Bulgaria U17 1-0 Spain U17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Bulgaria U17 1-0 Spain U17
Браво на момчета този както и предишния мач с Полша исках да го гледам по ТV но наште скапани телевизии не го даваха макар че почти сигурно е безплатен.Дори и да завършим наравно Азерите почти сигурно ще се класираме .За следващия етап догодина се класират първите 2 и 2та наи добри 3ти от 13те групи ,а почти всички групи завършиха[без 3*]и класиралите се на 3 място нямат повече от 3 точки.Миналата година се класирахме като наи добрия 3 на същия етап с 4т. при U17........И скапаното БФС вече трябва да вземе мерки и всички юношески и младежки гарнитури да играят там където има публика в СТ.Загора Пловдив дори и Разград а не в Ловеч и Сливен пред 100-200 души.
http://www.facebook.com/photo.php?v=484631378235422 ето го гола. Мисля, че няма да има проблем да го отворите.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]
- dreben23
- Контакти:
Браво, имаме бъдеще! 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Браво на феновете страхотна сте подкрепили нашите ,сега слепците от БФС да видят репортаж от публиката и да спрът с тоя Ловеч.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Ето Ви повече информация за мача. Берое онлайн беше единствената медия която отрази подобаващо мача.
http://www.beroe.eu/article/21102012_2
П.П Сега е на ред и младежите да играят в Стара Загора.
http://www.beroe.eu/article/21102012_2
П.П Сега е на ред и младежите да играят в Стара Загора.
beroefen написа:Около 1500 души. Жалко е, че момчетата се водят явно от слаб треньор не знам и аз. Обаче цялата схема на игра беше центрирайте към единия нападател и ако го изведат да вкара. Нищо не се случи така. Силно впечатление ми направиха Вутов ( и мисля, че трябва да получава повече шансове в левски), голмайстора също игра добре, за гола няма какво да кажа ПРЕКРАСЕН. Съдията се осра в края след като спести червен картон на вратаря им, но все пак от този фал вкарахме. В защита играхме много добре, предвид скоростните им играчи и че повечето са от Барса, Реал Мд, Ман сити и други. Добра атмосфера и мисля, че играчите бяха доволни от публиката и те ни се отблагодариха с тази победа. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
Явно ти и другите като тебе пишат за ДЮ футбол от няма и къде и нищо не знаеш.
първо, искам да ти кажа, че този набор 1996 е доста, доста слаб в сравнение с 1995 и 1997, 1998 като талант. Момчетата са с ограничени технически и тактически възможности, колкото и да работиха на лагера, не успяха да научат 2-3 заучени разигравания без да допускат грешка при съпротива. Така че тоя отбор играе само със сърце и хъс...За мене лично тази победа е повече от това, което се чакаше от тях. За този отбор са похарчени много по-малко пари в сравнение с набор'95, който догодина ще играе в U19 и се очакват големи неща
а за треньора - не знам дали е слаб, ама му е първи опит като треньор изобщо!!! така са софиянци ибившите левскаро-чорбари - веднага им дават да се абават с Родината
CHE написа:Браво на момчета този както и предишния мач с Полша исках да го гледам по ТV но наште скапани телевизии не го даваха макар че почти сигурно е безплатен.Дори и да завършим наравно Азерите почти сигурно ще се класираме .За следващия етап догодина се класират първите 2 и 2та наи добри 3ти от 13те групи ,а почти всички групи завършиха[без 3*]и класиралите се на 3 място нямат повече от 3 точки.Миналата година се класирахме като наи добрия 3 на същия етап с 4т. при U17........И скапаното БФС вече трябва да вземе мерки и всички юношески и младежки гарнитури да играят там където има публика в СТ.Загора Пловдив дори и Разград а не в Ловеч и Сливен пред 100-200 души.
И аз не мога да разбера, как да има интерес към юношеските формации, като в медиите почти нищо не се споменава. Снощи още ехтеше стадиона от победата, а по спортните новини на "националния лидер" се плюмчеха колко арестувани имало след "дербито" предходния ден. А за победата над Испания!!! не казаха нито и дума!?
Недоумявам, защо само един мач на малките лъвчета е даден на Стара Загора, а другите два са на Сливен!? Ще ме извиняват сливналии, но беше ясно че там ще ходят по 200-400 човека макс., а в Стара Загора на нашите мачове ще има в пъти повече публика. Снощи на мача с Испания, може и да имаше 1500 човека, но ехтеше все едно сме поне 5000
nasko75 написа:
Явно ти и другите като тебе пишат за ДЮ футбол от няма и къде и нищо не знаеш.
първо, искам да ти кажа, че този набор 1996 е доста, доста слаб в сравнение с 1995 и 1997, 1998 като талант. Момчетата са с ограничени технически и тактически възможности, колкото и да работиха на лагера, не успяха да научат 2-3 заучени разигравания без да допускат грешка при съпротива. Така че тоя отбор играе само със сърце и хъс...За мене лично тази победа е повече от това, което се чакаше от тях. За този отбор са похарчени много по-малко пари в сравнение с набор'95, който догодина ще играе в U19 и се очакват големи неща
а за треньора - не знам дали е слаб, ама му е първи опит като треньор изобщо!!! така са софиянци ибившите левскаро-чорбари - веднага им дават да се абават с Родината
Изобщо не ме интересува кой колко талант има! Важни са резултатите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Испанците не са силни в тази възраст.
federer90 написа:Испанците не са силни в тази възраст.
Нееееее никак не са силни. Нищо, че повечето им играчи са в школите на Барса, Реал, Валенсия, Юве и Ман сити. Играят си момчетата и са с класи над нашите, но като че ли подцениха нашите играчи. Супер мач, жалко, че с Азербайджан няма да е в Стара Загора.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]