Григор Димитров с нов успех в Базел.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Григор Димитров с нов успех в Базел.

Мнениеот vaskonti » 25 окт 2012 10:15

mistreated написа:
xadez написа:Снощи изнесе лекция......, Троицки имаше една топка за пробив целият мач.Днес също сервираше изключително до момента във вторият сет когато трябваше да затвърди пробива около 91% спечелени точки на 1 сервис.Следващият мач според мен е срещу Давиденко, гледах го срещу Вавринка,не е нищо особено в момента. Трудно задържа подаванията си,но при дълги разигравания има надмощие.Ако на Гришата му влиза сервиса както срещу Троици и Бенето първият сет, има реални шансове за мач с Фед

На Давиденко силата винаги е била в дългите разигравания. Той не поема рискове, просто връща топката. Григор в последните 2 мача показа добра психическа устойчивост, което показва израстване. Има много време пред себе си, просто трябва да продължава да се развива психически и физически. Другото го има дори в повече.
Федерер започна да печели турнири, когато беше на 23-24 години, като катализаторът беше победата му над Сампрас. Дано Гришо да тръгне по същия път и да стигне до мач с Гения, а ако може и да го победи :)

АКо не се лъжа, Федерер беше на 19г., когато победи Сампрас на Уимбълдън :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

zzzzbg
Контакти:

Мнениеот zzzzbg » 25 окт 2012 11:57

TodorT написа:
stn написа:Като вземе да спечели голям турнир ще е успех.

Е, хайде да сме реалисти... може и това да стане с времето, но сега няма как ;) Трябва мноооого труд и постоянство и чак тогава може да мисли за титли на ниво АТП 500 ;)

Чакй бе, що пък да не стане?!?! Бие Давиденко, лош ден за Фед и малко късмет за Гришо - бие го и него и е на финал. Вече след като е победил Фед, на финала ще е с по-високо самучувствие и ....ето ти го! Става въпрос за 3 мача само. Първия взима другите два с късмет и готово

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 окт 2012 13:09

vaskonti написа:АКо не се лъжа, Федерер беше на 19г., когато победи Сампрас на Уимбълдън :roll:

Да, Васко, така е. Но първия му шлем беше на 22-23 години мисля и една година след това започна пълната му доминация. Григор няма победа на тенисист от топ 4, но пък малко по малко набира скорост. Не казвам, че ще спечели турнир от шлема, но определено може да бъде константна величина, да речем в топ 10.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 25 окт 2012 20:03

Гришо утре ще играе срещу Пол-Анри Матьо. Да му пожелаем успех и дано събота го видим срещу краля :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 окт 2012 14:08

I.A написа:Гришо утре ще играе срещу Пол-Анри Матьо. Да му пожелаем успех и дано събота го видим срещу краля :)

Убеден съм в успеха на Григор. Желанието му да играе срещу Федерер е толкова голямо, че имам чувството, че това е водещата му сила в този турнир. Знам, че ще даде 100% от себе си да стигне до този мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 окт 2012 23:35

mistreated написа:
I.A написа:Гришо утре ще играе срещу Пол-Анри Матьо. Да му пожелаем успех и дано събота го видим срещу краля :)

Убеден съм в успеха на Григор. Желанието му да играе срещу Федерер е толкова голямо, че имам чувството, че това е водещата му сила в този турнир. Знам, че ще даде 100% от себе си да стигне до този мач.

За малко да познаеш
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 окт 2012 23:38

mfca написа:
stn написа:Като вземе да спечели голям турнир ще е успех.

Специалистче, сигурно и това можеш, а? http://youtu.be/xh4FNhdmn3Q

Нямам нуждата да се правя на клоун :oops:

Обикновено успелите като юноши си остават само с това, защото техните връстници с талант вече са били при мъжете :(
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Тенис”