Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Any
Контакти:

Re: Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА

Мнениеот Any » 04 сеп 2012 17:50

LSFC 1914 написа:
siniq_fen написа:Класен е , няма спор. Дано продължи в същия дух.

Класен за нашето смешно първенство, а в Европа го видяхме що за стока е ...

То една Eвропа :Д даже и до Eвропа не стигнахме

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 сеп 2012 17:51

Нападателят на Левски - Базил де Карвальо, отрече спекулациите, че е искал да напуска Левски след проблема с част от феновете на тима след успеха с 3:1 над Ботев (Пловдив) във 2-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Novsport.com.

Тогава сенегалецът отиде да поздрави привържениците на Левски в сектор "Б", но влезе в разправия с един от стюардите на "сините", след което се появиха информации, че сенегалецът е бил нападнат на расистка основа. Той на практика потвърди тези слухове, определяйки проблемните ултраси като "глупаци": "Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички. Не можах да разбера защо направиха това, за мен това не са интелигентни хора. Направих добър мач, отидох да ги поздравя и се случи това нещо. Това обаче не са всички, така че нямам проблеми с феновете на Левски. Никога не съм мислил да напускам Левски след този проблем, това не е истина".

Стрелецът на "сините" разкри още, че никога не е има проблеми от подобно естество в бившия си отбор Локомотив (Пловдив): "Когато бях в Локомотив никога не съм имал проблеми. Публиката там е супер дори да бием, дори да падаме. Цветът на кожата не означава нищо, аз съм в Левски и защитавам цветовете на Левски. Няма значение дали бял или черен футболист ще отбележи гол. Хората, които идват на стадиона и мислят, че черните си маймуни за мен не са интелигентни хора", разпали се Базил.

"Публиката на Левски обаче е страхотна, винаги ни подкрепя, тези няколко човека не са от значение", уточни нападателят.

Феновете на Левски били глупаци според Карвальо!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 сеп 2012 18:26

Any написа:
LSFC 1914 написа:
siniq_fen написа:Класен е , няма спор. Дано продължи в същия дух.

Класен за нашето смешно първенство, а в Европа го видяхме що за стока е ...

То една Eвропа :Д даже и до Eвропа не стигнахме

Стигнахме, но до средата на юли :lol:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 04 сеп 2012 19:54

@obi4am_pirin
Добре, кажи, защо отново провокираш?!?

Това са два цитата от един и същ твой пост:

Думите на Карвальо:
obi4am_pirin написа:"Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички".

И твоят коментар на тези думи:
obi4am_pirin написа:Феновете на Левски били глупаци според Карвальо!

Ще се въздържа да ти дам определение, защото не искам да ти слизам до нивото, но почвам да разбирам защо заралията не пропуска повод да те нахрани.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 04 сеп 2012 20:05

obi4am_pirin написа:Нападателят на Левски - Базил де Карвальо, отрече спекулациите, че е искал да напуска Левски след проблема с част от феновете на тима след успеха с 3:1 над Ботев (Пловдив) във 2-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Novsport.com.

Тогава сенегалецът отиде да поздрави привържениците на Левски в сектор "Б", но влезе в разправия с един от стюардите на "сините", след което се появиха информации, че сенегалецът е бил нападнат на расистка основа. Той на практика потвърди тези слухове, определяйки проблемните ултраси като "глупаци": "Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички. Не можах да разбера защо направиха това, за мен това не са интелигентни хора. Направих добър мач, отидох да ги поздравя и се случи това нещо. Това обаче не са всички, така че нямам проблеми с феновете на Левски. Никога не съм мислил да напускам Левски след този проблем, това не е истина".

Стрелецът на "сините" разкри още, че никога не е има проблеми от подобно естество в бившия си отбор Локомотив (Пловдив): "Когато бях в Локомотив никога не съм имал проблеми. Публиката там е супер дори да бием, дори да падаме. Цветът на кожата не означава нищо, аз съм в Левски и защитавам цветовете на Левски. Няма значение дали бял или черен футболист ще отбележи гол. Хората, които идват на стадиона и мислят, че черните си маймуни за мен не са интелигентни хора", разпали се Базил.

"Публиката на Левски обаче е страхотна, винаги ни подкрепя, тези няколко човека не са от значение", уточни нападателят.

Феновете на Левски били глупаци според Карвальо!

Май лапмите са ти светнали яко в учите и не виждаш добре :)

Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички

Пробвай да го прочетеш пак :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 сеп 2012 23:59

"обичам_пирин" е прописал във форума на Левски. Момчета, явно нивото тук отново е паднало много.
Трябва да се вземат мерки.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Базил де Карвальо номер 1 в Европа

Мнениеот batmanlevski » 07 окт 2012 10:06

новият любимец на Левски и звезда в А група Базил де Карвальо се оказа начело на голмайсторите във водещите европейски първенства . след последния мач Базил е начело с 8 отбелязани гола , в Англия начело е Демба Ба с 6 гола,в Германия - Манджукич с 6 гола,в Италия - Кавани с 6 гола,Испания - Фалкао със 7 ,а звездите Меси и Роналдо с по 6 , във Франция начело е Ибрахимович със 7 , на Румъния голмайстора Николае със 7 ,в Сърбия 6 , в Търция 5 . до края на шампоинатите има още доста мачове ,но като българи нека се надяваме поне в тази класация да сме сред първите държави ,затова нека пожелаем успех на Карвальо и още много голове !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Re: Базил де Карвальо номер 1 в Европа

Мнениеот Modors » 07 окт 2012 10:25

Левски вече са получили факс от Фрайбург, че искат размяна на Карвальо с Дембеле :lol:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 окт 2012 10:38

Aма е едно от най-водещите нашето...догодина пак разкритие из югорепубликите
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 окт 2012 10:40

Modors написа:Левски вече са получили факс от Фрайбург, че искат размяна на Карвальо с Дембеле :lol:

скоро ще видим ник фен на базил декарвальо :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Левски”