Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 12:31

dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас! :) Дано го осъзнаят и футболисти и треньори! ;)

Лицето ми сияе, защото съдбата ее хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко.

Наистина ли си мислиш, че ако евентуално ни отстраните ще сте си върнали за всичко?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 12:36

D.Georgiev написа:
dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас! :) Дано го осъзнаят и футболисти и треньори! ;)

Лицето ми сияе, защото съдбата ее хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко.

Наистина ли си мислиш, че ако евентуално ни отстраните ще сте си върнали за всичко?

Ми нали сте КОЛОС!Една победа над вас граничи с фантастика!Евентуалното ви отсраняване от Турнира ще го приравним с успеха над Ливърпул и ще е по-високо от Нотингам :o !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 12:39

BRF написа:
D.Georgiev написа:

Ми нали сте КОЛОС!Една победа над вас граничи с фантастика!Евентуалното ви отсраняване от Турнира ще го приравним с успеха над Ливърпул и ще е по-високо от Нотингам :o !

Само не разбирам защо иронизираш думите на своя съфорумец и защо му се подиграваш? Тези думи са негови, а не мои.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 12:44

D.Georgiev написа:Наистина ли си мислиш, че ако евентуално ни отстраните ще сте си върнали за всичко?

Нищо не може да се сравни с това да сваляш шампиони, а колегата ти намекна, че сме специалисти в това! :) Мястото ви е точно до Ливърпул и Нотингам, ако ме разбирате правилно какво имам предвид.
;)
[offtopic]:lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 18 окт 2012 12:49

Много добър жребий - Лудогорец ще има сравнително трудни два мача докато мисли за мача с нас. Добър жребий и за ЦСКА - защото след като отпаднат няма да се ядосват,че са ги извадили за 3 години от евротурнирите защото няма да се класират тази година за тях. :geek:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 окт 2012 12:50

бате ми ти не си виждал купа на живо от сумати време, не те ли е срам да коментираш нас ???
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 окт 2012 12:53

Нямаше да ми пука с кого играем, ако беше след Нова година и боклуците се бяха измели от Армията, имахме нов собственик и нов отбор. Сега, с тази весела дружинка, която наполовина дори не познавам ще бъде много трудно. А бе тези "титани" даже са и каръци д...ба. :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 18 окт 2012 12:54, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 18 окт 2012 12:54

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате ми ти не си виждал купа на живо от сумати време, не те ли е срам да коментираш нас ???

Човек трябва да гледа бъдещето тази година ще видим 2. :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 12:55

dreben23 написа:
D.Georgiev написа:Наистина ли си мислиш, че ако евентуално ни отстраните ще сте си върнали за всичко?

Нищо не може да се сравни с това да сваляш шампиони, а колегата ти намекна, че сме специалисти в това! :) Мястото ви е точно до Ливърпул и Нотингам, ако ме разбирате правилно какво имам предвид.
;)
[offtopic]:lol:[/offtopic]

И как се сваля шампион в мач за Купата? Вие вече имахте три опита да ни спирате, мисля че всички видяхме как свършиха? Кога го докарахте до там едничката ви радост да бъде евентуално продължаване на 1/16 финал на мач за Купата?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 12:55

D.Georgiev написа:
crap написа:Крайно време е да опънем сбирщината на Домусчиев и сие. Стига им се е разминавало! В Разград равен, в София ги бием!

Извинявай градски, но ако нашето е сбирщина, какво е вашето? Нашата "сбирщина" прилича много повече на отбор, отколкото това нещо, на което в момента му казвате "ЦСКА". Тръпнене за лиценз, неизплатени заплати, куп дела срещу клуба, отпадане от пълни анонимници... "ЦСКА" от 23 години е голям клуб управляван от пълни некадърници. Агитката ви не заслужава коментар... Ако съм сгрешил в нещо, моля да ме поправите, но мисля че и вие си го знаете, праосто сега се ежите, защото не ви е останало нищо друго за съжаление...

Със сигурност твоя коментар едва ли е от значение!Ежиме се защото вярваме!Ние сме ЦСКА бе!Не сме отбор на някакъв си олигарх,който търси показност!

Върни се в “ЦСКА”