Ивайло Лудогорец написа:Уоу ... Мишо Александров ...не сте сериозни нали ? Интересно как говорите за играчите все едно са свободни агенти ...
Егати тъпото мнение

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ивайло Лудогорец написа:Уоу ... Мишо Александров ...не сте сериозни нали ? Интересно как говорите за играчите все едно са свободни агенти ...
Ивайло Лудогорец написа:Защо така смяташ ... обоснови се ?
Артилериста написа:Така ,ето какво мисля аз за селекцията:
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев
-на второ място да привлечем млади и перспактивни БЪЛГАРИ от нашето първенство:
За мен се нуждаем от играчи на следните постово и от следните играчи:
Вратар:Трябва ни класен вратар,Черни показва добри игри,но като цяло защитата играе важно роля за това.Най-добре Владо Стоянов
Централен защитник/Ляв бек:Тук от решаващо значение е като какъв ще го играе Коце Стоянов.Ако е централен защитник да се търси бек и обратно.Най-добре да се вземе някой млад бек от школата примерно и Коцето да играе като централен защитник,където е много силен.
Вътрешни халвофе:за мен са ни нужни поне 3-ма:Стефан Велев,Златински и задължително Георги Илиев от Черно море
Дясно крилоЗа мен Присо не е чак толкова слаб и трябва да му се даде шанс,но задължително с някой добър конкурент-Мишо Александров,Уелингтом(от литекс където беше) или друг класен чужденец.
ПлеймейкърАко не успеем да вземем Георги Илиев,който може да играе на тази позиция,това означава,че ни трябва играч от класата на минимум Георги Миланов.
Това е за селекцията,като се има предвид ,разбира се,че не се разделяме с нито 1 от футболистите ни,които не са посочено по-отгоре.Това е само според мен
arekusanderu написа:И като продадем Станко,какво ще правим после........откъде ще му намерим класен заместник.![]()
![]()
dreben23 написа:arekusanderu написа:И като продадем Станко,какво ще правим после........откъде ще му намерим класен заместник.![]()
![]()
Веднага ти отговарям- в Гърция!
шивача написа:Веднага ти отговарям- в Гърция!
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 15 госта