Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 15:35

[offtopic]Лични вече е разрешена,но може и тук да го кажеш.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Футболистите на ЦСКА се нахвърлиха на Присо

Мнениеот stef_cskara » 20 авг 2012 16:33

Дясното крило на ЦСКА Нджонго Присо вече втори мач лази по нервите на своите съотборници с нескопосаните си отигравания. Чашата на търпението обаче преля по време на вчерашния двубой с Черноморец, когато част от футболистите нападнаха Присо на терена.

Най-деен в атаките към камерунеца бе Иван Бандаловски. Защитникът се оказа най-потърпевш от непрекъснатите грешки на Присо, тъй като трябваше да го покрива. Именно това изнерви до краен предел бранителя, който непрестанно викаше на своя съотборник.

Забелязал нервните изблици на Бандаловски, наставникът на "червените" Стойчо Младенов се опита да озапти своя подопечен. Бандаловски обаче толкова бе побеснял, че не взе под внимание забележката на своя треньор и още при следващата грешка отново "подкара" Присо.

За да предотврати сериозен скандал на терена, този път Младенов сериозно скастри национала като с жестове даде ясно да се разбере, че упреците към Присо трябва да спрат на момента.

Ясно разбрал на къде отиват нещатна, бранителят на "червените" веднага измисли нова схема, с която да продължи да изтъква грешките на дясното крило. При сбъркана топка той демонстративно се обръщаше към Стойчо Младенов и вдигаше ръце, като жестовете ясно издаваха неговите думи.
http://football.sportal.bg/news.php?news=381716

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 авг 2012 16:47

Нашите футболисти са доста обидчиви, но какво очакват след последните си подвизи? Да им се радваме ли. На мен не ми трябват фланелките им, защото точно този модел е носен от най-слабия ЦСКА в историята. Тъпо ми е за Бандата, защото той доказа, че играе винаги на 100%, но за някакъв си измислен негър изобщо. Никога не бих си облякъл екипа на подобен смешен играч. Аз искам ЦСКА да е шампион и разни такива жестове на признателност не ми минават. Първо е играта на терена след това заигравките с публиката. Обикнах отбора, заради победите и непримиримоста му, а не заради някой отделен футболист. Играчите първо трябва да разберът, каква фланелка носят и какви хора са го правили преди тях и после да се правят на герои.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА се нахвърлиха на Присо

Мнениеот Teo » 20 авг 2012 16:53

Много е неадекватен Присчо, преди няколко дена го видяхме в мола Младост, беше се облякъл като манекенче с една чантичка и се мисли за великия играч, не може да му свалиш самочувствието... от такива ''измислени'' звезди ЦСКА страда.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 авг 2012 17:18

Много сте интересни бе! Щом не може да играе Присо ли е, Мрисо ли е ,има треньор и не го слага в състава или ако играе го изважда и всичко се решава! А тук само се упражнявате в приказки!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 17:21

Расисти,ууууууууууу! Биете негрите, пък...Не ви е срам, това сте вие:
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 20 авг 2012 17:32

ауе ..... някой може ли да ми каже колко мача наказание ще отнесат подуенци за расизъм???? колко беше наказанието с лишаване от домакинство за расизъм????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 20 авг 2012 17:43

tut написа:ауе ..... някой може ли да ми каже колко мача наказание ще отнесат подуенци за расизъм???? колко беше наказанието с лишаване от домакинство за расизъм????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Колкото и панчеревци за 5 прекъснати мача за сезон и половина.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 авг 2012 17:46

миле гърбавия написа:Много сте интересни бе! Щом не може да играе Присо ли е, Мрисо ли е ,има треньор и не го слага в състава или ако играе го изважда и всичко се решава! А тук само се упражнявате в приказки!

+1111111111111111111111
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 18:15

redpride написа:Нашите футболисти са доста обидчиви, но какво очакват след последните си подвизи? Да им се радваме ли. На мен не ми трябват фланелките им, защото точно този модел е носен от най-слабия ЦСКА в историята. Тъпо ми е за Бандата, защото той доказа, че играе винаги на 100%, но за някакъв си измислен негър изобщо. Никога не бих си облякъл екипа на подобен смешен играч. Аз искам ЦСКА да е шампион и разни такива жестове на признателност не ми минават. Първо е играта на терена след това заигравките с публиката. Обикнах отбора, заради победите и непримиримоста му, а не заради някой отделен футболист. Играчите първо трябва да разберът, каква фланелка носят и какви хора са го правили преди тях и после да се правят на герои.

Идването на футболистите при феновете е признателност от тяхна страна за подкрепата която им е оказана от публиката!Това демонстрира и единството между отбор и публика!Ако искаш да няма такова единство,просто почвай да ги псуваш и биеш когато пак дойдат да те поздравят!Гарантирам ти,че след мач никой от битите футболисти няма да дойде да те поздрави или да те дразни като се опитва да ти даде фланелката си.Така всичко ще си е разделено-феновете в сектора,футболистите в съблекалнята,а ръководството в ресторанта.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”