Предложение за формат с групова фаза за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Предложение за формат с групова фаза за Купата на България

Мнениеот kokic1986 » 13 ное 2012 23:11

mironi88 написа:Аз съм за смесен вариант от миналогодишния и тазгодишния - 1/16 финали и 1/8 финали в един мач при домакинство на по-нискодивизионния отбор, а от 1/4 финалите да са на два мача. Така хем ще се даде шанс на по-малките отбори да напълнят стадиончето срещу някой отбор от А група и да хвърлят една, две сензации, хем няма да се стига до куриоза Черноморец Поморие да е на мач от евротурнирите.

ето това вече е добро предложение +1

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 13 ное 2012 23:23

Аз съм "За" групите, но мисля, че е по-добре във фаза 1/4 финали да бъдат въведени,т.е. 2 групи по 4 отбора. Може би ще възникне проблем при съставянето на календара за мачовете, но сигурно има начин, просто трябва да се обмисли тази идея и да се преценят плюсовете и минусите.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 ное 2012 23:33

Да, но ако в ранна фаза се паднат два равностойни отбора, домакинството дава сериозно предимство на единия от двата отбора. Моето предложение е в един мач да се играят мачове само между отбори които имат поне 8 места разлика в класирането, като Б група се нарежда под А, В група под Б. Идеята е, че първият в Б група може да е по силен от последния в А група и така ще се избегнат такива неща. Всички останали мачове да си се играят в 2 мача.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 ное 2012 14:20

kokic1986 написа:
mironi88 написа:Аз съм за смесен вариант от миналогодишния и тазгодишния - 1/16 финали и 1/8 финали в един мач при домакинство на по-нискодивизионния отбор, а от 1/4 финалите да са на два мача. Така хем ще се даде шанс на по-малките отбори да напълнят стадиончето срещу някой отбор от А група и да хвърлят една, две сензации, хем няма да се стига до куриоза Черноморец Поморие да е на мач от евротурнирите.

ето това вече е добро предложение +1

Да, и аз смятам, че реваншите трябва да започват от 1/4-финал или дори само на полуфинал да ги има.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”