Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2012 16:22

BRF написа:Колко сте зле всички не е истина!Хората се борят за любовта си!Ама навярно на вас тази дума не ви е позната!

Да се борят на правилното място!
Ако някое гадже ме отхвърли,мога ли да дойда и да те спукам от бой?Ей така...От несподелена любов... :shock:

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 сеп 2012 16:24

BRF написа:Еколозите тогава да ходят да блокират някоя гора,кво ще кажеш умник?

Нищо против нямам. Принципно бях на същото мнение когато тия магарета блокираха цариградско. Веднъж за винаги трябва да се научим, че не трябва да прехвърляме нашите проблеми на другите. Който иска да протестира да ходи пред парламента, общината... или където си намери място, но да го направи така, че да не пречи на другите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 сеп 2012 16:24

blue avalanche написа:
BRF написа:Колко сте зле всички не е истина!Хората се борят за любовта си!Ама навярно на вас тази дума не ви е позната!

Да се борят на правилното място!
Ако някое гадже ме отхвърли,мога ли да дойда и да те спукам от бой?Ей така...От несподелена любов... :shock:

:lol: +1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 30 сеп 2012 16:31

Ахахахах тия са крайни бе, искат от държавата да им махне собствениците хахахахах
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Plamenator
Контакти:

Мнениеот Plamenator » 30 сеп 2012 16:34

Ей, обаче чуждите фенове много обичате да ни критикувате!... Вие поискахте помощ и Ви я дадоха... Да ви питам аз, коя магистрала щяхте да затворите ако не бяха отговорили на молбите Ви...Сигурно щеше да се вдигне олелия до небесата, но иначе: "бой! набийте ги! стига са ревали!". Ей, чудя Ви се на акъла! :?
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!

[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 сеп 2012 16:41

Вместо да се изсипите пред офиса на Титан, ква работа имате по магистралите :roll: Така освен да настроите обикновенните хора срещу вас, не знам какво друго искате да постигнете :roll:

Като искате помощ от првителството, отидете пред парламента, искайте среща с Бб и т.н. ...
Последна промяна от 1912plovdiv на 30 сеп 2012 16:45, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

ROB HALFORD
Контакти:

Мнениеот ROB HALFORD » 30 сеп 2012 16:52

До кога феновете на една частна фирма ще ни занимават със себе си и ще създават неудобство на другите. От къде на къде ще блокират магистрали или ключови места в София. Като не им харесва фирама вадят парите, купуват я и започват да я управляват както си намерят за добре.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2012 16:57

Голям смях :lol: :lol: Вместо да се радват, че все още съществуват благодарение на Титан, защото се вижда, че няма други желаещи да дават пари за тях, те протестират. :) А пък искат и намеса от държавата, да не би някой да ви е длъжен за нещо :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 30 сеп 2012 17:35

Tommi написа:Голям смях :lol: :lol: Вместо да се радват, че все още съществуват благодарение на Титан, защото се вижда, че няма други желаещи да дават пари за тях, те протестират. :) А пък искат и намеса от държавата, да не би някой да ви е длъжен за нещо :oops:

Ако теб те топли, че съществувате благодарение на Батков - радвай се колкото ти душа сака! Вашите радости не ни вълнуват!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 30 сеп 2012 17:36

Нормално е когато си свикнал цял живот държавата да те дундурка сега да се правиш че ти е длъжна. Това, че някакво частно дружество си има проблем изобщо не е прерогатив на държавата.
Виж, метани на Бойко и Цецо можете да правите колкото си искате ама не на "Хемус", а в Банкя.
Що не поискате и дълговете да ви плати дължавата, лиценза ви да спаси, а ако получите и някой лев за трансфер хич няма да е зле, нали? Като от едно време - ех какви времена бяха - полуфинали, титли, купи... :)
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “ЦСКА”