургас ще слушат "Бургаски вечери" и ще духат рибена чорба, as usually. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Черноморец”