Хановер 96 - Манчестър Юнайтед 3 - 4
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хановер 96 - Манчестър Юнайтед | Събота, 11.08.2012 | 21:20
След двата големи пропуска на Чичарито и Кийн,Линдегард подари един гол на Хановер,но бързо успяхме да изравним с един от онези калитарски голове на мексиканеца.
Ернандес се скъсва да пропуска на тва турне, това му е първия гол. Днеска отново Кагава му подава на празна, той оплита краката... ужасен футболист ;D
Последна промяна от Marvel-x на 11 авг 2012 22:14, променено общо 1 път.
Кагава и той можеше да изиграе 2-3 положения по-добре... Общо взето продължава да липсва човекът с идеите в отбора, когато Скоус отсъства, иначе Клевърли сякаш ми допада доста, дано тоя сезон не бъде преследван от контузии
))

Клевърли прави мн добър мач, харесват ми с Кагава като двойка централни полузащитници. Там може да се намери и място за Скоулс, примерно в схема с 1 нападател, Кагава зад него, а Скоулс и Клевърли централни.
Marvel-x написа:Клевърли прави мн добър мач, харесват ми с Кагава като двойка централни полузащитници. Там може да се намери и място за Скоулс, примерно в схема с 1 нападател, Кагава зад него, а Скоулс и Клевърли централни.
Да, и Андерсън,Карик и Флечър да им са алтернатива, но мисълта ми е, че Скоус не е 25-6 години ;Д Просто няма да издържи целия сезон, ако Фелайни беше в отбора, мисля, нещата щяха да са много розови за нас

Да, и Андерсън,Карик и Флечър да им са алтернатива, но мисълта ми е, че Скоус не е 25-6 години ;Д Просто няма да издържи целия сезон, ако Фелайни беше в отбора, мисля, нещата щяха да са много розови за нас
:Д Дано купим още някой до края на прозореца, но малко ме съмнява... :Д[/quote]
Фъргюсън отново отсъства, може да урежда "бизнес дела" в Манчестър
Но дано тоя път е трансфер, а не сделка за спонсорство.

Фъргюсън отново отсъства, може да урежда "бизнес дела" в Манчестър

Но дано тоя път е трансфер, а не сделка за спонсорство.
Все си мисля, че ни трябва нападател. Рууни няма достоен заместник. Дани не ми вдъхва доверие, а Чичарито и Македа няма какво да се коментират. Имали сме много нападатели.....
2-1
2-1

За жалост Ернандес е любимец на Фъргюсън и ще се залага здраво на него... а и в Мексико са луднали по него, така че от търговска гледна точка е като златна мина за Юнайтед. САФ ги обича такива...