Проектът Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

sheva85
Контакти:

Re: Проектът Лудогорец

Мнениеот sheva85 » 30 окт 2012 12:15

В България само проект до проект ... хахахах :geek:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 30 окт 2012 12:26

sheva85 написа:В България само проект до проект ... хахахах :geek:

Както предположих в тази тема ще има мнения чиято, главица не разбира от подобна материя. Но все пак на 27 год би трябвало да имаш поне малко познания. Какво му е лошото на проектите?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 30 окт 2012 12:36

Много е жалко това,че министерството на младежта и спорта отказва концения за стадиона.Както някой спомена,всичко това са политически игри.Дано поне това не откаже Домусчиеви да довършат стадиона.Каквото и да си говорим,в сегашното си състояние не е нищо особено.
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 окт 2012 12:49

Тази работа с концесията на стадиона в Разград само показва колко сбъркана държава е България. Вижте какво се получава - Домусчиев вади пари и основно ремонтира стадиона (каквото и да е състоянието му, това си е инвестиция), общината дава пари за издръжката (вода, ток, поддържане на терен и т.н.). А концесията се дава от Министерството на спорта. То какъв се явява в случая - собственик ли е на стадиона? И ако е собственик, защо не е дало нито лев за него? Малоумна работа...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 12:52

BRF написа:Ако наистина всички приходи от билети са за ДЮШ,не виждам притеснения относно нейното обезпечаване!Ако посещаемоста ви се запази(вие казвате,че е 5000 не споря) и продължите да плащате тези цени(средно са поне 10лв.пак информация от вас) сметката е груба,но реална!Добави и мача с Динамо и утрешния с нас(макар и последен за вас в този турнир :lol: )!

Абе чак 5000 не е. Средно е не повече от 4000 , капацитета е около 4700 - 4800 седящи плюс клетката или някъде 5000 средно! Но при всички случаи, средно на мач влизат 40 000 (защото има и по скъпи билети) ! При цена от 5 лева например, стадиона ще пращи по шевовете. Бил съм на мач в Б група със съперник като Несебър, когато имахме мизерен състав и имахме 5000, ама и билета беше 2 лева !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 30 окт 2012 13:18

snakebite написа:
BRF написа:Ако наистина всички приходи от билети са за ДЮШ,не виждам притеснения относно нейното обезпечаване!Ако посещаемоста ви се запази(вие казвате,че е 5000 не споря) и продължите да плащате тези цени(средно са поне 10лв.пак информация от вас) сметката е груба,но реална!Добави и мача с Динамо и утрешния с нас(макар и последен за вас в този турнир :lol: )!

Абе чак 5000 не е. Средно е не повече от 4000 , капацитета е около 4700 - 4800 седящи плюс клетката или някъде 5000 средно! Но при всички случаи, средно на мач влизат 40 000 (защото има и по скъпи билети) ! При цена от 5 лева например, стадиона ще пращи по шевовете. Бил съм на мач в Б група със съперник като Несебър, когато имахме мизерен състав и имахме 5000, ама и билета беше 2 лева !

Е няма как да търсиш качество и развитие с цена от 2 лв на билета ! Несериозно е! Цената от 10 лв си е напълно нормална. Сега реват, някои че било скъпо, а като си купи цигари, бира и мезе за бирата колко пари дава?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 окт 2012 13:26

snakebite написа:

За тогавашните ви амбиции са били достатъчни!
Дори и 40 000 на мач+ЕКТ и Купата на България-макар и само един мач :lol: са достатъчни при сметката,която е направил Кмета или Домусчиев!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 14:19

fen-fen написа:

Е няма как да търсиш качество и развитие с цена от 2 лв на билета ! Несериозно е! Цената от 10 лв си е напълно нормална. Сега реват, някои че било скъпо, а като си купи цигари, бира и мезе за бирата колко пари дава?

Кой ти говори за 2 лева ?
Мисля че 5 лева е добра цена, дори 7 лева както беше миналата година. Тези 3 лева отгоре, ще сведат посещаемостта с едно 500 -1000 човека, вече се забелязва че с по-слабите съперници имаме 2000 - 3000 човека. Това миналия сезон кога е било, дори и на мач със Светкавица имаше 4500 примерно !. Примерите за цигарите са клиширани и не са оправдание за никаквата политика на ръководството спрямо публиката на Лудогорец !!!
Какви са тези 12 лева срещу ЦСКА ? Вместо след несполуките да се стимулира публиката да дойде и да даде кураж на момчетата със сравнително по-евтини билети, те правят обратното ! Ще има куриоз вероятно или да не се напълни въобще, или да се напълни от онези кибици от "Биовет" които идват на театър и са настанени на най-хубавите места !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 окт 2012 14:56

snakebite написа:
fen-fen написа:

Кой ти говори за 2 лева ?
Мисля че 5 лева е добра цена, дори 7 лева както беше миналата година. Тези 3 лева отгоре, ще сведат посещаемостта с едно 500 -1000 човека, вече се забелязва че с по-слабите съперници имаме 2000 - 3000 човека. Това миналия сезон кога е било, дори и на мач със Светкавица имаше 4500 примерно !. Примерите за цигарите са клиширани и не са оправдание за никаквата политика на ръководството спрямо публиката на Лудогорец !!!
Какви са тези 12 лева срещу ЦСКА ? Вместо след несполуките да се стимулира публиката да дойде и да даде кураж на момчетата със сравнително по-евтини билети, те правят обратното ! Ще има куриоз вероятно или да не се напълни въобще, или да се напълни от онези кибици от "Биовет" които идват на театър и са настанени на най-хубавите места !!!

Аз не бих негодувал, след като парите отиват директно в ДЮШ. Това не е само билет.
Според мен, отливът не е толкова сериозен, а има и две причини да го има - забраната за пушене и това, че ентусиазмът вече не е толкова голям, както първата година. Колкото и странно да звучи, според мен липсата на преки предавания също намалява посещаемостта, защото прави срещите по-малко популярни и съответно по-малко привлекателни. Моите наблюдения са, че тези, които преди гледаха по телевизията, сега слушат по радиото или въобще пропускат мача. Мисля, че с времето нещата пак ще тръгнат към увеличение на публиката, защото хората ще свикнат с правилата и преките предавания ще засилят интереса. Ако цената на билета беше проблема, щеше да се пълни до дупка фенския сектор, защото там е по-евтино. Но не става така.
[center]Изображение[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 окт 2012 15:12

Тсонпен и във фенския сектор е 10 кинта билета.Наистина малко преувеличиха със тия цени нооооо.Снакебите относно работягите от Биовет,по мои сметки те са около 50 човека,но поне половината са редовни,тая бройка не е толкова фатална.Когато дават билети там винаги ми предлагат да ми вземат,защото най-добрия приятел на баща ми бачка там а и имам съученици които също бачкат във Биовет.На баща ми приятеля даже като ходим на мачове някъде на вънка сме заедно така,че той отпада а и си има карта,както и други образи от там които си ходят на мачове.Който си ходи на мачове не е проблем,но баща ми както казва и пред мене да играят не ме вълнува.Всичко си опира до човека.Истинския лакмус ще е утре вечер,защото се очаква малко по студеничко и мача е от 21 което доста голям минус.

Върни се в “Лудогорец”