Ботев-Левски-част 2-ра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Левски-част 2-ра
Въпреки че съм локомотивец, на този мач не мога да съм за Левски. Сърцето не ми дава да се радвам, когато "софийски" отбор побеждава в Пловдив. Айде съграждани, успех, а ако паднете, поне съм сигурен, че ще покажете, че Пловдив е футболната столица на България.
-
- Контакти:
AC_DC написа:Въпреки че съм локомотивец, на този мач не мога да съм за Левски. Сърцето не ми дава да се радвам, когато "софийски" отбор побеждава в Пловдив. Айде съграждани, успех, а ако паднете, поне съм сигурен, че ще покажете, че Пловдив е футболната столица на България.
Какъв локомотивец си,аз супер много се радвам когато ударите на "Армията"

- pasaden
- Контакти:
Blue_Lion написа:fen fen написа:Blue_Lion
Това си е мъжкасрки пост. Браво
Брат,от сега трепера за тоя мач !!! Направо настръхвам като си помисля кво ще е на стадиона ! Двете най-велики агитки в България на едно място...ние ще сме около 2000 и вие поне 15 000,като Източната трибуна ще е почти на max пълна...уникално ще е ! Колко ме е яд брат,че няма да мога да дойдаЕй до са на вашия колега канар SHYNE му обяснявах що няма да стане да го ева и колко ми се идва ! Как да е,мача ще е стахотен,макар и игран в България ! Ма на мача с Локото съм там,няма начин
В събота по принцип е официален работен ден ,така че ще видим колко ще се напълни стадиона
100 години символ на Пловдив
- smash_the_reds
Ева ли има смисъл да казвам,че Левски ще си вземе 3-те точки-било то с игра или не чак толкова.Моето мнение по въпроса за Ботев е че искам и не трябва да изпаднат ,макар че ще е много трудно.Последните години се разминават някакси,дано и тази година успеят, но дори и да е така ,какво следва от догодина-пак същото........отново цял сезон битка за оставане.И до кога така???Докато....както се казва-всяко нещо си има своя край-дано не дойде скоро края на Ботев!!!

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
smash_the_reds написа:Ева ли има смисъл да казвам,че Левски ще си вземе 3-те точки-било то с игра или не чак толкова.
Виждате ли как рзсъждават феновете на Левски - Важна е победата а дали ще е с игра или със помощ от съдията няма значение. И после де чудят какво става като отидат в Европа
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- smash_the_reds
demy26 написа:smash_the_reds написа:Ева ли има смисъл да казвам,че Левски ще си вземе 3-те точки-било то с игра или не чак толкова.
Виждате ли как рзсъждават феновете на Левски - Важна е победата а дали ще е с игра или със помощ от съдията няма значение. И после де чудят какво става като отидат в Европа
Не се чудя,но на този етап е така!!!

demy26 написа:smash_the_reds написа:Ева ли има смисъл да казвам,че Левски ще си вземе 3-те точки-било то с игра или не чак толкова.
А вие какво направихте в Европа, като шампион на България?
CHELSEA
Аз съм твърдо ЗА прекратяване на мача,това не е моят отбор,аз не искам повече да наблюдавам това жалко,посредствено отборче.Този мач вместо да е Дерби ще е поредната ротинна победа на Левски...Тъжно,но истина.Ще берем поредния срам,предпочитам да сме във "В" група,от колкото да ни мачкат всяка година с по 4,5,6 и на горе..
- elito_1912
- Контакти:
няма смисъл от простотии в събота ,а пък искам да кажа на всички говеда, че не ние БОТЕВ сме 2 класи под вихрен, а те са и това го видя цяла България на 8-ми март,а за мача то е ясно че ще ги надвикаме и даже ще ги бием ,не са нищо особено тия говеда,ниГонзо ни монзо може да ни уплаши, тва е майна -ПЛОВДИВ е градът-БОТЕВ ПЛОВДИВ е клубът