Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2012 14:17

Red Warrior написа:Чичовото как само му я даде по конец на Коща а? ;) Нека се учат сегашните дето два паса не могат да си дадат. Винаги съм казвал, че има две причини поради, които се радвам, че не съм се родил по-късно в една по-богата и уредена България. Първата е, че имах много щастливо детство, такова, което си мисля, че сегашните хлапетии нямат. И втората е, че макар и да бях малък изживях "пиянството на един народ" през 94-та година. 8-)

Класа !

От паса с външен фалц на Бала към Любо, копващият пас на последният, дори без да гледа към вече спринтиращият Емо ... Няма какво да се каже.
Това трябва да е в учебниците.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 ное 2012 14:24

dimdrum написа:Наистина това бяха най-добрите години и най-добрите играчи в българския футбол!
Но нека бъдем и реалисти.На мача във Франция нашите не играха нищо,чак ме беше малко срам,че по такъв начин се класираме...
А за световното...това беше най слабото световно ,което помня от 78г.насам и добре че беше скандала с Марадона и страхотния късмет на наще.
Реално играха 1 полувреме на турнира(2то с Германия)
...и все пак най добрите години за футбола ни...

Aко не помнех , бих ти повярвал :) Гост на Франция ... в решаващ мач за класиране , ти какво си очаквал ? Със имена като Лама , Блан , Дешан , Десаи , Папен , Кантона ....... !!! Предполагам си очаквал да отидем и да ги разцепим с 5;0 на техния стадион ? Аржентина ? Първо че Марадона отдавна не беше играча който всички познавахме ! И второ отбора им имаше не по малко суперзвезди от на Франция ,Жозе Шамот,Роберто Сенсини ,Фернандо Редондо ,Габриел Батистута ,Диего Симеоне ,Ариел Ортега ,Абел Балбо !!!! А за звездния отбор (настоящ световен шампион) Германия ? Бодо Илгнер ,Юрген Колер ,Томас Хелмер, Андреас Мьолер ,Томас Хеслер , Лотар Матеус , Руди Фьолер , Юрген Клинсман...... !!!! Това което направиха нашите момяета си беше истински подвиг , и никой не може да го омаловажава !!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 ное 2012 15:01

Eй,пак ще се намери някой да се изцепи да бъдем реалисти какви са тия глупости,щом се е случило значи си има някаква закономерност,не може да имаш най добрия играч в Европа още 5-6 играчи също на високо ниво и да няма резултат,просто имахме такива футболисти че беше трудно на съперника да разбере от къде ще дойде голямата опасност със силни индивидуални качества.За мен този отбор от 1992-1998 направи наистина забележително представяне и затова и резултатите ги говорят. Ако съжалявам за нещо през тези години е една загуба от Шотландия през 1987,когато също почти се бяхме класирали 3 минути преди края,тогава също имахме много силен отбор и за силата говори че тогава от предварителните групи за европейско се класираше само по един отбор а нас ни трябваше само 1 точка от 2-та последни мача.Които помнят знаят какви отбори бяха Белгия,Шотландия,Ейре през 80-те години.Смятам че тогава ако се бяхме класирали щяхме също да се представим много добре.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 ное 2012 15:15

grasiani написа:Eй,пак ще се намери някой да се изцепи да бъдем реалисти какви са тия глупости,щом се е случило значи си има някаква закономерност,не може да имаш най добрия играч в Европа още 5-6 играчи също на високо ниво и да няма резултат,просто имахме такива футболисти че беше трудно на съперника да разбере от къде ще дойде голямата опасност със силни индивидуални качества.За мен този отбор от 1992-1998 направи наистина забележително представяне и затова и резултатите ги говорят. Ако съжалявам за нещо през тези години е една загуба от Шотландия през 1987,когато също почти се бяхме класирали 3 минути преди края,тогава също имахме много силен отбор и за силата говори че тогава от предварителните групи за европейско се класираше само по един отбор а нас ни трябваше само 1 точка от 2-та последни мача.Които помнят знаят какви отбори бяха Белгия,Шотландия,Ейре през 80-те години.Смятам че тогава ако се бяхме класирали щяхме също да се представим много добре.

Ами самия факт че бием , настоящия световен шампион Германия и вицешампиона Аржентина си е достатъчно красноречив ! Мен пък ме е яд на загубата от Италия , както и на хикса с Испания на европейското след това , и в двата случая всички помним кои бяха виновниците :(

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 18 ное 2012 00:13

Един от великите дни в спортната ни история, пък и като цяло. Беше забавно как в последните 15 минути играхме с петима чисти нападатели, Стоичков, Костадинов, Пенев, Пепи Александров и Велко Йотов. Пената така ги изненада, че не знаеха на кой свят се намират.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 ное 2012 09:03

Промених си прическата предният ден.Имах някакъв пресантемант,след като евреите ги биха предната седмица.След гола на Емо ударих стената от радост и се изревах като магаре.От тук започна пътя на лъвовете.Помрачен от обещанията и неизпълненията на Вальо.Добре че бяха ,,брокерите''да отвържат кесиите,защото имаше бойкот преди заминаването.После едно лудо американско лято,среднощни манифестации,последвани от грандиозно посрещане.Пиянството на един народ.И започна упадъка.,,Четири години бяха носени на ръце ,,четвъртите в света''.Сега са по коридорите на власта,а националният отбор 94 в света.

Върни се в “Национален отбор”