Eminem написа:Абсолютно никога не съм чел по-тъпо заглавие
Само дето подписа ти е по тъп
Абе вие от небето ли падате. Нека Блиц си направят малко реклама на наш гръб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Абсолютно никога не съм чел по-тъпо заглавие
AREA BIANCONERA написа:Eminem написа:Абсолютно никога не съм чел по-тъпо заглавие
Само дето подписа ти е по тъп![]()
AREA BIANCONERA написа:джони написа:AREA BIANCONERA написа:
Абе ние комплекси нямаме от никой, щото сме големи, питай ония от Блиц защо са сложили това заглавиеФакт е, че феновете на Милан като нас са се срещнали с футболистите и треньорите.
пп. темата е пусната с цел разнообразие и забава, не за някаква мания за величие или реклама. Ние сме Локо Пловдив и нас всички ни знаят, няма пред кого да се показваме и доказваме
блиц са сложили това заглавия с цел ирония,но като си на нивото на черната златка е много трудно да го проумееш,както е казал народа за такива като теб- те го плюят,а той си мисли че дъжд вали
Не не, не е никаква ирония, защото всичко си е ФАКТ.
Eminem написа:AREA BIANCONERA написа:Eminem написа:Абсолютно никога не съм чел по-тъпо заглавие
Само дето подписа ти е по тъп![]()
Ако си гей е нормално да ти е тъп...![]()
![]()
джони написа:AREA BIANCONERA написа:блиц са сложили това заглавия с цел ирония,но като си на нивото на черната златка е много трудно да го проумееш,както е казал народа за такива като теб- те го плюят,а той си мисли че дъжд вали
Не не, не е никаква ирония, защото всичко си е ФАКТ.
джони написа:хахахаама ти сериозно си вярваш,че те наистина са отишли на тренировката заради вас
AREA BIANCONERA написа:Това не е форум за запознанства, все пак. Малко офтопик ми стои твоя подпис
джони написа:хахахаама ти сериозно си вярваш,че те наистина са отишли на тренировката заради вас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост