Подразни ли ви Слави ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Подразни ли ви Слави ???

Мнениеот paceto » 18 сеп 2012 00:46

Защо не го приемете така, че след появата на това момче сега ще завалят много повече помощни средства към него от колкото Слави да го направи скришом.
Нали се сещате, че това момче е отишло там по собствено желание, а не на сила? :)

Стига плюхте Слави той поне помага на такива хора и го е доказал през годините.

Помните ли онези две сестри, които се отглеждат самички и едвам свързват двата края?След появата им по Бтв на другият ден много хора са им помогнали с дрехи, пари и храна, а ако не ги бяха показали щяха да се чудят още какво да правят.

Телевизията е именно и за такива цели, а не само да показваме простотията на хората и да гледаме как ББ реже лентички всеки ден.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 сеп 2012 01:04

paceto написа:Защо не го приемете така, че след появата на това момче сега ще завалят много повече помощни средства към него от колкото Слави да го направи скришом.
Нали се сещате, че това момче е отишло там по собствено желание, а не на сила? :)

Стига плюхте Слави той поне помага на такива хора и го е доказал през годините.

Помните ли онези две сестри, които се отглеждат самички и едвам свързват двата края?След появата им по Бтв на другият ден много хора са им помогнали с дрехи, пари и храна, а ако не ги бяха показали щяха да се чудят още какво да правят.

Телевизията е именно и за такива цели, а не само да показваме простотията на хората и да гледаме как ББ реже лентички всеки ден.

+1

Избраха си мутра премиер и се дразнят като някой каже нещо вярно за него :) :) :)
........за момчето ...не сте обърнали внимание на проблема ,защо го има как се е стигнало до тук и т.н.!Тръгнали да плюят човека който го решава.а не стой в къщи и щрака с клавиатурата,..че вие май друго не можете!Човека помага те плюят.Тоя чак и тема пуснал възмутен че е помогнал някой на човек в нужда.... жалки хора даже не сте и смешни! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 сеп 2012 01:05

Винаги съм За такива цели с ,които да се помага на нуждаещите хора,но не и публично да се политизира и да извличаш дивиденти от това !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 сеп 2012 02:08

Ае да не хейтваме хората, дето помагат, а...?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 18 сеп 2012 02:36

слави винаги ме дразни

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 18 сеп 2012 02:51

а , всъщност тоя е помогнал само за деградацията на българското общество :!:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 18 сеп 2012 04:22

Човекът написал тази тема, е един пълен и завършен олигофрен и идиот.
Ти човече си боклук, който ако срещна в обществото, ще мачкам, с кеф.
Надявам се да получа БАН, за тези си думи, но ти си боклук.

Закривай !!!!
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 сеп 2012 06:53

Трифоноff ? Че кой го гледа още ? С тия КоНКурси съвсем взе да се излага , актьорите и те боксуват и тъпчат на едно и също място... А самия Слави от много , много години е доказал че НЕ може да бъде независим!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 18 сеп 2012 10:20

Вижте какво... от дълго време живея извън България, наслушал съм се на хиляди простотии във враждата Левски-ЦСКА, ама доста от вас преминават границите на разумното мислене! Тук става въпрос за две неща: болно момче и болен водещ! Как не можете да различите тези две толкова прости неща? От Левски са за момчето, от ЦСКА за Слави... Вие луди ли сте или сте изперкали тотално? Човека, който е поставил темата казва ясно: "Как ви се стори Слави ..." в този конкретен случай? Какво има да се делите или да мислите? Постъпката на Слави е ИДИОТСКА! И мен , ако има ТV да ме снима как давам 10 лева на едно циганче, и в същият момент да тегля една дълга на министър председателя (избран от мнозинството) както аз си знам, и на всичко отгоре да остана ненаказан (това се знае от много преди) - означава едно НЕЩО, което се казва ПРОСЕЛИТИЗЪМ (за тези, които не знаят какво значи- да търсят в Google). Ако момчето е с нормален интелект, би трябвало да му хвърли парите в лицето! Такива "филантропи" като Слави, трябва да се потопят в чувал, с 100 кг камък отгоре и да се потопят в най-дълбокият язовир в България! Тук няма Левски, няма ЦСКА!!!!! Има обществена загриженост за едно болно момче. И сини , и червени, и зелени, и бели... ВСИЧКИ трябва да му помогнем!
Ако съм обидил някой - да ме извиняват!
Поздрави от далечно Чили!

ScrappyDoo
Контакти:

Мнениеот ScrappyDoo » 18 сеп 2012 10:52

КАН написа:Този наглец беше поискал 50% влияние в сегашното правителство.Борисов го обяви публично.Това е най-голямото поражение в живота на учиндолеца.Бойко
направо го засра.Никога няма да му го прости момченцето.

Ти, ако вярваш какво казва Б.Б., трябва да се прегледаш! Според него държавата последните 3 години върви нагоре, което за всички е видно, че не е така. Колкото и да не харесвам Трифонов, съм по-склонен да вярвам на него...
Последна промяна от ScrappyDoo на 18 сеп 2012 11:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”