ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот BRF » 03 ное 2012 15:48

Ивайло Лудогорец написа:Уоу ... Мишо Александров ...не сте сериозни нали ? Интересно как говорите за играчите все едно са свободни агенти ... :)

Егати тъпото мнение :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 ное 2012 16:03

Ивайло Лудогорец написа:Защо така смяташ ... обоснови се ? ;)

Темата е какво искаме ние(феновете на ЦСКА) като селекция за нашия отбор в рамките на нормалното!Не мисля,че е невъзможно да вземем нашия юноша отново у дома ;) !

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 ное 2012 16:05

Мисля,че не трябва да се прекалява със трансферите и това ще се случи според мен Георги Илиев за това е в клуба.Трябва да се отървеме от следните играчи:Станко,Бенжелюн,Кириакидис,Благай Макендиев и Присо.Като за Бенжелюн и Кириакидис няма как да сме толкова категорични след като не сме ги гледали в официален мач вероятно няма и да ги видим,но пък и контролите които наблюдавах на ЦСКА са красноречиви.Смешно а де се говори за гонене на Пакурар за мен той може да е много важен футболист на ЦСКА гледал съм го в Стяуа като беше умее да задържа много добре топката,изнася и добър удър от далече,за сметка пък на един Анисе,който от трима мача насам е безбожно слаб играе 3-4 пъти с топката на на полувреме като 3-пъти я губи или се омотае във некординираните си движения и връща назад не забелязвате ли това?Обаче пък няма да е лесно да го изгонят след като толкова време се бориха да играе!Казвате Владо Стоянов да го вземем мисля,че този трансфер е трудно осъществим защото се съмнявам,че дори ще се навие да преговаря с оглед последните месеци в ЦСКА той си каза пълна каша е в ЦСКА и дори да го уверят,че нещата са се нормализирали мисля,че ще откаже и ще си намери клуб в чужбина съвсем естествено е,Черни е уверен при центриранията засега показва стабилност,но наистина трябва да имаме поне още един по-опитен вратар макар и да не е толкова страшно да се даде шанс и на Анатоли Господинов при евентуално отсъствия на Черни от състава.Коце Стоянов мисля,че се изчерпа за ЦСКА той е вечен титуляр в дискотеките вече 1 година почти го няма никакъв ако не е и повече,защитата ни мисля,че няма нужда от нови попълнения освен някое момче от школата да бъде алтернатива на Бандаловски и Венков.Ако пък Бенжелюн склони да си намали заплата защо да не го оставиме в ЦСКА поне да е вариант с Грънчов да заменят ако се налага?Във халфовата линия неминуемо трябва да има един нов човек до Саша,Тошко трябва да доиграе сезона от пейката и ако може да станем шампиони при неговото пенсиониране още по-добре аз мисля,че той това и чака вариантите за негови заместници Златински и Велев аз препочитам Стефан Велев първо защото е по-млад и същото така не съм много сигурен в лоялноста на Златински към ЦСКА при евентуално привличане,но честно казано Велев няма зорки наблюдения над него.Привличане на Георги Миланов,Мишо Александров и Ради Кирилов са малко вероятни според мен Миланов иска траснфер в голям клуб и мисля,че зимата ще последва такова нещо,Мишо Александров може да предпочете да остане в Лудогорец или да чака оферта отвън и докато я чака да взима по-голяма заплата,Ради Кирилов обаче съвсем не е за отписване да го вземем защото играе в аматьорските на Италия и това едва ли му харесва просто трябва да пратим една оферта до Киево и мисля,че е съвсем възможно да го закупим а защо не и под наем?Имаше слухове,че Зику може да се върне аз силно се надявам на това,но е много важно да се отбележи,че много от изброените евентуални нови попълнения на ЦСКА може доста бързо да откажат защото знаем,че бюджета ще бъде свит и това може да отблъсне голяма част от тях.

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 03 ное 2012 16:19

Артилериста написа:Така ,ето какво мисля аз за селекцията:
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев
-на второ място да привлечем млади и перспактивни БЪЛГАРИ от нашето първенство:
За мен се нуждаем от играчи на следните постово и от следните играчи:
Вратар:Трябва ни класен вратар,Черни показва добри игри,но като цяло защитата играе важно роля за това.Най-добре Владо Стоянов
Централен защитник/Ляв бек:Тук от решаващо значение е като какъв ще го играе Коце Стоянов.Ако е централен защитник да се търси бек и обратно.Най-добре да се вземе някой млад бек от школата примерно и Коцето да играе като централен защитник,където е много силен.
Вътрешни халвофе:за мен са ни нужни поне 3-ма:Стефан Велев,Златински и задължително Георги Илиев от Черно море
Дясно крилоЗа мен Присо не е чак толкова слаб и трябва да му се даде шанс,но задължително с някой добър конкурент-Мишо Александров,Уелингтом(от литекс където беше) или друг класен чужденец.
ПлеймейкърАко не успеем да вземем Георги Илиев,който може да играе на тази позиция,това означава,че ни трябва играч от класата на минимум Георги Миланов.

Това е за селекцията,като се има предвид ,разбира се,че не се разделяме с нито 1 от футболистите ни,които не са посочено по-отгоре.Това е само според мен :)

Пакурар колко си го гледал, че казваш, че е излишен? Аз съм го гледал 40-50 мин, и мисля че е добър футболист. Също така Черни е прекрасен вратар! Присо - ВЪН. Златински ако дойде заедно с Саша ще станат най-добрата 2-ка в България. Един резервен десен бек и сме готови. Просто трябва да се махнат излишните футболист като Станко, Макенджиев и т.н.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 03 ное 2012 16:36

И като продадем Станко,какво ще правим после........откъде ще му намерим класен заместник. :evil: :evil: :)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 ное 2012 16:50

arekusanderu написа:И като продадем Станко,какво ще правим после........откъде ще му намерим класен заместник. :evil: :evil: :)

Веднага ти отговарям- в Гърция! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 ное 2012 16:52

dreben23 написа:
arekusanderu написа:И като продадем Станко,какво ще правим после........откъде ще му намерим класен заместник. :evil: :evil: :)

Веднага ти отговарям- в Гърция! :)

чак там ли? илиянци е по-близо, нали пестим в момента!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 ное 2012 16:56

шивача написа:Веднага ти отговарям- в Гърция! :)

чак там ли? илиянци е по-близо, нали пестим в момента!!![/quote]

Ако там се крие някой Ицо Стоичков, добре ще е да пратим некой от новоназначените скаути. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 ное 2012 17:13

Не се излагайте бе хора. Какви са тези горски феи, които искате да привлечем. От изброените имена единствено съм съгласен за Владо Стоянов и Георги Миланов, но е ясно, че първия ще го привлечем трудно, а при втория изобщо нямаме шанс, ако Гришата не ни стане собственик. Много разчитам на Паро и екипа му да открие някои млади талантливи момчета. Иначе задължително ни трябва халф и разбира се да се освободим от ненужните играчи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”