ЦСКА има шанс за титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- batmanlevski
- Контакти:
Re: ЦСКА има шанс за титлата
разбира се ,че има ,ако всеки мач им свири оня от Шумен Станислав Тодоров може и шампионска лига да спечелят !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
-
мечтите са безплатни, но ЦСКА титла няма да види още доста време-такива са реалностите
Съветвам ви да се съсредоточите върху битката за третото място, защото Ботев(ПД) натискат яко, пък и Литекс ако сменят треньора хич не са за подценяване. Иначе заканите ви и заплахите ви не впечатляват абсолютно никой, даже по-скоро ви пречат, тъй като това дразни всички останали, и ги мотивира да ви се хвърлят още по-нахъсено...а иначе с Лудогорец ще си разменяме титлите-миналата години ние им ударихме мощно рамо да станат шампиони, тая година изглежда те ни дават път към върха...и те така. За Панчерево...НЯМА!
-вашето бъдеще е постепенна славизация, и един ден-ликвидация, това е решено вече на много високо ниво, и нема мърдане 

Дааааааааааааааааааа. Имат шанс да продадат пак титлата в последния кръг. От президента до градинаря само ревльовци.
- bobonikolov
СИН_ИМПЕРАТОР написа:мечтите са безплатни, но ЦСКА титла няма да види още доста време-такива са реалноститеСъветвам ви да се съсредоточите върху битката за третото място, защото Ботев(ПД) натискат яко, пък и Литекс ако сменят треньора хич не са за подценяване. Иначе заканите ви и заплахите ви не впечатляват абсолютно никой, даже по-скоро ви пречат, тъй като това дразни всички останали, и ги мотивира да ви се хвърлят още по-нахъсено...а иначе с Лудогорец ще си разменяме титлите-миналата години ние им ударихме мощно рамо да станат шампиони, тая година изглежда те ни дават път към върха...и те така. За Панчерево...НЯМА!
-вашето бъдеще е постепенна славизация, и един ден-ликвидация, това е решено вече на много високо ниво, и нема мърдане
Като си извъртите един резонен Х в 13-тия кръг такова рамо ще си ударите и двата отбора, че направо ще паднете на земята и между вас ще мине я ЦСКА я Ботев.Макар, че съм ЦСКА-р и ми харесва напоследък как играе отбора все още мисля, че титлата е твърде далеч.Има цяла зимна пауза ( в която стават "чудеса"),след която съм сигурен, че в отбора ще останат най-много 3-4 играча от сегашните и пак ще сме като миналата година.Не се заблуждавайте, че отбора ще остане такъв какъвто е сега.
-
bobonikolov написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:мечтите са безплатни, но ЦСКА титла няма да види още доста време-такива са реалноститеСъветвам ви да се съсредоточите върху битката за третото място, защото Ботев(ПД) натискат яко, пък и Литекс ако сменят треньора хич не са за подценяване. Иначе заканите ви и заплахите ви не впечатляват абсолютно никой, даже по-скоро ви пречат, тъй като това дразни всички останали, и ги мотивира да ви се хвърлят още по-нахъсено...а иначе с Лудогорец ще си разменяме титлите-миналата години ние им ударихме мощно рамо да станат шампиони, тая година изглежда те ни дават път към върха...и те така. За Панчерево...НЯМА!
Като си извъртите един резонен Х в 13-тия кръг такова рамо ще си ударите и двата отбора, че направо ще паднете на земята и между вас ще мине я ЦСКА я Ботев.Макар, че съм ЦСКА-р и ми харесва напоследък как играе отбора все още мисля, че титлата е твърде далеч.Има цяла зимна пауза ( в която стават "чудеса"),след която съм сигурен, че в отбора ще останат най-много 3-4 играча от сегашните и пак ще сме като миналата година.Не се заблуждавайте, че отбора ще остане такъв какъвто е сега.
и аз си мисля че ще врътнем хикс в Разград, обаче Ботев имат пловдивско дерби което не съм убеден че ще спечелят, ЦСКА имат гостуване във Варна което не съм убеден че ще спечелят, а в предпоследния кръг Лудогорец гостуват на Ботев, където не съм убеден че няма да заковат някой хикс

ако всеки съдия свири по правилата на цска,тогава нека станат заслужен шампион.но ако във всеки мач още първото полувреме им спести червения картон тогава аз не съм съгласен.
само ще ви дам един два примера.
първо полувреме левски-цска бандаловси е за червен картон ,но станислав тодоров не свири по правилата.за левски също имаше спестен червен картон,но първо беше спестения за цска а чак след това през второто полувреме е за левски.нека съдията свири по правилата пък тогава кой ще бъде шампион,не е толкова дразнещо.
първо полувреме ботев-цска,крачунов е за червен картон но тасков кой знае защо пак повтаря "грешките" на своите колеги?
първо полувреме лудогорец-цска,анисе е за червен картон ...но мразения от червените ристосков се прави на сляп?!?!?!
е това е след като са машина за победи ,цска могат да играят всеки мач с човек по малко.а тогава да видим колко са машина.защото във футбола има правила които трябва да се спазват.
няма го милко балев
няма я и БКП. реферите вече трябва да прилагат футболния правилник.
само ще ви дам един два примера.
първо полувреме левски-цска бандаловси е за червен картон ,но станислав тодоров не свири по правилата.за левски също имаше спестен червен картон,но първо беше спестения за цска а чак след това през второто полувреме е за левски.нека съдията свири по правилата пък тогава кой ще бъде шампион,не е толкова дразнещо.
първо полувреме ботев-цска,крачунов е за червен картон но тасков кой знае защо пак повтаря "грешките" на своите колеги?
първо полувреме лудогорец-цска,анисе е за червен картон ...но мразения от червените ристосков се прави на сляп?!?!?!
е това е след като са машина за победи ,цска могат да играят всеки мач с човек по малко.а тогава да видим колко са машина.защото във футбола има правила които трябва да се спазват.
няма го милко балев
няма я и БКП. реферите вече трябва да прилагат футболния правилник.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Каква титла бе, вие не разбрахте ли, че докато БОКЛУЦИТЕ са в ЦСКА, няма да видиме титла?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Червени_шампиони написа:Каква титла бе, вие не разбрахте ли, че докато БОКЛУЦИТЕ са в ЦСКА, няма да видиме титла?
Ако "боклуците" се махнат, вие няма да видите и "А" група и ще риткате в Мировяне на стадион "Димитър Пенев" срещу "Вихър" - Требич, но това е съвсем различна тема...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- bilyaletdinov
- Контакти:
Как по-точно я виждате тази работа да стане ? Убедил съм се , че в България ако не си лидер на полусезона или поне 2-3 точки зад първия , шампион в последните няколко години не може да станеш . Левски направи 13 победи , 1 равен и 1 загуба за цял полусезон и пак не можа да догони Литекс , така че не знам на какво разчитате . Да не говорим , че вие трябва да се борите с 3 отбора , 2 от които са на 7 точки...ЕКТ - може , шампиони - абсурд 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Как по-точно я виждате тази работа да стане ? Убедил съм се , че в България ако не си лидер на полусезона или поне 2-3 точки зад първия , шампион в последните няколко години не може да станеш . Левски направи 13 победи , 1 равен и 1 загуба за цял полусезон и пак не можа да догони Литекс , така че не знам на какво разчитате . Да не говорим , че вие трябва да се борите с 3 отбора , 2 от които са на 7 точки...ЕКТ - може , шампиони - абсурд
Добре казано. Но все пак и доста по-фрапантни преднини са губили червените...

Ако завършите на 4 точки от лидера имате шанс. Ако точките са 7.... Доста трудно ще бъде да сбъркате само 2 пъти, а лидерът- цели 5-6...